Listopadowe szczęścia
-
WIADOMOŚĆ
-
15 dc. Ostatni cykl trwał 25 dni. Teraz biorę castagnus liczę że powrócą mi poprzednie cykle.Anhydra wrote:Hmmm...trudno powiedzieć. A przypomnieć w którym dc jesteś? 17-18dc? Czy źle kojarzę..?

11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Teraz zalewa mnie kremowy śluz. Dosłownie aż gatki mokre czasami. Plodny zauważyłam 9-10 dc. Od tamtej pory pojawil się kremowy. W te dni też była otwarta szyjka.
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość

11.2015 pjp(*)
Szczęściara, daj sobie ten cykl na właśnie powrót na dobre tory. Czytałam wiele wypowiedzi, kiedy castagnus ładnie wyrównał wszystko, ale nie na każdego działa. Przyjdą te z allegro i je trzaskaj codziennie, a te domowe lab możesz używać na potwierdzenie, kiedy allegrowe są pozytywne.Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Właśnie czuje w sobie taki spokój. Na nic nie liczę bo nie wiem czego mogę się spodziewać. Jak mąż przyjedzie wybiorę się do gin bo ostatnio był na urlopie. Zobaczymy czy była owu. Nie ma co gdybac. Jutro powtórzę test jak sciemnieje to będę dalej robić jak będzie identyczny dam sobie spokój z testowaniemLami wrote:Szczęściara, daj sobie ten cykl na właśnie powrót na dobre tory. Czytałam wiele wypowiedzi, kiedy castagnus ładnie wyrównał wszystko, ale nie na każdego działa. Przyjdą te z allegro i je trzaskaj codziennie, a te domowe lab możesz używać na potwierdzenie, kiedy allegrowe są pozytywne.

11.2015 pjp(*)
Nadrobiłam Was w koncu, dziewczyny gratuluje takich pieknych wyników bety!
))!
U mnie tez w gatkach morko:/ chyba dzis sie złamie i poprawimy to i owo, najwyzej chłopak trzeci bedzie, bo mam nadzieje ze po takim pozytywnie jaki rano zobaczyłam to ta moja owulka w koncu nadejdzie. Tak, Monia i Przedszkolanka zapisuje sie z Wami na wspólne testowanie.
XxMoniaXx, Anhydra, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość

Wojtek(2012), Adaś(2015)
20.07.2019 - jest z nami Krzyś
- 37t2d, 2600g, 52cm -
Ja testuje jak zwykle. Ostatniego dnia miesiaca

I postanowilam sie nie zlamac:) taaaaa pewno...
Czuje ze dzis jest ten dzien. Dzien owulacji. Maz w pracy. Wieczorem go zgwalce juz o tym jest powiadomiony
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2018, 17:08
Beti82, Anhydra, przedszkolanka:), fiorella82, speakyourmind93, Agagusia, kark lubią tę wiadomość
-
speakyourmind93 wrote:dziewczyny nie zapominajcie o mnie
ja też dzis ovulka! chyba, bo wczoraj ovulak pozytywny:)
Oczywiscie
To kto testuje ostatni dzien miesiaca ? Ja , Przedszkolanka, Agagusia, speakyourmind93 ktos jeszcze ?
Jej ale by bylo super gdybysmy wszystkie w tym dniu zobaczyly 2 kreski:)
przedszkolanka:), Anhydra, speakyourmind93, Agagusia lubią tę wiadomość
-
Napisałam na innej grupie ale śmiać mi się chce to i z Wami się podzielę. Ja jestem 3-4dni przed@, zrobiłam na rozkaz mojego test, bo po pierwsze idziemy dziś do znajomych a po drugie dzisiaj go wkurza mój pms i marudzenie że wszystko mi dzisiaj śmierdzi

Test wyszedł negatywny. Odłożyłam go a po 15 minutach mój wpada jak poparzony do kuchni bo tam cień cienia! Musiałam go ostudzić że po kwadransie to i delfin może wyjść
ale nie powiem, przez chwilę zrobiło mi się gorąco 
Także jak mi paranoja przeszła tak mój ją teraz przejął
-
Dziewczyny przesyłam moc uścisków dla Was z przepięknego Paryża

Nadrobiłam wszystko co napisałyście! Gratuluję wszystkich imponujących bet!!! I trzymam mocno kciuki za owocne starania u wszystkich z pozytywnymi owulakami
U mnie cisza i spokój i o dziwo luz, jajko przeleciało się samolotem a dzisiaj wytrząsnęłam je na 20 km spacero-zwiedzaniu także nie wiem czy jeszcze żyje
Anhydra, Nona, Szczęściara, przedszkolanka:), Agagusia, Sung lubią tę wiadomość
-
Domi_tur wrote:Napisałam na innej grupie ale śmiać mi się chce to i z Wami się podzielę. Ja jestem 3-4dni przed@, zrobiłam na rozkaz mojego test, bo po pierwsze idziemy dziś do znajomych a po drugie dzisiaj go wkurza mój pms i marudzenie że wszystko mi dzisiaj śmierdzi

Test wyszedł negatywny. Odłożyłam go a po 15 minutach mój wpada jak poparzony do kuchni bo tam cień cienia! Musiałam go ostudzić że po kwadransie to i delfin może wyjść
ale nie powiem, przez chwilę zrobiło mi się gorąco 
Także jak mi paranoja przeszła tak mój ją teraz przejął
No delfin-nie delfin. Ale sugeruje jutro powtórzyć z porannego sika

PAI-1 4G/5G homo, MTHFR 677C>T/wt hetero, kariotypy OK -
nick nieaktualny
-
Ooo to toNona wrote:Meggs mmm udanego wyjazdu. My z mężem out na kolacje, kij z tym że po owu, w ciąży nie jestem to drinka zaliczę.
dobrze mówisz! My właśnie sie zbieramy na kolację i trzeba popróbować francuskich win! A co! Udanego wieczoru dziewczyny
-
Uzywam,na noc illadian i jutro zobaczymy . Ale sie zalamalam serio..to w ogole bezpieczne się teraz starac? EhhXxMoniaXx wrote:Ojej Przedszkolanko
co ci sie to porobiło:( dzis jak sie nie kochacie to bym clotrimazolum zazyla. Moze jutro bedzie lepiej