Listopadowe szczęścia
-
WIADOMOŚĆ
-
Nikodemka wrote:Ja o dziwo nadal nie mam, a dwa dni do terminu... pewnie sie spozni malpa.
Trzymam kciuki żeby do Ciebie nie przyszła -
Meggs wrote:Też nie miałam... niestety w dniu planowanej @ klaruje się jakieś liche plamienie. I to tylko jak pogmerałam w środku. Czyli 2 dni spóźnienia będzie.
Trzymam kciuki żeby do Ciebie nie przyszła
O kurcze... moze i u mnie tak bedzie, bo czuje ze to nie ciaza.
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2020, 11:51
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2020, 11:52
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Domi_tur wrote:Hmm coś mi się wydaje, że mogłam mieć owulacje później niż pokazuje kalendarz, albo zagnieżdżenie było późno ja mam w nd 19dc a liczę na lekko ponad 1000 w poniedziałek
Ale te zakresy są bardzo szerokie i nie ma znaczenia wartość bety a jej przyrost. Także tym się nie sugeruj. Pierwszy dokładniejsze określenie wieku ciąży będzie przy pomiarze długości zarodka (jak już sie pojawi).Domi_tur lubi tę wiadomość
PAI-1 4G/5G homo, MTHFR 677C>T/wt hetero, kariotypy OK -
No i po wizycie jestem upewniona ze teraz zostało czekanie na okres, jedynie dobra wiadomość to nie infekcja tylko złe wpływa na mnie luteina dopochwowa przez nią swęd i zaczerwienienie uff..ale ulga ! Wiec czekam na wredna @ kolejny cykl naturalny i inseminacja
Anhydra, XxMoniaXx, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
15.08.19r. Wojciech ❤️ -
tęczova wrote:A nie zaczęłaś brać luteiny albo dupka w tym cyklu? U mnie w końcu w tym cyklu, pierwszy raz od początku starań, plamienia nie było tylko od razu @, ale to chyba dlatego, że zaczęłam brać luteinę. Przemiła odmiana
Ja biore ja od lipca i plamienia trwaja troche krocej i sa ciut mniej intensywne, ale watpie w to, ze zniknely zupelnie... No i piersi nie bola, a zawsze tydzien przed @ jest masakra Przypuszczam, ze sie spozni cholera... a ja bede sobie robic nedzne nadzieje -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2020, 11:52
RudaAnna wrote:Obyy bo nie wiem jak przetrwam święta oby każdej z nas pokazały się te upragnione dwie kreski ❤️
Przynajmniej winko będziecie mogły sobie sączyć....o grzańca bym sobie wypiłaWiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2018, 21:47
PAI-1 4G/5G homo, MTHFR 677C>T/wt hetero, kariotypy OK