Listopadowe szczęścia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNona ja też już parę razy datę porodu wyliczalam. Z utęsknieniem czekam na @. Mam dość tego cyklu.Leze w łóżku i perfumy czuję. Mąż się śmieje że kochanka była.
Anhydra super przyrost.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2018, 00:06
-
nick nieaktualnyNona to w sumie podziwiam. Ja nie potrafię połykać, lodzik sam w sobie fajna rzecz, nawet mnie podnieca jak cholera, ale jak po tych 10min nie czuję już ust, a tu kurde jeszcze połykać...
Widzę, że wszyscy w nocy mieli przemyślenia
Mnie znowu boli tępo podbrzusze, jakby mnie ktoś z pięści walnął, jak w pon. Szyjka zamknięta, śluzu nie, jest wilgoć bardziej, temp nie skoczyła, ale się nie zrażam, w końcu kiedyś ta owu musi przyjść. Wieczorem sprawdzę test, bo teraz jedziemy pierworodną na biwak zawieźć
Nikodemka, jak masz te 2 owulacje to z jednego jajnika czy z różnych?Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2018, 07:19
-
A ja Was witam z tempka 37,09:)
Ale cos czuje ze i tak z tego cyklu nic nie bedzie. Dzis 6/7 dpo. Zmykam na uczelnie.przedszkolanka:), kark, Niezapominajka2, Ola31, Anhydra lubią tę wiadomość
Wojtek(2012), Adaś(2015)
20.07.2019 - jest z nami Krzyś - 37t2d, 2600g, 52cm -
Dzisiaj 29 dc, termin @ (ewentualnie jutro), a temperatura 37,17!! Dziewczyny, może jestem głupia, ale normalnie rozpaliła się we mnie iskierka nadziei
Zrobiłabym test, ale nie mam żadnego w domu. Kupię dzisiaj, albo jutroprzedszkolanka:), kark, Niezapominajka2, Ola31, Anhydra, tęczova, Agagusia, speakyourmind93, smeg lubią tę wiadomość
-
Hejo, melduję, że wstałam, przyjechałam do diagnostyki, zrobiłam pierwsze pobranie, przed chwilą wypiłam glukozę i jest ok! Teraz przez 2 godziny będziecie miały mnie dosyć! Mam ze sobą książkę, ale dyżuruję też tutaj
Dziewczyny, ja do dnia miesiączki zawsze mam nadzieję, że ona jednak nie przyjdzie,nawet jak brzuch mnie już w jednoznaczny sposób boli! Także trzymam kciuki -
nick nieaktualny
-
XxMoniaXx wrote:Dziewczyny biorace Duphaston w 2 fazie . jaka dawke bierzecie. Bo mi gin moeila najpierw zeby brac 2x1 a potem stwierdzila ze mam brać tylko 1x1 i tak tez biore.
-
Florella, przykro mi znając siebie i tak miałabym nadzieję do konca, jak zawsze.
Do punktu pobrań przyszła ciężarna, widziała, że piłam glukozę i zagadała, bo też niedawno miała to badanie. Chwilę porozmawiałyśmy, zapytała po co bada się insulinę. Powiedziała, że musi to podpowiedzieć znajomym, którzy starają się o dziecko kilka lat, a kobieta jest chuda jak szczypior i zajada się słodyczami. Może komuś pomogę zajść w ciążę pośrednioprzedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Hej.
Monia oby wyniki byly dzisiaj!
Nona buu
Ania pieknie,ciekawe czy coś się dzieje
Fiorella przykro mi
Niezapominajka dzielna z rana hihi
Aga niech rośnie
U mnie dzis skok z 36.3 na 36.7 ,w koncu pierwszy raz konkretniejszy moze dlatego jajniki czulam wczoraj. niech tylko sie utrzyma.kark, Ania95, Anhydra, Izaw, Agagusia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Niezapominajka2 wrote:Florella, przykro mi znając siebie i tak miałabym nadzieję do konca, jak zawsze.
Do punktu pobrań przyszła ciężarna, widziała, że piłam glukozę i zagadała, bo też niedawno miała to badanie. Chwilę porozmawiałyśmy, zapytała po co bada się insulinę. Powiedziała, że musi to podpowiedzieć znajomym, którzy starają się o dziecko kilka lat, a kobieta jest chuda jak szczypior i zajada się słodyczami. Może komuś pomogę zajść w ciążę pośrednioNiezapominajka2 lubi tę wiadomość