Listopadowe szczęścia
-
WIADOMOŚĆ
-
I ja dzisiaj ananasa kupiłam ;p a właśnie pojadłam migdałów i popiłam pokrzywą haha
To jutro kto testuje?
Dziewczyny a mam pytanie- jak nie swędzi i uplawow brak to moge się cieszyc ,że infekcja się konczy?Nona lubi tę wiadomość
-
U mnie biel wizira aż oczy bolą 10dpo. Wezcie mnie kopnijcie w du.pe za to ze zrobilam tak wczesnie. Nie wiem co mnie podkusilo, moze chu.owy dzien w pracy i musialam se jeszcze bardziej zepsuc humor?3/10/2015 - poronienie w 6tyg
10/12/2015 synek ♡
Ponad 3l starań o 2 maluszka -
Lami wrote:Nona, bo listopad to miesiąc bezobjawowych ciąż, które zaczynają atakować między 10 a 12 dpo
Wcinaj ananaska, ja piję po dzbanie pokrzywy dziennie i 5 łyżek słonecznika, ponoć tak dobry jak orzechy, a kilogramową paka leży, więc korzystam.
Chciałabym jednakże zaznać, że to takich objawow nietypowych w tych bezobjawowych listopadowych ciążach można zaliczyć foszenie i wkur*w przynajmniej u mnie i Sung (a to w sumie 50%)
Tak więc, jeżeli nie czujecie objawów, zapytajcie męża czy ich faktycznie nie macie , bo u mnie przez ostatnie dwa tygodnie to prawie talerze latałyWiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2018, 16:16
Nona, przedszkolanka:), Lami, madzi2506, Izaw, Sung, smeg lubią tę wiadomość
PAI-1 4G/5G homo, MTHFR 677C>T/wt hetero, kariotypy OK -
nick nieaktualny
-
Anhydra wrote:Chciałabym jednakże zaznać, że to takich objawow nietypowych w tych bezobjawowych listopadowych ciążach można zaliczyć foszenie i wkur*w przynajmniej u mnie i Sung (a to w sumie 50%)
Tak więc, jeżeli nie czujecie objawów, zapytajcie męża czy ich faktycznie nie macie , bo u mnie przez ostatnie dwa tygodnie to prawie talerze latały
To ja swojego wczoraj doprowadziłam do takiego szału, ze myślałam, ze mnie zje .. mega brzydko się do mnie przez to odezwal :o to mu powiedziałam ze uwaga .. go nienawidzę :p takich rzeczy jeszcze nie grali :pWiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2018, 16:21
Lami, Anhydra, Sung lubią tę wiadomość
02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
Anhydra wrote:Chciałabym jednakże zaznać, że to takich objawow nietypowych w tych bezobjawowych listopadowych ciążach można zaliczyć foszenie i wkur*w przynajmniej u mnie i Sung (a to w sumie 50%)
Tak więc, jeżeli nie czujecie objawów, zapytajcie męża czy ich faktycznie nie macie , bo u mnie przez ostatnie dwa tygodnie to prawie talerze latały
Ja wkurwa mam od piątku, więc coś jest na rzeczyprzedszkolanka:), Anhydra, Nona lubią tę wiadomość
-
Lami wrote:Beti82, już na pierwszej wizycie dał ci leki, a nie gadanie, że to, tamto i siamto sprawdzimy, wyda pani 2000, w między czasie wpadnie pani do mnie na jakieś 10 wizyt, czyli około 2000 zł zostanie u mnie i dopiero rozważę wspomaganie.
Być może wyolbrzymiam cenowo, nigdy nie musiałam płacić za ginekologa, ale myślę, że tanie to nie jest.Lami, Nona, smeg lubią tę wiadomość
-
Ola_454 wrote:Taaaa, glupia jestem co? Ale luz, jak ma @ przyjsc to przyjdzoe, a po negatywnym szybciej
Testuj za dwa dni kochana02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
17.12 - Transfer 3.2.2
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
-
Przedszkolanko oby to było pożegnanie z infekcją.
Obstawiam że u mnie owu była wczoraj ale 100% pewności nie mam. Więc na listopadowe testowanie się nie złapię
Ps. Właśnie wciągam ananasaprzedszkolanka:), Anhydra lubią tę wiadomość
-
Hahaha, też stawialabym na mój charakter, ale skoro mówisz że to objaw, to mogę codziennie mojego powku*ać Poświęcę nasz związek i talerze
Mój wczoraj spał na dywanie, bo dama była tak sfochana, że nie raczyła wstać z kanapy, żeby ją rozłożyćWiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2018, 16:28
Anhydra lubi tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Lami - jak mowisz, ze listopad to miesiac bezobjaowych ciaz, to ja sie juz ciesze chociaz cos mnie dalej cmi w tych jajnikach... A tego bialego sluzu to mam tyle, ze szok
I nie wpisuje sie niestety w objaw „wkurwa”, bo w ostatnim czasie stalam sie jakos wyjatkowo lagodna moze u mnie dziala to na odwrotprzedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Anhydra wrote:Beti dobrze, że masz plan i dostałaś "w razie czego" Clo. Choć tzymam kciuki, żeby @ na koniec tego cyklu się już nie pojawiła .
Dobrze zrozumialam,że gin nie kazał Ci przyjść na podgląd w potencjalnym kolejnym cyklu stymulowany Clo, żeby spr czy jajka rosną? Tylko dopiero za 2 miesiące?Anhydra lubi tę wiadomość
-
Ja jedyne, co mogłabym podciągnąć pod jakiś objaw to spanie. Nie senność, ale to, ze ostatnie 3 dni zasypiałam po przyłożeniu głowy do poduszki i spałam jak zabita. A normalnie wiercę się z godzinę zanim zasnę .. No i dzisiaj wstałam dopiero o 9:20. A moje dziecko o 7. Biedny siedział 2 godziny w łóżeczku i coś tam gadał .. wstałam dopiero jak zaczął się drzeć (nie płakać, ale krzyczeć na mnie :p ) ale miałam tez mega wyczerpujący czas od piątku .. wiec to w sumie obala prawdopodobieństwo ciąży i wskazuje, ze byłam przemęczona :p02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
17.12 - Transfer 3.2.2
-
Nona wrote:Tzn wkurw był, ostatnio w piątek, sobotę, niedziele i dziś. Obstawiam mój charakter
-
Albo mam zwidy, albo mi ciemnieje test owu. (Tak, mam ich w pierun i dla sportu sikam, żeby mnie ciążowe nie kusiły :p )
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/013801015e0c.jpgspeakyourmind93, smeg, SylwiaLu lubią tę wiadomość
02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
17.12 - Transfer 3.2.2