Listopadowe szczęścia
-
WIADOMOŚĆ
-
Meggs wrote:Ooo to to dobrze mówisz! My właśnie sie zbieramy na kolację i trzeba popróbować francuskich win! A co! Udanego wieczoru dziewczyny
Meggs zazdro ❤. Korzystaj kochana. Na pewno dobre winko nie zaszkodziMeggs lubi tę wiadomość
PAI-1 4G/5G homo, MTHFR 677C>T/wt hetero, kariotypy OK -
przedszkolanka:) wrote:Uzywam,na noc illadian i jutro zobaczymy . Ale sie zalamalam serio..to w ogole bezpieczne się teraz starac? Ehh
KurczePrzedszkolanko wydaje mi się, że lepiej najpierw wyleczyć infekcję... a jesteś pewna, że to nie jakieś obtarcie/ podrażnienie?
Przedszkolanko, jak masz apteke gdzies niedaleko, to moze zrob test na infekcje intymna z domowego labolatorium? Bedziesz wiedziala czy PH jest ok...
-
Nikodemka wrote:Przedszkolanko, jak masz apteke gdzies niedaleko, to moze zrob test na infekcje intymna z domowego labolatorium? Bedziesz wiedziala czy PH jest ok...
Nikodemka jak tam po wizycie? Humor wrócił?
Nie mam,dopiero w poniedziałek bym mogla mam twarog doslownie wiec wiecie dzisiaj odpuszczam,jem kiszonki,jogurt naturalny,wsadze ten illadian i licze że jutro coś ulzy ale wiem,ze to sie dluzej moze leczyc. Mam pierwszy raz cos takiego!!
Monia dokladnie..rozum swoje a serce swoje..
-
przedszkolanka:) wrote:Nie mam,dopiero w poniedziałek bym mogla mam twarog doslownie wiec wiecie dzisiaj odpuszczam,jem kiszonki,jogurt naturalny,wsadze ten illadian i licze że jutro coś ulzy ale wiem,ze to sie dluzej moze leczyc. Mam pierwszy raz cos takiego!!
Monia dokladnie..rozum swoje a serce swoje..
Przedszkolanko nie mam tutaj najmniejszego zamiaru straszenia czy coś, ale radziłabym wpierw być pewną , że infekcja jest wyleczona. Ja właśnie miałam taką delikatną, niedoleczoną i ginekolog powiedział, że to mogło być przyczyną mojego niepowodzenia; stan zapalny pochwy. Myślę, że to bardzo dobry pomysł sprawdzenia pH testem z apteki.27 lat
Staramy się o pierwszego dzidziucha -
A dlaczego tego Clottinazolum nie weźmiesz? Kto Ci naopowiadał ze to z hormonami jest? Jakimi niby??? Skonsultuj sie z farmaceutka: konsultuje Cie i radzę wziać Clottimazolum lek, a nie suple na grzyba!
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
Wojtek(2012), Adaś(2015)
20.07.2019 - jest z nami Krzyś - 37t2d, 2600g, 52cm -
Nawet w ciazy mozna te globulki. Wiec bierz poki to poczatek, zebys sie czegos gorszego nie nabawiła.
U nas bimbo poprawione:), choc czuje ze to torbielą raczej sie skonczy, znow boli mnie caly bok, juz drugi dzien. W czwartek ide do gina to mu sie pozale z ta moja skłonnością do torbieli.
Słyszałyście zeby zalecali samo ovitrelle na pękanie bez clo?przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
Wojtek(2012), Adaś(2015)
20.07.2019 - jest z nami Krzyś - 37t2d, 2600g, 52cm -
Smaruj się Przedszkolanko clotrimazolum, tak jak mówi Agusia, ja bym żadnych globulek nie dawała, smaruj się grubo, zobacz z dwie-trzy godzinki czy pomoże. Nie sądzę też, że w jeden dzień zrobi się poważna infekcja (to moje rozumowanie tylko, zapalenia płuc też się nie łapie w jeden dzień, tylko nieleczony szereg objawów).Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
przedszkolanka:) wrote:Wczoraj było serduchowanie i kazałam mężowi sie dzisiaj smarowac tez juz.
A taka piękna owulacja,zarwal mnie wlasnie jajnik
To jest szansa, że ogoniasci w jajowodzie przetrwają i jak pojawi sie jajko to zrobią swojeWiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2018, 19:24
Lami, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
Kochane ja smaruje clotrimazolem a na noc dostalam globulki illadian direct plus. Odradzono mi takie probiotyczne co kiedyś na recepte od mojej lekarki dostalam bo one w skladzie maja hormon.
Jak posmaruje to jest super.
Anhydra chcialabym.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2018, 19:32
-
Agagusia wrote:Nawet w ciazy mozna te globulki. Wiec bierz poki to poczatek, zebys sie czegos gorszego nie nabawiła.
U nas bimbo poprawione:), choc czuje ze to torbielą raczej sie skonczy, znow boli mnie caly bok, juz drugi dzien. W czwartek ide do gina to mu sie pozale z ta moja skłonnością do torbieli.
Słyszałyście zeby zalecali samo ovitrelle na pękanie bez clo? -
Lami wrote:Smaruj się Przedszkolanko clotrimazolum, tak jak mówi Agusia, ja bym żadnych globulek nie dawała, smaruj się grubo, zobacz z dwie-trzy godzinki czy pomoże. Nie sądzę też, że w jeden dzień zrobi się poważna infekcja (to moje rozumowanie tylko, zapalenia płuc też się nie łapie w jeden dzień, tylko nieleczony szereg objawów).
-
Anhydra wrote:Gosix jak się czujesz?
Dziękuję, że pytasz już troszkę lepiej. Cały czas mam to w głowie i większość moich myśli wciąż krąży w okół tego co się stało, ale czuję, że muszę po prostu iść dalej bo inaczej wpadnę w poważnego doła. Teraz biorę te leki na powstrzymanie krwawienia, liczę na to, że pomogą i nie będę musiała znowu iść do lekarza.
Widząc Wasze radości napawa mnie to optymizmem, że następnym razem też nam się uda
Dużo pomógł mi też mąż, jest typem optymisty, który zawsze stara się patrzeć na pozytywne strony każdej sytuacji, np, że chociaż wiemy, że jesteśmy płodni (tyle nieudanych cykli). Teraz ten czas oczekiwania chę poświęcic na wyleczenie raz na zawsze tej infekcji i zadbania o zdorwie moje i męża najlepiej jak mogę.przedszkolanka:), Anhydra lubią tę wiadomość
27 lat
Staramy się o pierwszego dzidziucha