Listopadowe szczęścia
-
WIADOMOŚĆ
-
Domi_tur wrote:Piękna beta!
Muszę teraz się rozeznać co i jak, bo jako że to był złoty strzał to nie wiem co dalej!
Wlasnie tez nie wiem co dalej. Czekam teraz w kolejce do gin na wizyte, ale brzuch mnie co chcwile tak dziwnie boliWiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2018, 16:49
1912 beta- 22-11-2018
337 beta- 19-11-2018
128 beta 17-11-2018
12 CS
styczeń 2018 CP -
nick nieaktualny
-
Beti82 wrote:Nie ,nie Anhydra moze zle powiedziala tam sie chodzi na monitoringi.Tylko jest kilku lekarzy -jedna polozna i na monitoring to juz do poloznej tylko-40 zł za jeden.Kazal od 8-10 dc przyjsc na monitoring i sprawdzac co sie dzieje ,jak rosnie i czy peka .Narazie na pekniecie nic nie dal ,bo nie mam sklonnosci takich do torbieli .Ale jakby sie cos dzialo nie tak to mam pisac do niego smsy .Takze bedzie pelny monitoring A Ty Anhydra pierwszy cykl na clo zaszlas ? dobrze pamietam?
Ja właśnie dzisiaj zaczynam clo po raz pierwszy, mam nadzieję że i nam przyniesie szczęście, podgląd mam w 11 dc za tydzień.
Gratuluję pięknych bet!przedszkolanka:), Anhydra, Beti82 lubią tę wiadomość
27 lat
9cs -
ajsza123 wrote:Wlasnie tez nie wiem co dalej. Czekam teraz w kolejce do gin na wizyte, ale brzuch mnie co chcwile tak dziwnie boli
Mnie ćmi podbrzusze, obstawiam że tam panika nastała i szybkie przemeblowanie takie odczucia daje
Znajoma mnie nakierowała, żeby iść do gina jak beta przekroczy 1000 bo wcześniej będzie widać tylko pecherzyk a przy becie powyżej 1000 może o serduszko już będzie -
Domi, serduszko mniej więcej 4 tygodnie od poczęcia, czyli po 6 tc. Betę 1000 będziesz miała miała za jakieś 5-7 dni, a wtedy na pewno serduszka jeszcze nie będzie. Poszperaj w sprawdzonych źródłach
Anhydra, Domi_tur, kark lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Domi_tur wrote:Mnie ćmi podbrzusze, obstawiam że tam panika nastała i szybkie przemeblowanie takie odczucia daje
Znajoma mnie nakierowała, żeby iść do gina jak beta przekroczy 1000 bo wcześniej będzie widać tylko pecherzyk a przy becie powyżej 1000 może o serduszko już będzie
Przy becie 1000 zaczyna być widać sam pęnerzyk ciążowy i tylko jego, nic tam nie będzie w środku, tylko się będziesz stresować pjp. Idź później, chyba że będziesz się źle czuła etc.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2018, 18:13
Anhydra, Domi_tur lubią tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Agagusia wrote:A propos androloga to świetne wyniki ma Jan Karol Wolski. Na pewno pracuje w Novum, moze gdzies jeszcze.
Ja ze Śląska więc ostatecznie było nam tam za daleko, ale tutaj jeden androlog obdzwonił kolegów i właśnie dr Wolski został nam polecony w razie potrzeby, więc myślę że warto27 lat
9cs -
Beti82 wrote:Nie ,nie Anhydra moze zle powiedziala tam sie chodzi na monitoringi.Tylko jest kilku lekarzy -jedna polozna i na monitoring to juz do poloznej tylko-40 zł za jeden.Kazal od 8-10 dc przyjsc na monitoring i sprawdzac co sie dzieje ,jak rosnie i czy peka .Narazie na pekniecie nic nie dal ,bo nie mam sklonnosci takich do torbieli .Ale jakby sie cos dzialo nie tak to mam pisac do niego smsy .Takze bedzie pelny monitoring A Ty Anhydra pierwszy cykl na clo zaszlas ? dobrze pamietam?
Tak, w pierwszym cyklu
To dobrze, widzisz uspokoiłaś mnie bo myślałam że bez monitoringu będziesz (a wiem, że są takie oszołomy lekarskie, co tak robią). No to faktycznie- całkiem sensowny lekarz i całkiem sensowny plan. Trzymam zatem kciukiBeti82 lubi tę wiadomość
PAI-1 4G/5G homo, MTHFR 677C>T/wt hetero, kariotypy OK -
Izaw wrote:Ja właśnie dzisiaj zaczynam clo po raz pierwszy, mam nadzieję że i nam przyniesie szczęście, podgląd mam w 11 dc za tydzień.
Gratuluję pięknych bet!
Izka trzymam zatem kciuki Kochana za Ciebie! ❤Izaw lubi tę wiadomość
PAI-1 4G/5G homo, MTHFR 677C>T/wt hetero, kariotypy OK -
Izaw wrote:Ja właśnie dzisiaj zaczynam clo po raz pierwszy, mam nadzieję że i nam przyniesie szczęście, podgląd mam w 11 dc za tydzień.
Gratuluję pięknych bet! -
Domi_tur wrote:A Ty ile jesteś po owu?
8 dpo :p
Mooooze 9, ale raczej 802.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
Anhydra wrote:Tak, w pierwszym cyklu
To dobrze, widzisz uspokoiłaś mnie bo myślałam że bez monitoringu będziesz (a wiem, że są takie oszołomy lekarskie, co tak robią). No to faktycznie- całkiem sensowny lekarz i całkiem sensowny plan. Trzymam zatem kciuki -
A u mnie wyszedł najciemniejszy owulak w życiu! i to w 32 dc... to Waszym zdaniem pozytyw? Od kilku dni nie robiłam testów, bo spisałam ten cykl na straty ale dziś mnie boli jajnik, pojawił się płodny śluz, więc siknęłam kontrolnie. Spróbujemy podziałać z mężem, o ile córka nam pozwoli
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/cbfd35de597b.jpgLami, Anhydra, przedszkolanka:), Nona, Natalia1992, kark, speakyourmind93, SylwiaLu lubią tę wiadomość
Gdańsk, 31 l., kp -
Smeg, super! Myślę, że jutro jeszcze sciemnieje. Ale działajcie już dzisiaj
A moja jelitówka właśnie przeobraziła się w przeziębienie. Gardło boli, głowa boli, katar. Ehh... Ewidentnie ktoś mi sprzedał jakiegoś wirusa. Robię witaminę C i czekam. Najwyżej będzie się ciągnąć, ale żadnych leków nie biorę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2018, 19:12
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Jak tanio płacisz, tez mysle o monitoringu w przyszlym cyklu. Chcialabym znalezc takie miejsce ze jest cena za całość, bez względu czy 2 czy 5 usg potrzeba. A jak nie to bede jeździła do Wawy do pracy meza, nam tam wizyty albo za darmo, albo płace tylko prowizje lekarza, a gabinetu juz nie.
Anhydra lubi tę wiadomość
Wojtek(2012), Adaś(2015)
20.07.2019 - jest z nami Krzyś - 37t2d, 2600g, 52cm -
smeg wrote:A u mnie wyszedł najciemniejszy owulak w życiu! i to w 32 dc... to Waszym zdaniem pozytyw? Od kilku dni nie robiłam testów, bo spisałam ten cykl na straty ale dziś mnie boli jajnik, pojawił się płodny śluz, więc siknęłam kontrolnie. Spróbujemy podziałać z mężem, o ile córka nam pozwoli
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/cbfd35de597b.jpg
Lami zdrówka! Kup neosine,nie ma co sie meczyć a jest bezpieczna. -
nick nieaktualny