Listopadowe szczęścia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nona wrote:Ajsza!!!!! Mega beta, super!!!!
Dawaj patenty!
Patenty, kurcze ciezko bedzie bylam na wizycie u gin 5 razy w czasie owulacji dzien po dniu. 3 razy byłam przed owulacją i 2 razy byłam po owulacji. Może pomyślicie że to głupie ale ja już świrowałem. Bałam się że nigdy mi się nie uda zajść w ciążę.
Trzymam za was kciuki Mam nadzieję że jak najszybciej zobaczycie dwie kreski na teście.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2018, 12:55
Nona lubi tę wiadomość
1912 beta- 22-11-2018
337 beta- 19-11-2018
128 beta 17-11-2018
12 CS
styczeń 2018 CP -
Mi troszke ulzylo, bo dzis test owu juz negatywny, wiec jest nadzieja, ze to nie byla druga owulacja, tylko pozostalosci lh po pierwszej. Ale temperatura nie wzrosla mimo luteiny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNona wrote:Sung ważne że nie żywoczerwona krew. W terminie @ może być brąz. Ja bym leżała pewnie więcej niż zwykle tak dla pewności.
Jakie masz patenty na zajście bo ja już niecierpliwa jestem...?
wiesz co... myślę, że po 1. odpuszczenie. Serio miałam spokój w tym cyklu. Pogodziłam się z tym, że nie muszę. Że może mi nie pisane.
Ale drugie to myślę, że żel prefert. Ostatnio używałam go w maju, i była ciąża, a potem nie i dopiero teraz każdy bzyk przed owu z nim.
Zaczęłam też brać mleczko pszczele, ale takie prawdziwe, od pszczelarzy, nie w kapsułkach. I moje zioła (pokrzywa, czerwona koniczyna, liście malin).
Wydaje mi się, ze w moim przypadku jednak podniesienie trochę estrogenu w 1 fazie pomaga. A mleczko podnosi i czerwona koniczyna też.Nona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
przedszkolanka:) wrote:Ajsza piękna!! Moge na liste wpisac?
Nikodemka ja też nie wiem
Oczywiscie ze mozesz,
w poniedzialek powtarzam bete
Oby wszystko bylo okprzedszkolanka:) lubi tę wiadomość
1912 beta- 22-11-2018
337 beta- 19-11-2018
128 beta 17-11-2018
12 CS
styczeń 2018 CP -
przedszkolanka:) wrote:Nikodemka juz po wszystkim?
Temperatura do 4 dni moze wzrosnac
Nona i tak duzo serduchowaliscie, co drugi dzień idealnie
Jeszcze u nich siedzimy, ale jest w miare ok, jestem wycofana Ja juz jestem 5 dni po owu... chyba juz powinna ruszycprzedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Sung u mnie też obecnie ciemno brązowe plamienia...pocieszam się, że to stara wczorajsza krew wypływa. Rano byłam na 2h zakupach, bo dosłownie w chacie pustki (głównie ubraniowe- ostatnio trochę przytyłam i dużo ciuchów stało się obcislych), wiele rzeczy też mi się z apteki pokonvzylo i musiałam uzupełnić niedobory. Przez to mam trochę wyrzuty sumienia, ale z drugiej strony, nie wyobrażam sobie takiego leżenia plackiem w domu 24 h/ dobę.
Sung lubi tę wiadomość
PAI-1 4G/5G homo, MTHFR 677C>T/wt hetero, kariotypy OK -
Ajsza gratulacje! ❤
Przedszkolanko- na takie sprawy pomaga też nasiadówka z kory dębu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2018, 14:14
przedszkolanka:), ajsza123 lubią tę wiadomość
PAI-1 4G/5G homo, MTHFR 677C>T/wt hetero, kariotypy OK -
Sung,Anhydra-będzie dobrze dziewczyny :* Ja 12dpo (dzień przed spodziewaną miesiączką) miałam pozytywny test ciążowy.Wielka radość a za chwilę po siusiu-brązowa wydzielina na wkładce.Serce w gardle ale było to jednorazowe i na szczęście nie czerwone.U Was też zapewne plamienie w czasie kiedy powinien być okres,także głęboki wdech-będzie dobrze :*
Miłej soboty wszystkim-ja zmykam do chrześniaka na 18stkęWiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2018, 14:38
Anhydra, Sung lubią tę wiadomość