Listopadowe szczęścia
-
WIADOMOŚĆ
-
Beti82 wrote:Przedszkolanko albo takie probiotyki dla kobiet.Ja zawsze takie typowe dla kobiet kupowalam przy antybiotyku ,zeby nie dostac zadnego grzybka i naprawde to działało .Nie pamietam nazwy ale zawsze na takich na opakowaniu jakas baba byla heh albo część baby
-
nick nieaktualny
-
Przedszkolanko kiedys jak mnie cos tam ten teges heh to bralam wlasnie ten probiotyk,bo mi zostalo w domu od jakies choroby heh i jak poszlam do lekarza to przepisal clotrimazol w globulkach ( tylko to na recetpe,masc nie ) Powiedzial,ze bardzo dobrze ,ze tamte probiotyki brałam.Niestety tylko tyle Ci moge pomoc
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzis mam test owulacyjny mega pozytywny. Najpierw wyswietlila mi sie testowa mega ciemna a potem jasniejsza kontrolna:) i co najlepsze zaczela sie wyswietlac juz w 2giej srkundzie :0
przedszkolanka:), Sung, Ola31, Anhydra, kark lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny. U mnie nic ciekawego. Czekam nie wiem na co czy na owu czy na @. Podbrzusze cmi i tylko tyle. U nas na Pomorzu słoneczko aż chce się wyjść. Mam pytanie odnośnie testów owv. Robicie je o tej samej porze? Wiem że nie można pić przez 2 godz ale czy siusiu można? Nie wiem czy wytrzymam tyle żeby nie siusiac. Ostatnio latam co chwilę.
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
nick nieaktualny
-
Szczesciara ja nie siusiam 2-3 h,bo po godzinie nie wychodzi nic..
U mnie owu lada chwila,a co do infekcji to masc clotrimazol i jednak illadian najbezpieczniejszy. Pytalam o probiotyk ktory mam w domu ale okazuje sie ze ma hormon i moze lepiej nie. To leczymy. Dzisiaj maz jedzie na urodziny brata to starania jutro dopiero.Nona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mam wyniki bety: 128 w 13/14 dpo
Nona, Szczęściara, fiorella82, przedszkolanka:), Sung, Lami, Dorciax, Anhydra, tęczova, Ola31, Ola_454, moyeu, gosix, Lady_Dior, speakyourmind93, Agagusia, Izaw, Meggs, smeg, kark, OlivkowaMama, SylwiaLu lubią tę wiadomość
1912 beta- 22-11-2018
337 beta- 19-11-2018
128 beta 17-11-2018
12 CS
styczeń 2018 CP -
dziewczyny, czy jesli luteina blokuje owulacje, to blokuje samo pekniecie pecherzyka czy tez jego wzrost i poziom LH?