Listopadowe szczęścia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNikodemka wrote:Co do aplikacji ja chwalilam sobie OvuView, ale niestety jest tylko na androida.
Raz na jakis czas kluje mnie te podbrzusze, piersi nadal wcale... zaczynam sie stresowac, ze moze mi sie jakas torbiel znowu zrobila, bo to az dziwne jak na mnie. I wydaje mi sie, ze gdyby to byla ciaza to 10 dpo progesteron dawalby o sobie znac i czulabym jakies „objawy”...
Nikodemko mnie cycki bolą i biel na teście także nie ma co się sugerować. Czekaj spokojnie do niedzieli lub soboty. ja zrobiłam test bo nie wiem dokładnie kiedy owu była a może wcale nie było i teraz poczekam sobie na @ nie wiadomo jak długo -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Domi_tur wrote:Ajsza123 Ty dzisiaj robisz betę? Jak samopoczucie?
Jade dzis na bete I do gin. Wizyty mam darmowe bo firma oplaca I mamy pakiet medyczny wiec skorzystam. Czuje sie jakos dziwnie, nic mi sie nie chce.
A Ty jakWiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2018, 09:51
1912 beta- 22-11-2018
337 beta- 19-11-2018
128 beta 17-11-2018
12 CS
styczeń 2018 CP -
nick nieaktualnykark wrote:Dziewczyny jakie macie INTELIGENTNE kalendarzyki na telefon? Mój jest lekko debilny, bo nawet jak ustawię test owu pozytywny, a ze średniej wychodzi np 5 dni do @, to on nie przesuwa terminu @. Tak samo jak wprowadzam temp to on mi życiu się nie kapnie, że owu była... Macie coś fajnego do polecenia? Po ang też może być
Ja używam ovagraph od prawie 2 lat i bardzo sobie chwalę. Tylko on po angielsku jest.
Najmłodsza_staraczka wrote:No mnie właśnie te z rossmana zrobiły w konia
mam ciążowe rozmiękczenie mózgu... ja inne robię z rossmana, paskowe.
Wrzuć fotkę!!!
Btw znajoma pokazała mi swój test z 18 dpo, ledwo widoczny, cień. Jest w 15 tc teraz.speakyourmind93, przedszkolanka:), Ola31 lubią tę wiadomość
-
ajsza123 wrote:Jade dzis na bete I do gin. Wizyty mam darmowe bo firma oplaca I mamy pakiet medyczny wiec skorzystam. Czuje sie jakos dziwnie, nic mi sie nie chce.
A Ty jak
O ja czekam na swój pakiet, Mój mnie dopisał w pracy więc jak tylko dostanę to też lecę do gina. A ja mam chyba tak samo, czuję jakieś rozpieranie jelit jakbym się stresowała czymś a wyluzowana jestem. I mam taką niemoc od wczoraj że mogłabym wrosnąć w kanapę na stałe
Daj koniecznie znać jak wyniki i jak po badaniuajsza123 lubi tę wiadomość
-
Nona wrote:https://allegro.pl/50-x-testy-owulacyjne-owulacyjny-5-testy-ciazowe-i5775770913.html?reco_id=ff5a352f-ee31-11e8-9de5-6c3be5bbd028&bi_s=archiwum_allegro&bi_m=reco&bi_c=Product&
Ola, jak zatestujesz jeszcze raz to się zgadamy co do ewentualnej wysyłki o ile będą potrzebne -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nona wrote:ojej, przytulam, ale smutno...
Nona lubi tę wiadomość
-
Ja mój pierwszy szczęśliwy test jaki zrobiłam to facelle słupkowy też z rossmana opisany jako "czułość powyżej 10" i miałam kreskę bladą, ale widoczną przy becie 19, więc naprawdę był czuły. I na szczęście nie oszukał mnie 3 dni później ten sam powtórzyłam i kreska była trochę wyraźniejsza.
Ola31, speakyourmind93, kark lubią tę wiadomość
22.06.2020 Luiza :*
XII 2018 poronienie zatrzymane; Łucja - 10tc [*]
Hashimoto od 2007
Starania od XII 2015
jajowody drożne, histeroskopia ok
Mąż - morfologia 6%
AMH 8,07; 3 x UIU
X 2018 elektrokauteryzacja jajnika, usunięcie ognisk endometriozy
mthfr hetero, kwas metylowany i wit prenatalne