Listopadowe szczęścia
-
WIADOMOŚĆ
-
Promyk89 wrote:To oficjalnie sie nie udało. Beta hcg ujemna
Przykro mi Promyk. Ja miałam podobne rozczarowanie w tym cyklu, więc już sikańcom nie wierzę, na teście dwie kreski i nie trzeba było z lupą szukać, a beta była negatywna.
PS. Przedszkolanka widziałam że zastanawiasz się czy robić jeszcze estradiol i akurat dzisiaj Flo podpowiada że im wyższy poziom estrogenów tym więcej śluzu płodnego, a chyba wspominałaś że coraz więcej już masz? Więc estradiol na pewno już sporo poszybował w górę27 lat
9cs -
Izaw wrote:Przykro mi Promyk. Ja miałam podobne rozczarowanie w tym cyklu, więc już sikańcom nie wierzę, na teście dwie kreski i nie trzeba było z lupą szukać, a beta była negatywna.
PS. Przedszkolanka widziałam że zastanawiasz się czy robić jeszcze estradiol i akurat dzisiaj Flo podpowiada że im wyższy poziom estrogenów tym więcej śluzu płodnego, a chyba wspominałaś że coraz więcej już masz? Więc estradiol na pewno już sporo poszybował w górę
dziękuję za odpowiedź :*Izaw lubi tę wiadomość
-
Ja się zastanawiam, czy badać progesteron
Promyk tulę02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
Hej,kochane:) mam zagadkę. Dwa dni temu przypadał okres, jednak go nie dostałam... dodam iż @mam regularna co do dnia... wczoraj koło 12 idąc do łazienki zobaczyłam ze na papierze śluz taki kolor brunatny z różowym. Założyłam wkładkę i czekałam na rozwiniecie się @. Wieczorem na wkładce nic i dziś cały dzień czyściutki. Było to jednorazowo. Nie towarzysza mi żadne bóle podbrzusza. Dodam tylko ze mam ciagle uczucie mokra. Co myślicie? Czy to może być plamienie implatacyjne ?Ollaaaaaa19
-
Najmłodsza_staraczka wrote:Ja się zastanawiam, czy badać progesteron
Promyk tulę
A jak z tą Twoją owulacja w końcu? Bo tak długo miałaś pozytywne testy, mierzyłaś może temperaturę? Bo tak to ciężko stwierdzić kiedy zbadać ten progesteron27 lat
9cs -
Olaola27 wrote:Hej,kochane:) mam zagadkę. Dwa dni temu przypadał okres, jednak go nie dostałam... dodam iż @mam regularna co do dnia... wczoraj koło 12 idąc do łazienki zobaczyłam ze na papierze śluz taki kolor brunatny z różowym. Założyłam wkładkę i czekałam na rozwiniecie się @. Wieczorem na wkładce nic i dziś cały dzień czyściutki. Było to jednorazowo. Nie towarzysza mi żadne bóle podbrzusza. Dodam tylko ze mam ciagle uczucie mokra. Co myślicie? Czy to może być plamienie implatacyjne ?
Zaraz wyjmę swoją magiczną kulę i będzie wiadomoNona, Meggs, ajsza123, Sung lubią tę wiadomość
PAI-1 4G/5G homo, MTHFR 677C>T/wt hetero, kariotypy OK -
Izaw wrote:A jak z tą Twoją owulacja w końcu? Bo tak długo miałaś pozytywne testy, mierzyłaś może temperaturę? Bo tak to ciężko stwierdzić kiedy zbadać ten progesteron
Kochana ja monitoruje cykl także wiem kiedy owu byłaAnhydra, Izaw lubią tę wiadomość
02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
17.12 - Transfer 3.2.2
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
-
Olaola27 wrote:Hej,kochane:) mam zagadkę. Dwa dni temu przypadał okres, jednak go nie dostałam... dodam iż @mam regularna co do dnia... wczoraj koło 12 idąc do łazienki zobaczyłam ze na papierze śluz taki kolor brunatny z różowym. Założyłam wkładkę i czekałam na rozwiniecie się @. Wieczorem na wkładce nic i dziś cały dzień czyściutki. Było to jednorazowo. Nie towarzysza mi żadne bóle podbrzusza. Dodam tylko ze mam ciagle uczucie mokra. Co myślicie? Czy to może być plamienie implatacyjne ?
Zaraz wyjmę swoją magiczną kulę i będzie wiadomo
Generalnie piszesz na tym wątku pierwszy raz, wiec wypadałoby się chociaż przedstawićBeti82, Nona, Sung lubią tę wiadomość
Skoro spoznia Ci się okres najrozsądniej będzie zrobić test ciążowy. Szczególnie skoro pojawia się jakies plamienie02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
17.12 - Transfer 3.2.2
-
Anhydra, pisałam Ci już, ze uwielbiam tego kota na zdjęciu ? Taki wkurwiony słodziak :p
Anhydra lubi tę wiadomość
02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
17.12 - Transfer 3.2.2
-
Najmłodsza_staraczka wrote:Skoro spoznia Ci się okres najrozsądniej będzie zrobić test ciążowy. Szczególnie skoro pojawia się jakies plamienie
Już wielokrotnie się nakręciłam i nic nie było, no ale takich plamienie to ja nigdy nie miałam, i trochę się martwię ze jak nie ciąża to czy ze mną jest wszystko okey...Ollaaaaaa19 -
Olaola27 wrote:Już wielokrotnie się nakręciłam i nic nie było, no ale takich plamienie to ja nigdy nie miałam, i trochę się martwię ze jak nie ciąża to czy ze mną jest wszystko okey...
A dlaczego testu nie zrobisz? Czasami najprostsze rozwiązanie jest najlepsze, no i przestałabyś się niepotrzebnie martwić.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2018, 21:57
Olaola27, Agagusia, Beti82, przedszkolanka:), Sung lubią tę wiadomość
umnie tez jakies dziwactwa. rano w pracy mialam poplamiona biala bielizne na brazowo ale troszke. kolo 14 wlozylam wkladne I jest jedna maza I do tej pory nic sie zmienilo. zawsze na poczatku okresu kolor mam ladny czerwony a dzisaj braz.[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Anhydra wrote:A dlaczego testu nie zrobisz? Czasami najprostsze rozwiązanie jest najlepsze, no i przestałabyś się niepotrzebnie martwić.
Macie racje, jutro z rana pojadę zrobię test i bdz jasne, a jak nie dostanę to bd musiała się przejść do mojego Jureczka, bo skoro wystąpiło jakieś 6 h plamienie to może coś się tam dziać...Ollaaaaaa19 -
nick nieaktualny
-
kalcia64 wrote:umnie tez jakies dziwactwa. rano w pracy mialam poplamiona biala bielizne na brazowo ale troszke. kolo 14 wlozylam wkladne I jest jedna maza I do tej pory nic sie zmienilo. zawsze na poczatku okresu kolor mam ladny czerwony a dzisaj braz.Ollaaaaaa19