Listopadowe szczęścia
-
WIADOMOŚĆ
-
Kark, wynik dzisiaj po południu.
Naturalny Cud - 2015 rok ❤
Starania o rodzeństwo
Słabe nasienie
AMH 1,24
Kir AA
W planach in vitro - lipiec/sierpień 2021 - tylko dwie komórki, obie nie przetrwały doby.
Decyzja o AZ💚
Transfer 21 sierpnia: 5dpt 32hcg, 7dpt 92hcg, 9dpt 192hcg, 12 dpt 820hcg🍀
Wierzę, że będzie dobrze...
Każdy dzień przybliża nas do spełnienia marzenia. -
nick nieaktualny
-
mikaa88 wrote:Dlugo nie musialam czekac na papierze delikatny roz Przedszkolanko usun mnie z 1.11 od jutra zaczynam ziolka pic ale dlatego ze chce po prostu je wykorzystac.
Moj psinka dzisiaj ma zabieg chyba bardziej mnie to stresuje
Dziewczyny zwieramy szyki i wzniecamy nowa zieloną falę w listopadzie/grudniu!
Mają co do testy to coś tam przebija ale ja widzę bardziej szara kreskę niż różową. Niemniej jednak życzę aby to było to
Agusia a ten dzisiejszy wklejony test to z dzisiejszego sikańca? Bo kreska jak talala...na bete 6,5 mi to nie wygladaWiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2018, 13:06
Izaw lubi tę wiadomość
PAI-1 4G/5G homo, MTHFR 677C>T/wt hetero, kariotypy OK -
nick nieaktualnyAnhydra wrote:Mika zatem kciuki za psinkę . Kurcze zazdroszczę-tak bardzo chciałabym mieć psa.
Dziewczyny zwieramy szyki i wzniecamy nowa zieloną falę w listopadzie/grudniu!
Mają co do testy to coś tam przebija ale ja widzę bardziej szara kreskę niż różową. Niemniej jednak życzę aby to było to
Agusta a ten dzisiejszy wklejony test to z dzisiejszego sikańca? Bo kreska jak talala...na bete 6,5 mi to nie wyglada
Mierzycie w tym cyklu tenperature czy odpuszczacie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2018, 13:09
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
widze ze juz wiekszosc przeniosla sie na listopadowki. No ja tez do was dolaczam dzis dzien owulacji. Wczoraj bylam u lekarza twierdzi ze wszystkie badania hormonalne ladne zlecila mi ponownie badanie pelne krwi I progesteronu w 21 dniu cyklu. tak ze jesli umnie bedzie ok to moja polowke chce przetestowac.
przedszkolanka:), xgirl, Nona, smeg, Lady_Dior lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
Ja dzisiaj dostalam miesiac gratis i mam do lutego ;p
Mika buuu
Kciuki za zabieg!
Ja mierze normalnie .
Nona wlasnie zapomnialam o estradiolu! Proga w 7dpo bo nie nastawiam sie na ten cykl (chyba ze da dupka 30tego) a tak to na stymulacje bede miec wynik.
Prolaktyne mialam 5.6 wiec chyba w miesiac nie skoczya sporo co? -
Hej dziewczyny.
Podczytywalam Was i kibicowalam w październiku. Postanowiłam się nieśmiało zapisać do Was. Trochę o mnie: urodziłam coreczke w lutym tego roku w 34tc+3d jednak nasze szczęście trwało krótko. Nasza córeczka urodziła się chora i zmarła po 5dniach. To był 1cs i odrazu wszystko się ułożyło. A teraz zaczęłam 7cs. Owu przeważnie miałam miedzy 12a17dc a tu od zeszłego cyklu owu pojawiła się w 20dc. Teraz jestem w 16dc i testy owu nadal negatywne. Chcialam odpocząć trochę w tym cyklu i niemierze temp. ale chciałam się przywitać i niebyc już taka niewidzialna kibicuje wszystkim z całych sil♥️♥️ Też się właśnie zaczęłam zastanawiać czy nie robić badań hormonalnych z krwi. W sierpniu miałam wizytę u gina i miałam potwierdzona owulacje Także narazie tyle o mnie Będę zaglądać do Was napewno i się udzielaćkalcia64, Martek&M, Beti82, smeg, speakyourmind93 lubią tę wiadomość
-
Kamsza witaj
Nie mam słow by napisać co Was spotkało,strasznie mi przykro..ale szczęście wróci ze zdwojoną siła na pewno i tego Wam zycze
Czy mogę zapytac o coś? Czy wiedzieliście,że córeczka jest chora? Czy dopiero po porodzie? Oczywiście jak nie chcesz odpowiadać to pomiń moje wścibstwo.. -
nick nieaktualnyKamsza wrote:Hej dziewczyny.
Podczytywalam Was i kibicowalam w październiku. Postanowiłam się nieśmiało zapisać do Was. Trochę o mnie: urodziłam coreczke w lutym tego roku w 34tc+3d jednak nasze szczęście trwało krótko. Nasza córeczka urodziła się chora i zmarła po 5dniach. To był 1cs i odrazu wszystko się ułożyło. A teraz zaczęłam 7cs. Owu przeważnie miałam miedzy 12a17dc a tu od zeszłego cyklu owu pojawiła się w 20dc. Teraz jestem w 16dc i testy owu nadal negatywne. Chcialam odpocząć trochę w tym cyklu i niemierze temp. ale chciałam się przywitać i niebyc już taka niewidzialna kibicuje wszystkim z całych sil♥️♥️ Też się właśnie zaczęłam zastanawiać czy nie robić badań hormonalnych z krwi. W sierpniu miałam wizytę u gina i miałam potwierdzona owulacje Także narazie tyle o mnie Będę zaglądać do Was napewno i się udzielać -
Przedszkolanko. Mieszkamy w Holandii a tutaj prowadzenie ciąży wygląda trochę inaczej. Ale USG polowkowe prawidłowe nawet zrobiłam testy genetyczne aby wykluczyć jakieś choroby choć u nas nic nie było. Wszystko wyglądało przepięknie wyniki wszystko w normie aż do momentu kiedy na świat przyszła nasza Księżniczka. Przed porodem radość że zaraz ujrzymy nasze szczęście, a później radość z każdego kejnego dnia i walki naszej córeczki jak i ból i niepewność. Niewiem czy coś może być z nami nie tak ze teraz niemoge zajść w ciążę jak za pierwszym razem udało się odrazu. Teraz został smutek i to oczekiwanie kiedy...
-
nick nieaktualnyKamsza wrote:Przedszkolanko. Mieszkamy w Holandii a tutaj prowadzenie ciąży wygląda trochę inaczej. Ale USG polowkowe prawidłowe nawet zrobiłam testy genetyczne aby wykluczyć jakieś choroby choć u nas nic nie było. Wszystko wyglądało przepięknie wyniki wszystko w normie aż do momentu kiedy na świat przyszła nasza Księżniczka. Przed porodem radość że zaraz ujrzymy nasze szczęście, a później radość z każdego kejnego dnia i walki naszej córeczki jak i ból i niepewność. Niewiem czy coś może być z nami nie tak ze teraz niemoge zajść w ciążę jak za pierwszym razem udało się odrazu. Teraz został smutek i to oczekiwanie kiedy...
-
Przedszkolanko, oby ten cykl się skrócił tak, abyście jak najszybciej mogli się starać!
Kamsza, nie ma odpowiednich słów... Ściskam mocno i życzę szczęśliwych starań.przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Kamsza to faktycznie jest jeszcze gorsze..tak nagle sie dowiedzieć i zamiast szczęścia to strach i niepewnosc..
Ale uda Wam sie,zobaczysz na pewno bym zrobiła badania,bo moze tylko jakis drobiazg jest lekko odchylony a mieć wplyw. Pamietaj tez,ze po porodzie jestes niedlugi czas a i tu moze jeszcze organizm szalec. -
mika88 teraz zaczął się u Nas 7cs...
Przedszkolanka może rzeczywiście masz rację. Poczytałem trochę o tych badaniach i się wybiorę do Polski żeby zrobić Mam nadzieję że wszystko będzie ok
Dziękuję dziewczyny za piękne słowa. Niejest łatwo, ale też wierzę że jak się udało raz i doświadczyłam choć trochę bycia mama to jest szansa na kolejne szczęście -
U mnie beta ujemna...
Naturalny Cud - 2015 rok ❤
Starania o rodzeństwo
Słabe nasienie
AMH 1,24
Kir AA
W planach in vitro - lipiec/sierpień 2021 - tylko dwie komórki, obie nie przetrwały doby.
Decyzja o AZ💚
Transfer 21 sierpnia: 5dpt 32hcg, 7dpt 92hcg, 9dpt 192hcg, 12 dpt 820hcg🍀
Wierzę, że będzie dobrze...
Każdy dzień przybliża nas do spełnienia marzenia. -
nick nieaktualny