Listopadowe szczęścia
-
WIADOMOŚĆ
-
Przedszkolnko też tak myślę że u mnie po owu. Jakby coś było na rzeczy to powinien się zmienić śluz.
Jakie piękne kreseczki owu tuż tuż. Oby owocna mimo infekcji.przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kark wrote:Przedszkolanka, może drugie jajko idzie
Ja odwołuje wszystko - owu pełną parą: migrena, rzygać się chce, na dole wszystko boli... Idealny prezent na urodziny
Ale z moją fl 12 dniową to poproszę o termin 30.11
No estradiol 353 to moze i do drugiego dobilo ;p
Haha to u mnie pokazuje owu za tydzien;p
-
Nikodemka wrote:Przedszkolanko, aż się prosi o działania Jak infekcja?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2018, 15:53
Nona, Anhydra lubią tę wiadomość
-
Nona wrote:Przedszkolanko ja bym chyba zrobiła jakieś przeniesienie nasienia na palcu cokolwiek byle męża nie zarazić a jego materiał wykorzystać. Hihi
A u Ciebie trzymam kciukiNona lubi tę wiadomość
-
Szczęściara wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/27a2b427df66.jpg
Dolny z dziś. Chyba owulka była bo jasniutki się robi. Co myślicie?Szczęściara lubi tę wiadomość
-
przedszkolanka:) wrote:Ciężko stwierdzic,musisz sama po objawach skojarzyc czy byly. Ja np.ostatnio z bólu nie moglam a teraz cisza.
11.2015 pjp(*)
Szczęściara wrote:Już chyba pisałam wcześniej o tym sluzie z nitkami krwi był 9 dc. Wlasnie nie czułam owu a zawsze odczuwalam ból.
Szczęściara lubi tę wiadomość
-
przedszkolanka:) wrote:Nie wiem co Ci podpowiedziec..bo jak nie bylo to szkoda przeoczyć..jeszcze kilka dni bym test porobila chyba.
11.2015 pjp(*)
Ja mam wzdety brzuch siedzę cały dzień w rozpiętych spodniach. Muszę się jutro zważyć, boje się że przytyłam :p
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
Ja mam przeczucie ze jednak owu w nocy byla. Bo obudziłam sie bez ucisku w boku, za to nie wiem czy tez tak macie ale ja ostatnio odkrylam ze zaraz po owu, tak przez moze 1 dzien, jak ucisne podbrzusze tak na samiutkim dole to pojawia sie taki dziwny bol na całym dole... ciezko to opisać, Ale u mnie sie sprawdza. Moze to ten płyn po uwolnionym jajeczka tak podrażnia okoliczne tkanki, nie wiem. Potwierdzenie bedzie w jutrzejszej tempce. Tylko czy to mozliwe przy owu w nocy/ nad ranem, zeby o 8 rano, z drugiego moczu wyszedl tak mocny test owu jaki wstawiałam tu rano?
Wojtek(2012), Adaś(2015)
20.07.2019 - jest z nami Krzyś - 37t2d, 2600g, 52cm -
Agagusia wrote:Ja mam przeczucie ze jednak owu w nocy byla. Bo obudziłam sie bez ucisku w boku, za to nie wiem czy tez tak macie ale ja ostatnio odkrylam ze zaraz po owu, tak przez moze 1 dzien, jak ucisne podbrzusze tak na samiutkim dole to pojawia sie taki dziwny bol na całym dole... ciezko to opisać, Ale u mnie sie sprawdza. Moze to ten płyn po uwolnionym jajeczka tak podrażnia okoliczne tkanki, nie wiem. Potwierdzenie bedzie w jutrzejszej tempce. Tylko czy to mozliwe przy owu w nocy/ nad ranem, zeby o 8 rano, z drugiego moczu wyszedl tak mocny test owu jaki wstawiałam tu rano?
Ja do 2 dpo miałam taki test (owu potwierdzona usg)
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b3e3038ff34e.jpg02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
17.12 - Transfer 3.2.2
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
-
przedszkolanka:) wrote:U mnie sie szykuje,zaczynam czuć oba jajniki.
Najmlodsza ja wzdecia mialam w udanym
Ja nie wiem czy to wzdjecie, czy mi brzuch urósł :p
Lekko mnie pobolewa jak na @.
Ale generalnie konkretnych objawów brak02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
17.12 - Transfer 3.2.2