Listopadowe szczęścia
-
WIADOMOŚĆ
-
przedszkolanka:) wrote:Nona cycki i śluz to też objaw
Smeg może hormony jeszcze świruja..
Domi jak byk krecha!! Który to dpo?
Ja owuluję,boli całe podbrzusze,jajniki.
12dpo, choć ja obstawiam 13dpo bo dzień wcześniej miałam wyraźne objawy owulacjii wtedy było przytulanie.
Az niemożliwe, że rano test 10mU nie pokazał nic poza urojoną smugą po kwadransie a wieczorem test 25mU takie rzeczy! Szok. Aż się trzęsę
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/25bf2df873cb.jpg tak wyglądał poranny cień cieniaWiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2018, 19:35
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Nona wrote:I mnie dalej nic. 7dpo, biały śluz I cycki czuje
Idziemy łeb w łeb, u mnie też 7dpo, biały śluz, ale cycków nie czuje nic a nic, w tamtym miesiacu na tym etapie nie mogłam założyć stanika.Nona, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny wpadlam zobaczyc co u was słychać kojarzycie mnie bylam z wami na wrzesniowy i pazdziernikowym watku
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2018, 19:39
przedszkolanka:), speakyourmind93, Anhydra, Nona, RudaAnna, fiorella82, Agagusia lubią tę wiadomość
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [ 13tc, 10tc, 10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
czarnulka24 wrote:Hej dziewczyny wpadlam zobaczyc co u was słychać kojarzycie mnie bylam z wami na wrzesniowy i pazdziernikowym watku
Hej Kochana co u Ciebie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2018, 19:44
PAI-1 4G/5G homo, MTHFR 677C>T/wt hetero, kariotypy OK -
Domi wdech wydech! jutro beta?
Nikodemka to u Ciebie już połowa minęła
Nona liście malin są dwie wersje,ja piłam przed porodem,mogą wywołać skurcze ,nie piłabym w 2 fazie..
Czarnulka myślałam ostatnio o Tobie! Co słychać? jak sie czujesz?Nona lubi tę wiadomość
-
Domi_tur wrote:12dpo, choć ja obstawiam 13dpo bo dzień wcześniej miałam wyraźne objawy owulacjii wtedy było przytulanie.
Az niemożliwe, że rano test 10mU nie pokazał nic poza urojoną smugą po kwadransie a wieczorem test 25mU takie rzeczy! Szok. Aż się trzęsę
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/25bf2df873cb.jpg tak wyglądał poranny cień cienia
Ten Twój emek to miał jednak nosa! Idziesz jutro na betę?Domi_tur lubi tę wiadomość
Anhydra wrote:Ten Twój emek to miał jednak nosa! Idziesz jutro na betę?
Tak tak, przed południem podskoczę to po 16 będą wyniki oby to nie był sen.
Ale mój biust w rozmiarze mikro B, wygląda od trzech dni jak małe B to może coś e tym jestAnhydra, przedszkolanka:), Nona, Agagusia lubią tę wiadomość
-
Ja tez dzisiaj 7/8 dpo
Nona, Nikodemka kiedy testujecie???Nona lubi tę wiadomość
02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
Hej dziewczyny , ja w tym cyklu wyluzowalam totalnie. Dzis 7 dpo , jestem na teneryfie, korzystam z życia i all inclusive w hotelu takze jakis % tez wjedzie
Nona, Anhydra, przedszkolanka:), speakyourmind93, smeg, Meggs, SylwiaLu lubią tę wiadomość
11 cs - cykl udany
Wszystkie wyniki w normie -
nick nieaktualny
-
przedszkolanka:) wrote:Domi ciekawa jestem bety
Tysia odpocznij i wyluzuj za nas!
My po, pozostaje czekanie. Podbrzusze i miednica tak boli,że zgina więc w moment na pewno się wstrzeliliśmy.
No będzie z tego Dziećprzedszkolanka:) lubi tę wiadomość
Najmlodsza - 25.11 ostatni dzien biore lutke, wiec teoretycznie wtedy, a praktycznie raczej nie wytrzymam i zrobie z dwa dni wczesniej
Nona - ja ostatni tydzien dbalam o siebie o wiele bardziej niz zawsze, jak bym juz byla w ciazy :d Ale dzis wyluzowalam i kupilam sobie piwko bananowe i relaksuje sie przy Masterchefie
No wlasnie dziewczyny, co jeszcze polecacie z naturalnych wspomagaczy w drugiej fazie cyklu zeby troche wspomoc zagniezdzenie? Ananasa juz jem, biore kompleks witamin z magnezem, luteine...Nona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny