Listopadowe szczęścia
-
WIADOMOŚĆ
-
Izaw wrote:
Ja dzisiaj oficjalnie 1 dc, więc też znów odliczam do owu tym razem włączam niektóre produkty żeby nie było problemu z endometrium jak przy ostatniej stymulacji, i żeby obyło się bez estrofemu.
IzaW mozesz mi napisac czy estrofem dostalas tylko na endo? Bo ja dostalam od 1 dc na wzrost pecherzyków ,zeby szybciej owu byla .Ale wszedzie gdzie wyczytałam to na endo jest przy stymulacji bo clo zmniejsza -
nick nieaktualny
-
Monia u mnie właśnie śluzu słabo.
Kiedy płodny jest? przed,w trakcie czy po owu?
My po szybkim numerku, wróciłam do Was
Speaky ja też miałam poprzednio dwa dni pozytyw i nie szukaj sobie problemów,cykle masz dobre z tym że musisz pilnować by nie przeoczyć owu,ale jak śluzu dużo to luz
Ajsza super!! Grubaśna?kark, ajsza123 lubią tę wiadomość
-
To może zagłebie się w temat diety dla tarczycy.. ponoć jest coś takiego. Nie chce leków jeżeli miałabym je do końca życia brać. No i te moje wyniki to chyba nie jest powód braku ciąży.
Mam przeczucie, że to zrosty robią
Ajsza gratulacje. Ciesz się. Masz szczęście.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2018, 20:07
ajsza123 lubi tę wiadomość
💊Acard, Neoparin, Pregna
PAI homo
ANA typ homogenny 1:640
IBS
09.10.2024
beta hcg 9,62 mIU/ml; progesteron 14,86 ng/ml
11.10.2024
beta hcg 30,01 mIU/ml; progesteron 17 ng/ml [acard 75 mg]
14.10.2024
beta hcg 92,54 mIU/ml; progesteron 17,62 ng/ml [neoparin 0,4 mg]
16.10.2024
beta hcg 272,33 mIU/ml; progesteron 13,53 ng/ml
24.10.2024 wizyta
06.11.2024 wizyta nfz - [7+3] jest ❤️
14.11.2024 wizyta - [8+4] 1,98 cm 🐯
27.11.2024 wizyta nfz - [10+3] 3,65 cm 🐯
09.12.2024 wizyta - [12+1] 5,65 cm 🐯
13.12.2024 prenatalne - [12+5] 6,51 cm 🐭
18.12.2024 wizyta nfz - [13+3] 7,49
02.01.2025 wizyta
15.01.2025 wizyta nfz
30.01.2025 wizyta
14.02.2025 prenatalne
04.2024 cb (7cs)
10.2023 wznowienie starań
04.2020 cp - zaśniad groniasty częściowy (7cs)
02.2020 cb (6cs)
08.2018 rozpoczęcie starań
01.2016 córka 💙
-
Ajsza, gratulacje! cudnie się dzieje w tym listopadzie Sung, dla Ciebie też gratki rozsyłajcie wiruski
Anhydra, mam nadzieję że wszystko będzie ok, odpoczniesz i wszystko się unormuje.
Gosix, tulę ;* podziwiam że masz siłę wspierać tu pozostałe dziewczyny.
U mnie dziś dziwne rozpieranie w brzuchu i lekki ból przy siadaniu, jakby na owu. Ciekawe czy temperatura pójdzie jutro w górę. To 30 dc, więc juz kompletnie nie wiem czego się spodziewać Seks był 3 dni temu i trochę się martwię czy trafimy, ale szyjka już dziś zamknięta, owulaki blade, więc ewentualna owulacja raczej była wczoraj lub przedwczoraj. Nie wiem czy jest sens dziś poprawiać, trochę mi się nie chceprzedszkolanka:), ajsza123, kark, gosix, Anhydra lubią tę wiadomość
Gdańsk, 31 l., kp -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2020, 11:50
ajsza123 lubi tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
przedszkolanka:) wrote:Koktajlowa a byłaś stymulowana?
Smeg nic na siłę
Dziewczyny z kreseczkami ,której możemy wpisać serducho?
Jutro robie betekark, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
1912 beta- 22-11-2018
337 beta- 19-11-2018
128 beta 17-11-2018
12 CS
styczeń 2018 CP -
nick nieaktualnySung, cudownie, ale dziś wynikami strzelacie, oby tak dalej!
Ajsza, dawaj, dawaj zdjęcie !
Jejku, ale dzisiaj wieści, aż mi się morda nie przestaje śmiać jak to czytam
Tsh jest niemiarodajne, fakt. Dlatego czasem 2.2 jest ok,
czasem 1.0 jest do dupy, bo pozostałe wyniki są zrąbane. Dlatego pisałam o całym pakiecie tarczycowym. Jeżeli ktoś ma objawy typu senność, zmęczenie to warto sprawdzić tak jak wcześniej napisałam: tsh, ft3, ft4, antyTPO, antyTG.
Dla mnie rossmanowe są kijowe Spróbowałam wszystkich i wszystkie wychodziły jakby owu nie było, blade zawsze
Jak stacjonarnie to polecam z apteki lh vitam, mi pokazywało wyraźnie czy jest mocna kreska czy bladzioch
Dziewczyny u mnie to wygląda tak (ostatni test sprzed chwili):
Kurde, przez te targi dopiero za 2 doby będę mogła.zrobić test, bo w hotelu jutro zostajemy Myślicie, że coś się może wykluć czy raczej spokojnie do niedzieli nie powinno być owu? -
Beti82 wrote:IzaW mozesz mi napisac czy estrofem dostalas tylko na endo? Bo ja dostalam od 1 dc na wzrost pecherzyków ,zeby szybciej owu byla .Ale wszedzie gdzie wyczytałam to na endo jest przy stymulacji bo clo zmniejsza
Tak, ja dostałam tylko na endo, jak byłam na usg w 9 dc to się okazało że endometrium za cienkie przez stymulację i właśnie od tego dnia przez kilka dni brałam estrofem żeby urosło lepiej. Niestety nie wiem jak to się ma do wzrostu pęcherzyków nie wiem też jak się ma do owulacji w ogóle, bo gdzieś wyczytałam że może blokować owulację, i zastanawiam się czy przez to pękł tylko jeden pęcherzyk a drugi nie, no ale nie wiem, skoro przy staraniach lekarze dają, to chyba wiedzą co robią...27 lat
9cs -
przedszkolanka:) wrote:A to do tsh sie nie odzywam
Speaky a jak testy,tempka,sluz?
Czytalam niedawno że jak jest stała druga faza to jest ok. Pierwsza jest zmienna czesto(ale od czego zalezy nie napisali!)
Niby normalne do 35 dni trwaja.
IzaW estradiol 353 w 17 dc.
Sung- gratuluje!!!!
Super, to owu chyba niedługo?
Ajsza, Sung gratulacje!
Jaki wysyp piękny w drugiej połowie miesiąca, niech się przeciągnie i na grudzień...27 lat
9cs -
Izaw wrote:Tak, ja dostałam tylko na endo, jak byłam na usg w 9 dc to się okazało że endometrium za cienkie przez stymulację i właśnie od tego dnia przez kilka dni brałam estrofem żeby urosło lepiej. Niestety nie wiem jak to się ma do wzrostu pęcherzyków nie wiem też jak się ma do owulacji w ogóle, bo gdzieś wyczytałam że może blokować owulację, i zastanawiam się czy przez to pękł tylko jeden pęcherzyk a drugi nie, no ale nie wiem, skoro przy staraniach lekarze dają, to chyba wiedzą co robią...
Izaw lubi tę wiadomość
-
Moni nie siedziałam... grzecznie jak przystało na tyłozgięcie klęczalam
Ajsza ciekawa jestem jaka wyjdzie
Kark z daleka wygląda na pozytyw,myślę że może być do niedzieli już pokark, Dorciax, XxMoniaXx, Anhydra, Nona lubią tę wiadomość