Listopadowe szczęścia
-
WIADOMOŚĆ
-
Izaw wrote:Super, to owu chyba niedługo?
Ajsza, Sung gratulacje!
Jaki wysyp piękny w drugiej połowie miesiąca, niech się przeciągnie i na grudzień...
CUD jak z 51 cyklu zrobi się jakoś 32-34!!Izaw lubi tę wiadomość
-
Izaw wrote:Czyli znowu możemy stwierdzić że Twój lekarz się nie mylił i jego zalecenia działają
kark, Lami, Izaw lubią tę wiadomość
-
przedszkolanka:) wrote:kurcze,no tak... a wiecie co jest najlepsze? że zrobiłam estradiol by mu udowodnic że jest niski (na poziomie 50-70)i trza stymulować a jak zobaczyłam wynik to pierwsze co powiedziałam to,że mu go nie pokażę
Jeden argument Ci odpadł w razie czego, ale może nie będziesz musiała go przekonywać do stymulacji27 lat
9cs -
Izaw wrote:Jeden argument Ci odpadł w razie czego, ale może nie będziesz musiała go przekonywać do stymulacji
Teraz wizyta 30tego to bede w sumie przed @ ,zły moment trochę bo co mu powiedzieć jak na test pewnie za szybko,do @ chwila to z czym mam isc? Musze wymyślić jakiś powód ;pIzaw lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mnie dzisiaj lekarka ochrzaniła delikatnie. Bo zaczęłam się jej dopytywać, czy mam iść robić progesteron za tydzień. Mówi, że więcej mnie to będzie stresu kosztować, mam się cieszyć, że wygląda to tak, że wszytko jest książkowo. Trochę ostudziła mój zapał, że mam śmiało przychodzić na następny monitoring za miesiąc, bo dla niej to tylko 3 minuty sprawdzenia.
Ja i tak jestem pewna, że wszystko tak wygląda przez moją determinację suplementacyjną. Bo chyba wcześniej nie miałam owulacji w ogóle patrząc na objawy ostatnich dni. Ból jajnika - nigdy, taki śluz - nigdy, tak ciemnych testów miesiąc temu też nie było.
Więc chyba wrzucam na luz... Przynajmniej na najbliższe 10 dni. No, może 5przedszkolanka:), Ola31, smeg lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
nick nieaktualnyLami wrote:Mnie dzisiaj lekarka ochrzaniła delikatnie. Bo zaczęłam się jej dopytywać, czy mam iść robić progesteron za tydzień. Mówi, że więcej mnie to będzie stresu kosztować, mam się cieszyć, że wygląda to tak, że wszytko jest książkowo. Trochę ostudziła mój zapał, że mam śmiało przychodzić na następny monitoring za miesiąc, bo dla niej to tylko 3 minuty sprawdzenia.
Ja i tak jestem pewna, że wszystko tak wygląda przez moją determinację suplementacyjną. Bo chyba wcześniej nie miałam owulacji w ogóle patrząc na objawy ostatnich dni. Ból jajnika - nigdy, taki śluz - nigdy, tak ciemnych testów miesiąc temu też nie było.
Więc chyba wrzucam na luz... Przynajmniej na najbliższe 10 dni. No, może 5
W przyszłym miesiącu pójdziesz na monitoring ale ciąży;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2018, 21:31
Lami lubi tę wiadomość
-
Ja tu w koronkach siedze a on sie szlaja po Biedronkach - no zabije ..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2018, 21:33
przedszkolanka:), Lami, Martek&M, Anhydra, Domi_tur, Lady_Dior, Beti82, Agagusia, Ola31, Arashe, kark, Szczęściara lubią tę wiadomość
-
przedszkolanka:) wrote:Chcialabym.
Teraz wizyta 30tego to bede w sumie przed @ ,zły moment trochę bo co mu powiedzieć jak na test pewnie za szybko,do @ chwila to z czym mam isc? Musze wymyślić jakiś powód ;p
Hmmm jak będzie za wcześnie na test to możesz mu tylko przedstawić swoje racje i poprosić o receptę na zapas, i że w razie ciąży w tym cyklu, to nie wykupisz
Lami ja podobną suplementacje zaczęłam w tym cyklu, zaczynając od B6 te wszystkie witaminy, plus jeszcze coś tam, liczę że wspomoże endometrium
Monia obyś się szybko męża doczekałaWiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2018, 21:50
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
27 lat
9cs -
Ola, kupuję wszytko osobno, biorę trochę rano, trochę popołudniu. Od przyszłego miesiąca chcę niektóre rzeczy brać co drugi czy trzeci dzień, żeby nie przesadzić. Jak chcesz to mogę ci przesłać print screena z zamówienia w dozie. Poświęciłam trochę czasu, żeby znaleźć dobre dawki w niskiej cenie, mysle, że wyszło całkiem ok cenowo w porównaniu do gotowców dla kobiet i mężczyzn.
Przez najbliższe dni chyba będę na etapie medytacjiSzczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Lami wrote:Nadrobiłam:
Ajsza - super, że są kreseczki! Który dzisiaj dzień cyklu?
Kark, myślę, że idealny teścik będzie za 3 dni
11 lub 12 dpoLami, przedszkolanka:), Ola31 lubią tę wiadomość
1912 beta- 22-11-2018
337 beta- 19-11-2018
128 beta 17-11-2018
12 CS
styczeń 2018 CP -
przedszkolanka:) wrote:W południe był prawie pozytywny test,więc liczę że jutro góra niedziela pozytyw
CUD jak z 51 cyklu zrobi się jakoś 32-34!!przedszkolanka:) lubi tę wiadomość