Listopadowe szczęścia
-
WIADOMOŚĆ
-
Słuchajcie, mi wydaje się, że ten ból związany jest z wielkością tego pęcherzyka, ale nie musi to od razu być torbiel. Też świrowałam, że jak 25-26 to już torbiel. Któraś z Was pisała, że do 28mm może być wartościowy, to samo powiedziała moja gin. Mni przy tych 25-26 i pękania bolał jajnik piekielnie, aż powłóczyłam nogą, bo tak pachwina ciągnęła. Pewnie jak pęka mając 20-22 to może być mniejszy dyskomfort.
przedszkolanka:), Agagusia lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Ja z swojego doswiadczenia wiem ze jak jest twarozek to smarowanie zewnatrz pomaga ale na chwile. A ten illadian to bralam jak czulam tam dyskonfort ale lekki ze sama nie wiedzialam czy mnie bierze czy nie. Nir mialam uplawow.
Jak masz takie objawy o ktorych piszesz nie wahalabym sie i wzielabym clotrimazolum w globulkach. I uwierz po 2szt bedziesz smigac jak nowa -
nick nieaktualny
-
Gosix tule, dobrze ze myslisz pozytywnie.
Ja tez nadal ciagle o tym mysle .. Czemu , dlaczego, gdyby zostalo to juz slyszalabym serduszko.
Ale mowie sobie tez ze lepiej teraz niz za 2, 5, 10.. Tyg. Bo tego bym chyba nie zniosla bez uszczerbku na zdrowiu:( -
XxMoniaXx wrote:Gosix tule, dobrze ze myslisz pozytywnie.
Ja tez nadal ciagle o tym mysle .. Czemu , dlaczego, gdyby zostalo to juz slyszalabym serduszko.
Ale mowie sobie tez ze lepiej teraz niz za 2, 5, 10.. Tyg. Bo tego bym chyba nie zniosla bez uszczerbku na zdrowiu:(
Też staram się myśleć w ten sposób. Im później, tym trudniej, boleśniej dla psychiki.przedszkolanka:), Anhydra lubią tę wiadomość
27 lat
Staramy się o pierwszego dzidziucha -
Gosix czy masz infekcje,że lekarz powiedział że mogło to być przyczyną ? Czy to jedna z przypuszczalnych?
Fajnie,że mąź pozytywny. Macie racje,jesteście płodni a dzidziuś to kwestia czasu tylko
Lami oby tak bylo
Monia to tym próbuje przez weekend i jak coś to w poniedziałek po tamte pojade a jeszcze spróbuje chyba w srode sie wcisnac do gina(oby..).
Sung dziekujemy! A co to w ogóle jest?;p
-
nick nieaktualnyGosiu, tak to jest. Trzeba być dzielnym i iść do przodu, ale jak tylko byś łapała dołka to pisz od razu, my tu wszystkie jesteśmy dla Ciebie
Jezuu, nogi mam w dupie, normalnie masakra jakaś tyle przejść... Wszystko przez tego mojego chłopa, już powiedziałam, że za rok mogę jechać, nawet z dziećmi, ale bez niego! Idziemy i zaraz słyszę "O patrz!" i go nie ma... A potem łazić i szukać. Do tego mówię, że tu już byliśmy, a ten muł uparcie, że napewno nie. Dopiero jak mu dzieci tłumaczyły, że w tym aucie już miał zdjęcie to uwierzył. Rany boskie... -_-'
Ale jak przyjechałam do hotelu to siknęłam takie coś:
Ale szczerze mówiąc jestem tak zmęczona, że nawet nie mam sił i ochoty. Tylko zastanawia mnie to, że szyjka średnio otwarta, wogólę bólu owulacyjnego nie mam, płodny raz za czas się leje. Takie to nijakie...
Anhydra, flaszke za tą wróżbę z bliźniakami mi wisisz. Albo zgrzewkę bezalkoholowego Piękna betaWiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2018, 20:00
gosix, Anhydra lubią tę wiadomość
-
Raczej to było jego podejrzenie, bo ja tego dnia byłam na spacerze i wpierw wystraszyłam się, że to było przyczyną krwawienia. Lekarz odpowiedział, że nie , raczej stan zapalny pochwy. Choć z drugiej strony, w tym właśnie cyklu byłam u miego na 3 dni przed owulacją. Nie zakazał nam zbliżenia, ale przepisał mi leki na infekcje jeśli jednak przyjdzie miesiączka.
Do tego po owulacji byłam przeziębiona i raczej wszystko złożyło się na raz. Chyba w tej biochemicznej nigdy niewiadomo co było powodem.27 lat
Staramy się o pierwszego dzidziucha -
kark wrote:
Anhydra, flaszke za tą wróżbę z bliźniakami mi wisisz. Albo zgrzewkę bezalkoholowego Piękna beta
A to średnio się targujesz Kochana bo za dwójkę powinny być co najmniej 2 zgrzewki
I raczej nastawiaj się na bezalkoholowe, bo kto widziaj aby ciężarnej przesyłać procenty, nawet w podzięce za tak trafną wróżbę. ..?
przedszkolanka:), kark lubią tę wiadomość
PAI-1 4G/5G homo, MTHFR 677C>T/wt hetero, kariotypy OK -
Anhydra wrote:Nikodemka jak tam po wizycie? Humor wrócił?
Było całkiem niezle... Ale malucha na rece nie wzielam, czulam ze bym sie rozplakala i zle by to wplynelo na moja glowe. Teraz jestesmy w drodze powrotnej i tak mi troszke smutno... ale moze to hormony zaczynaja dzialac
Ciekawa jestem co tam sie u mnie dzieje... Szyjka sie obnizyla, ale jest jeszcze otwarta, sluz mleczny i poki co nic sie nie dzieje. W tamtym cyklu 3 dni po owulacji zaczely sie bole jajnikow i piersi. Mam nadzieje, ze brak objawow to dobry objaw
Anhydra lubi tę wiadomość
-
Nikodemka pewnie,źe dobry
Smutek chyba jest normalny i zdarza się każdej w pewnym etapie/momencie. Jestem z Ciebie dumna,że bylas silna!!
A ja znowu posmęce( glupio mi,ale komu jak nie Wam..). Czytałam,że jak jest teafione leczenie to trwa od 1 dnia do 2 tyg. Myślicie,że w 1 dzien można infekcje wyleczyć? :o dla mnie to dziwne.. -
przedszkolanka:) wrote:Nikodemka pewnie,źe dobry
Smutek chyba jest normalny i zdarza się każdej w pewnym etapie/momencie. Jestem z Ciebie dumna,że bylas silna!!
A ja znowu posmęce( glupio mi,ale komu jak nie Wam..). Czytałam,że jak jest teafione leczenie to trwa od 1 dnia do 2 tyg. Myślicie,że w 1 dzien można infekcje wyleczyć? :o dla mnie to dziwne..
Myślę, że minimum 3-4 dni. Ale głowa do gory- przecież w przyszłym cyklu nastawialas się na Clo. Tak więc co się odwlecze...Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2018, 21:14
PAI-1 4G/5G homo, MTHFR 677C>T/wt hetero, kariotypy OK -
Przedszkolanko, nie wiedziałam że aż tak mocna infekcja się przyplątała Też nie wiedziałabym czy można się starać czy lepiej przystopować. Oby szybko przeszła !
Dziewczyny, ja za to mam inne pytanko. Co polecacie na przeziębienia? Może jakieś domowe, zdrowe mikstury? Np. coś z imbirem?
Jeszcze 3 dni do testowania a od wczoraj złapał mnie katar.. dzisiaj zatoki bolą. W sumie gorączki nie mam bo przed chwilą sprawdzałam - 37,2, więc nie jest zle.
W ogóle przez ten katar jakaś rozbita jestem. Poszłam na zakupy.. w sklepie zgubiłam kartkę z listą produktów na ciasto. Mąż biegał po całym sklepie i szukał (znalazł!). Pózniej zapomniałam tyle produktów że musiał do sklepu 2 razy iść i na koniec powiedział mi żebym odpuściła sobie robienie ciasta bo nie widzi tego Tak mnie wspieraprzedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
przedszkolanka:) wrote:Wiem wiem,ale tak sie cieszylam krótkim cyklem i iskra nadziei powrócila
No wiem Kochana. No ale tak czasami jest do doopy, że nasze plany i oczekiwania w jedna stronę, a życie w drugą.... /:przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
PAI-1 4G/5G homo, MTHFR 677C>T/wt hetero, kariotypy OK