Listopadowe szczęścia
-
WIADOMOŚĆ
-
Anhydra wrote:Hmmm...trudno powiedzieć. A przypomnieć w którym dc jesteś? 17-18dc? Czy źle kojarzę..?
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Teraz zalewa mnie kremowy śluz. Dosłownie aż gatki mokre czasami. Plodny zauważyłam 9-10 dc. Od tamtej pory pojawil się kremowy. W te dni też była otwarta szyjka.
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Szczęściara, daj sobie ten cykl na właśnie powrót na dobre tory. Czytałam wiele wypowiedzi, kiedy castagnus ładnie wyrównał wszystko, ale nie na każdego działa. Przyjdą te z allegro i je trzaskaj codziennie, a te domowe lab możesz używać na potwierdzenie, kiedy allegrowe są pozytywne.Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Lami wrote:Szczęściara, daj sobie ten cykl na właśnie powrót na dobre tory. Czytałam wiele wypowiedzi, kiedy castagnus ładnie wyrównał wszystko, ale nie na każdego działa. Przyjdą te z allegro i je trzaskaj codziennie, a te domowe lab możesz używać na potwierdzenie, kiedy allegrowe są pozytywne.
11.2015 pjp(*)
Nadrobiłam Was w koncu, dziewczyny gratuluje takich pieknych wyników bety!))!
U mnie tez w gatkach morko:/ chyba dzis sie złamie i poprawimy to i owo, najwyzej chłopak trzeci bedzie, bo mam nadzieje ze po takim pozytywnie jaki rano zobaczyłam to ta moja owulka w koncu nadejdzie. Tak, Monia i Przedszkolanka zapisuje sie z Wami na wspólne testowanie.XxMoniaXx, Anhydra, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
Wojtek(2012), Adaś(2015)
20.07.2019 - jest z nami Krzyś - 37t2d, 2600g, 52cm -
Ja testuje jak zwykle. Ostatniego dnia miesiaca
I postanowilam sie nie zlamac:) taaaaa pewno...
Czuje ze dzis jest ten dzien. Dzien owulacji. Maz w pracy. Wieczorem go zgwalce juz o tym jest powiadomionyWiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2018, 17:08
Beti82, Anhydra, przedszkolanka:), fiorella82, speakyourmind93, Agagusia, kark lubią tę wiadomość
-
speakyourmind93 wrote:dziewczyny nie zapominajcie o mnie ja też dzis ovulka! chyba, bo wczoraj ovulak pozytywny:)
Oczywiscie
To kto testuje ostatni dzien miesiaca ? Ja , Przedszkolanka, Agagusia, speakyourmind93 ktos jeszcze ?
Jej ale by bylo super gdybysmy wszystkie w tym dniu zobaczyly 2 kreski:)przedszkolanka:), Anhydra, speakyourmind93, Agagusia lubią tę wiadomość
-
Napisałam na innej grupie ale śmiać mi się chce to i z Wami się podzielę. Ja jestem 3-4dni przed@, zrobiłam na rozkaz mojego test, bo po pierwsze idziemy dziś do znajomych a po drugie dzisiaj go wkurza mój pms i marudzenie że wszystko mi dzisiaj śmierdzi
Test wyszedł negatywny. Odłożyłam go a po 15 minutach mój wpada jak poparzony do kuchni bo tam cień cienia! Musiałam go ostudzić że po kwadransie to i delfin może wyjść ale nie powiem, przez chwilę zrobiło mi się gorąco
Także jak mi paranoja przeszła tak mój ją teraz przejął -
Dziewczyny przesyłam moc uścisków dla Was z przepięknego Paryża
Nadrobiłam wszystko co napisałyście! Gratuluję wszystkich imponujących bet!!! I trzymam mocno kciuki za owocne starania u wszystkich z pozytywnymi owulakami
U mnie cisza i spokój i o dziwo luz, jajko przeleciało się samolotem a dzisiaj wytrząsnęłam je na 20 km spacero-zwiedzaniu także nie wiem czy jeszcze żyjeAnhydra, Nona, Szczęściara, przedszkolanka:), Agagusia, Sung lubią tę wiadomość
-
Domi_tur wrote:Napisałam na innej grupie ale śmiać mi się chce to i z Wami się podzielę. Ja jestem 3-4dni przed@, zrobiłam na rozkaz mojego test, bo po pierwsze idziemy dziś do znajomych a po drugie dzisiaj go wkurza mój pms i marudzenie że wszystko mi dzisiaj śmierdzi
Test wyszedł negatywny. Odłożyłam go a po 15 minutach mój wpada jak poparzony do kuchni bo tam cień cienia! Musiałam go ostudzić że po kwadransie to i delfin może wyjść ale nie powiem, przez chwilę zrobiło mi się gorąco
Także jak mi paranoja przeszła tak mój ją teraz przejął
No delfin-nie delfin. Ale sugeruje jutro powtórzyć z porannego sika
PAI-1 4G/5G homo, MTHFR 677C>T/wt hetero, kariotypy OK -
nick nieaktualny
-
Nona wrote:Meggs mmm udanego wyjazdu. My z mężem out na kolacje, kij z tym że po owu, w ciąży nie jestem to drinka zaliczę.
-
XxMoniaXx wrote:Ojej Przedszkolanko co ci sie to porobiło:( dzis jak sie nie kochacie to bym clotrimazolum zazyla. Moze jutro bedzie lepiej