X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Listopadowe szczęścia
Odpowiedz

Listopadowe szczęścia

Oceń ten wątek:
  • Majaaa Autorytet

Wysłany: 31 października 2018, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kark, wynik dzisiaj po południu.

010ipc0zeibgq4gv.png

Naturalny Cud - 2015 rok ❤

Starania o rodzeństwo
    Słabe nasienie
    AMH 1,24
    Kir AA

W planach in vitro - lipiec/sierpień 2021 - tylko dwie komórki, obie nie przetrwały doby.

Decyzja o AZ💚
    Transfer 21 sierpnia: 5dpt 32hcg, 7dpt 92hcg, 9dpt 192hcg, 12 dpt 820hcg🍀
    Wierzę, że będzie dobrze...

Każdy dzień przybliża nas do spełnienia marzenia.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 października 2018, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dlugo nie musialam czekac na papierze delikatny roz Przedszkolanko usun mnie z 1.11 od jutra zaczynam ziolka pic ale dlatego ze chce po prostu je wykorzystac.
    Moj psinka dzisiaj ma zabieg chyba bardziej mnie to stresuje :(

• Anhydra Autorytet

Wysłany: 31 października 2018, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mikaa88 wrote:
    Dlugo nie musialam czekac na papierze delikatny roz Przedszkolanko usun mnie z 1.11 od jutra zaczynam ziolka pic ale dlatego ze chce po prostu je wykorzystac.
    Moj psinka dzisiaj ma zabieg chyba bardziej mnie to stresuje :(
    Mika zatem kciuki za psinkę :) . Kurcze zazdroszczę-tak bardzo chciałabym mieć psa.
    Dziewczyny zwieramy szyki i wzniecamy nowa zieloną falę w listopadzie/grudniu!

Mają co do testy to coś tam przebija ale ja widzę bardziej szara kreskę niż różową. Niemniej jednak życzę aby to było to :)

Agusia a ten dzisiejszy wklejony test to z dzisiejszego sikańca? Bo kreska jak talala...na bete 6,5 mi to nie wyglada

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2018, 13:06

Izaw lubi tę wiadomość

zem3wn15hyz14zz5.png
    17u920mm7tk8vrsw.png

PAI-1 4G/5G homo, MTHFR 677C>T/wt hetero, kariotypy OK
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 października 2018, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anhydra wrote:
    Mika zatem kciuki za psinkę :) . Kurcze zazdroszczę-tak bardzo chciałabym mieć psa.
    Dziewczyny zwieramy szyki i wzniecamy nowa zieloną falę w listopadzie/grudniu!
    Mają co do testy to coś tam przebija ale ja widzę bardziej szara kreskę niż różową. Niemniej jednak życzę aby to było to :)
    Agusta a ten dzisiejszy wklejony test to z dzisiejszego sikańca? Bo kreska jak talala...na bete 6,5 mi to nie wyglada
    Ja sobie nie wyobrazam byc bez psa mimo iz przezywam to zawsze kolo mnie przez 16 lat i nie jedno przezylam a psinka taki kochany kundelek

Mierzycie w tym cyklu tenperature czy odpuszczacie?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2018, 13:09

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 października 2018, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2019, 12:00

przedszkolanka:) lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 października 2018, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2019, 12:00

• xgirl Autorytet

Wysłany: 31 października 2018, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nona wrote:
    ej jest wykres za free na nowym? ooo to mzoe tez machnę :-)
    tez tak raz zrobilam :P

W ogole nie doczytalam, ze sie abo automatycznie wydluza o.O Ale ok kasa idzie z konta meza :D :D :D

f2wljw4zsg9z1tun.png
    27.6.19 wydobyciny mojej Hannah Florenz❤️ 48cm, 2970g
  • kalcia64 Autorytet

Wysłany: 31 października 2018, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    widze ze juz wiekszosc przeniosla sie na listopadowki. No ja tez do was dolaczam dzis dzien owulacji. Wczoraj bylam u lekarza twierdzi ze wszystkie badania hormonalne ladne zlecila mi ponownie badanie pelne krwi I progesteronu w 21 dniu cyklu. tak ze jesli umnie bedzie ok to moja polowke chce przetestowac.

przedszkolanka:), xgirl, Nona, smeg, Lady_Dior lubią tę wiadomość

[link=https://www.suwaczki.com/]4c3tkw7iss6l03u2.png[/link]
  • przedszkolanka:) Autorytet

Wysłany: 31 października 2018, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dzisiaj dostalam miesiac gratis i mam do lutego ;p

Mika buuu :(
    Kciuki za zabieg!
    Ja mierze normalnie .

Nona wlasnie zapomnialam o estradiolu! Proga w 7dpo bo nie nastawiam sie na ten cykl (chyba ze da dupka 30tego) a tak to na stymulacje bede miec wynik.
    Prolaktyne mialam 5.6 wiec chyba w miesiac nie skoczya sporo co?

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • Kamsza Autorytet

Wysłany: 31 października 2018, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny. :)
    Podczytywalam Was i kibicowalam w październiku. Postanowiłam się nieśmiało zapisać do Was. Trochę o mnie: urodziłam coreczke w lutym tego roku w 34tc+3d jednak nasze szczęście trwało krótko. Nasza córeczka urodziła się chora i zmarła po 5dniach. To był 1cs i odrazu wszystko się ułożyło. A teraz zaczęłam 7cs. Owu przeważnie miałam miedzy 12a17dc a tu od zeszłego cyklu owu pojawiła się w 20dc. Teraz jestem w 16dc i testy owu nadal negatywne. Chcialam odpocząć trochę w tym cyklu i niemierze temp. :) ale chciałam się przywitać i niebyc już taka niewidzialna :) kibicuje wszystkim z całych sil♥️♥️ Też się właśnie zaczęłam zastanawiać czy nie robić badań hormonalnych z krwi. W sierpniu miałam wizytę u gina i miałam potwierdzona owulacje :) Także narazie tyle o mnie :) Będę zaglądać do Was napewno i się udzielać

kalcia64, Martek&M, Beti82, smeg, speakyourmind93 lubią tę wiadomość

km5s8u69jm7ox3pn.png
    Larissa(35tc) 41cm 2490g :*
    1usa20mm80mnr9u9.png
    Jonathan(36tc) 2960g:*
    Nicole(*) nasz Aniołek(34tc)
    16.02-21.02

Wysłany: 31 października 2018, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamsza witaj ;)
    Nie mam słow by napisać co Was spotkało,strasznie mi przykro..ale szczęście wróci ze zdwojoną siła na pewno i tego Wam zycze <3
    Czy mogę zapytac o coś? Czy wiedzieliście,że córeczka jest chora? Czy dopiero po porodzie? Oczywiście jak nie chcesz odpowiadać to pomiń moje wścibstwo..

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 października 2018, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamsza wrote:
    Hej dziewczyny. :)
    Podczytywalam Was i kibicowalam w październiku. Postanowiłam się nieśmiało zapisać do Was. Trochę o mnie: urodziłam coreczke w lutym tego roku w 34tc+3d jednak nasze szczęście trwało krótko. Nasza córeczka urodziła się chora i zmarła po 5dniach. To był 1cs i odrazu wszystko się ułożyło. A teraz zaczęłam 7cs. Owu przeważnie miałam miedzy 12a17dc a tu od zeszłego cyklu owu pojawiła się w 20dc. Teraz jestem w 16dc i testy owu nadal negatywne. Chcialam odpocząć trochę w tym cyklu i niemierze temp. :) ale chciałam się przywitać i niebyc już taka niewidzialna :) kibicuje wszystkim z całych sil♥️♥️ Też się właśnie zaczęłam zastanawiać czy nie robić badań hormonalnych z krwi. W sierpniu miałam wizytę u gina i miałam potwierdzona owulacje :) Także narazie tyle o mnie :) Będę zaglądać do Was napewno i się udzielać
    Kamsza strasznie mi przykro co przeszlas:( bede sie za Ciebie rowniez modlic trzymam kciuki. Napewno warto zrobic sobie hormony.

• Kamsza Autorytet

Wysłany: 31 października 2018, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przedszkolanko. Mieszkamy w Holandii a tutaj prowadzenie ciąży wygląda trochę inaczej. Ale USG polowkowe prawidłowe nawet zrobiłam testy genetyczne aby wykluczyć jakieś choroby choć u nas nic nie było. Wszystko wyglądało przepięknie wyniki wszystko w normie aż do momentu kiedy na świat przyszła nasza Księżniczka. Przed porodem radość że zaraz ujrzymy nasze szczęście, a później radość z każdego kejnego dnia i walki naszej córeczki jak i ból i niepewność. :( Niewiem czy coś może być z nami nie tak ze teraz niemoge zajść w ciążę jak za pierwszym razem udało się odrazu. Teraz został smutek i to oczekiwanie kiedy...

km5s8u69jm7ox3pn.png
    1usa20mm80mnr9u9.png
    16.02-21.02
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 października 2018, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamsza wrote:
    Przedszkolanko. Mieszkamy w Holandii a tutaj prowadzenie ciąży wygląda trochę inaczej. Ale USG polowkowe prawidłowe nawet zrobiłam testy genetyczne aby wykluczyć jakieś choroby choć u nas nic nie było. Wszystko wyglądało przepięknie wyniki wszystko w normie aż do momentu kiedy na świat przyszła nasza Księżniczka. Przed porodem radość że zaraz ujrzymy nasze szczęście, a później radość z każdego kejnego dnia i walki naszej córeczki jak i ból i niepewność. :( Niewiem czy coś może być z nami nie tak ze teraz niemoge zajść w ciążę jak za pierwszym razem udało się odrazu. Teraz został smutek i to oczekiwanie kiedy...
    Nie mozesz zajsc a ile juz sie staracie od tego czasu? Moze warto zobaczyc czy jajowody sa drozne?

• Lami Autorytet

Wysłany: 31 października 2018, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przedszkolanko, oby ten cykl się skrócił tak, abyście jak najszybciej mogli się starać!

Kamsza, nie ma odpowiednich słów... Ściskam mocno i życzę szczęśliwych starań.

Szczęśliwa siódemka ❤️
    V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero

Wysłany: 31 października 2018, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamsza to faktycznie jest jeszcze gorsze..tak nagle sie dowiedzieć i zamiast szczęścia to strach i niepewnosc..
    Ale uda Wam sie,zobaczysz :) na pewno bym zrobiła badania,bo moze tylko jakis drobiazg jest lekko odchylony a mieć wplyw. Pamietaj tez,ze po porodzie jestes niedlugi czas a i tu moze jeszcze organizm szalec.

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • Kamsza Autorytet

Wysłany: 31 października 2018, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mika88 teraz zaczął się u Nas 7cs...
    Przedszkolanka może rzeczywiście masz rację. Poczytałem trochę o tych badaniach i się wybiorę do Polski żeby zrobić :) Mam nadzieję że wszystko będzie ok :)

Dziękuję dziewczyny za piękne słowa. Niejest łatwo, ale też wierzę że jak się udało raz i doświadczyłam choć trochę bycia mama to jest szansa na kolejne szczęście :)

km5s8u69jm7ox3pn.png
    1usa20mm80mnr9u9.png
    16.02-21.02
  • Majaaa Autorytet

Wysłany: 31 października 2018, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie beta ujemna...:(

010ipc0zeibgq4gv.png

Naturalny Cud - 2015 rok ❤

Starania o rodzeństwo
    Słabe nasienie
    AMH 1,24
    Kir AA

W planach in vitro - lipiec/sierpień 2021 - tylko dwie komórki, obie nie przetrwały doby.

Decyzja o AZ💚
    Transfer 21 sierpnia: 5dpt 32hcg, 7dpt 92hcg, 9dpt 192hcg, 12 dpt 820hcg🍀
    Wierzę, że będzie dobrze...

Każdy dzień przybliża nas do spełnienia marzenia.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 października 2018, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majaaa wrote:
    :( szkoda walczymy dalej

• Kamsza Autorytet

Wysłany: 31 października 2018, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majaaa wrote:
    Tule mocno♥️ walczymy

km5s8u69jm7ox3pn.png
    1usa20mm80mnr9u9.png
    16.02-21.02
‹‹ 18 19 20 21 22 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ