Listopadowe szczęścia
-
WIADOMOŚĆ
-
Anhydra wrote:Widze, że u Ciebie też wykres obiecujaco wygląda. Kiedy Testujesz?❤️Mikuś❤️ 17.01.2020
❤️Michaś❤️ 26.10.2021
❤️Nasz aniołek 🌈 [+] 8tc 02.01.2024❤️
❤️czekamy na nasz 4 cud❤️ -pęcherzyk 6,6mm (5w3d)
💉 Beta-hCG 18.06.2024 - 3157 mlU/ml
🔜 wizyta vol. 3 - 06.08.2024
🔜 badania prenatalne - 05.08.2024 -
Martek&M wrote:Sama nie wiem czy będzie co :(nie mam dobrych przeczuc co do tego cyklu wydaje mi się że jajeczko było przejrzałe bo pękło gdy miało około 30mm a i urosło mogą szybko (w piątek 14.7mm, a w poniedziałek już 27mm, a sama owulacja była w środę). Nadałam progesteron i wynik był tylko 13.13 więc raczej nic z tego ale jak coś to testować będę w środę
-
tęczova wrote:To może nie takie nędzne te nadzieje. Mocno trzymam kciuki u mnie póki co szanse przez wyniki męża marne to chociaż na Wasze 2 kreski czekam
Kochana, wszystko sie moze zdarzyc! Dlatego i ja trzymam za Was.
Nas tez czekaja badania nasienia, mialy byc w grudniu, ale chyba przelozymy to na styczen, nie chcemy przed samymi swietami... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nona <stuka sie kieliszkiem> wlasnie chlipie sobie truskawkowe winko i mam wszystko gdzies! „Opijam” negatywny test
Anhydra, Olga_89 lubią tę wiadomość
-
Marek&M trzymam kciuki mimo wszystko
Kark uuuu grubo mężu skorzysta
RudaAnna grudzień Wasz :*
Nona a ja stukam się do winka pączkiem i tak samo jak Ty,tak i ja bez dupka tego nie widzę.. potwierdzę to w środę i w piątek wbijam do gina .kark lubi tę wiadomość
-
Mnie jutro czeka krzywa cukrowa i insulinowa. Rok zbierałam się do powtórki tego badania, dopiero starania mnie zdopingowały jestem bardzo ciekawa wyników.
Prolaktyna uparcie wychodzi 24 z kawałkiem przy normie do 23,3. Dostałam od lekarza Dostinex, mam brać (uwaga) 1/4 tabletki raz na dwa tygodnie gin powiedział, że nawet delikatnie podwyższona prolaktyna może namieszać w staraniach. Walczymy
Powiedziałam mamie, że się staramy. Twierdzi, że w przyszłym roku spędzę święta z małym dzieckiem u teściów (przygnębiło ją to, że nie u nas w domu ). Jak jej powiedziałam, że się boje, że nie zajdę, to na mnie nakrzyczala! Że co to w ogóle za głupie gadanie. Sprowadziła mnie tym na ziemię. Także wiem, że to tylko kwestia czasu
Meggs, dziewczyny... To naprawdę tylko kwestia czasuprzedszkolanka:), Anhydra, Nona, smeg lubią tę wiadomość
-
kark wrote:Hmm...
Połykanie i wjazd od tyłu do końca tygodnia -_-Nona, kark lubią tę wiadomość
-
Niezapominajko pisz do nas częściej
Trzymam kciuki za jutrzejsze krzywe, sama wybieram się na nie już z 5 lat... chyba wreszcię pójdę i przeboleję te 2 h. Ale boję się ze wynik będzie kiepawy...Nikodemka, Niezapominajka2 lubią tę wiadomość
-
Trochę wyluzowałam dzisiaj. Pośmiałam się. Przetłumaczyłam sobie, że w poprzednim cyklu też widziałam cienie i nic nie wyszło. Ten progesteron ukoronował moje myśli.
Jestem dzisiaj tym i poprzednim miesiącem zmęczona. Aż poleciała mi krew z nosa. Najchętniej przespalabym najbliższe dni.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2018, 23:27
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
nick nieaktualnyNiezapominajka, super mama
Ech, bo mi mój facet dziś się poskarżył, że te kilka miesięcy to tylko dochodź i dochodź, że ani 69 ani żadnego innego urozmaicenia... I jak ma dojść (głupek, leje się płodny, test pozytyw, ja goła i napalona w łóżku, a ten mnie wkurza) to on chce co innego w tym tygodniu.
Także jak będzie z tego dziecko to jak przyprowadzi kiedyś drugą połówkę na obiad to mu to opowiem
Ja jutro z moją krzywą idę do endo. I jestem przerażona, bo moja nie miała terminu i idę do jakiejś starej babki, a wiadomo, że starsi lekarze nie chcą przepisywac leków, bo wg nich zawsze jest dobrze i te nowe choroby to nie choroby -
nick nieaktualnyDziewczyny, odkryłam genialny patent na objawy. Jak czujecie że nic z tego, bo zero objawów, cycki flaki, itp, zjedzcie wędzonego łososia i popijcie dwoma kubkami ciepłej kawy z mlekiem. Mdłości gwarantowane!
Nona, przedszkolanka:), smeg lubią tę wiadomość
-
Meggs, mówiłaś, że zdrowo się odżywiasz i jesteś aktywna fizycznie - jeśli Ci stówa w portfelu ciąży to możesz zrobić te badania, ale szczerze wątpię, żeby coś złego wyszło.
Niestety trafiłam przez przypadek na przygnębiające mnie historie w internetach, nie chciałam tego nigdy przeczytać, ale za późno... nie zawsze opłaca się przeszukiwać fora dziewczyny.
Staram się trzymać na uboczu. Czytam średnio co dziesiątą lub piętnastą stronę tutaj, tak szybko skrobiecie ale z kontekstu domyślam się mniej więcej co się dzieje
Czekam na usg zaciążonych, na dwie kreski Wasze i moje Najmlodsza, dobrze Cię rozumiem, masz się na czym skupić, niech ta ciąża tak przy okazji wyjdzie życzę Ci tego!
Jutro na pewno dam znać jak wyniki, może ktoś się tu wypowie myślę jeszcze nad estradiolem, tylko nie wiem, czy jest sens w 10dc. .. jak myślicie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2018, 23:39
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny