Listopadowe szczęścia
-
WIADOMOŚĆ
-
Anhydra wrote:Tak tylko dopytam- a poza mieśniakiem (które ma wiele kobiet) u Ciebie wszystko ok?. To znaczy owulacja potwierdzona monitoringiem na 100%? Tarczyca ok?
Tarczyca ok, progesteron za niski, ale suplementuje. Owulacje mam, bywaja podwojne, zdarzaly mi sie tez torbiele... Ale w tym cyklu potwierdzona na 100 %.
A miesniaki rzeczywiscie ma wiele kobiet, moj byl niegrozny przez kilka lat. Niestety od prawie roku sukcesywnie sie powieksza, przyslania czesc lewego jajowodu i ogolnie jest „zle ulozony”. -
Najmłodsza_staraczka wrote:Ja mam dola.
Forum na mnie zle działa.
Tak samo prowadenie wykresu, robienie testów owu itd.
Chce wrócić do życia, a nie żyć od cyklu do cyklu.
Ile można
Dlatego sie z wami żegnam na chwile obecna
Może wrócę po nowym roku
Powodzenia33 lata, 13cs - w końcu się doczekaliśmy! ❤️
-
Najmłodsza_staraczka wrote:Ja mam dola.
Forum na mnie zle działa.
Tak samo prowadenie wykresu, robienie testów owu itd.
Chce wrócić do życia, a nie żyć od cyklu do cyklu.
Ile można
Dlatego sie z wami żegnam na chwile obecna
Może wrócę po nowym roku
Rozumiem. Będzie tu Ciebie brakować .
Trzymaj się!
PAI-1 4G/5G homo, MTHFR 677C>T/wt hetero, kariotypy OK -
Ja jutro ide badac proga gdzie indziej bo mialam iść do szpitala badac ale wysyłają ta próbkę i TYDZIEN sie czeka na wynik. Pfff dzięki. Za tydzien to ja test bede robic..
I ide na 6.30 rano do innej miejscowosci. Bo eynik mam tego samego dnia i na emaila wiec nir musze jechac.. -
nick nieaktualny
-
Dzwonił eMek z wynikami bety
Z 1053 urosła przez 48 h do 2441 mIU/mL. Progesteron nadal 44,13 ng.
Boże spraw, aby tym razem było dobrze.Nona, Meggs, Nikodemka, OlivkowaMama, Beti82, kark, smeg, Ania95, Niezapominajka2, madzi2506, Domi_tur, Lami, moyeu, ajsza123, speakyourmind93, Dorciax, Izaw, Sung, SylwiaLu, Szczęściara, RudaAnna, Martek&M, Ola31, Agagusia, Ola_454 lubią tę wiadomość
nick nieaktualny
-
Anhydra wrote:Dzwonił eMek z wynikami bety
Z 1053 urosła przez 48 h do 2441 mIU/mL. Progesteron nadal 44,13 ng.
Boże spraw, aby tym razem było dobrze. -
Beti82 wrote:Anhydra jest super.A do lekarza kiedy idziesz?
Kazał w pn, ale chyba przeciągnę tę wizytę do środy. Bede wtedy (w środę) w 5 tyg i 3 dniu dopiero. I tak, póki co niewiele będzie widać. A nie chcę potem się zastanawiać, czy jak za 1 dzien bym przyszła to by było już widać pecherzyk/zarodek itd. Przerabialam to już dwa razy i o ile wszystko jest ok, lepiej się nie spieszyć.kark, speakyourmind93 lubią tę wiadomość
nick nieaktualnyAnhydra cudownie przyrasta, progesteron boski, musi być dobrze :*
A jaki masz teraz tc ? No właśnie i kiedy wizyta?!
Edit: Zdążyłaś napisać szybciej niż ja
Haha, Nona
Ale fakt uzależniecie dziewczyny. Choćbym miała doła, a w glowie myśli, że już nie chce i po co mi to wszystko, to wystarczy wejść na chwilę na ovu i już jest lepiej Kurcze listopad się kończy, trzeba się będzie powoli na grudzień ewakuowaćWiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2018, 16:09
Anhydra, speakyourmind93 lubią tę wiadomość
-
Muszę sobie wkręcić, że to że najłatwiej zajść w ciążę w miesiąc swojego urodzenia, to nie bujda, tylko prawda i będzie dobrze, bo jestem z grudnia
-
o proszę
https://mamadu.pl/122757,planujesz-zajsc-w-ciaze-poczekaj-jeszcze-miesiac-wedlug-naukowcow-grudzien-jest-najlepszym-miesiacem-na-poczecie-dziecka -
Anhydra wrote:Kazał w pn, ale chyba przeciągnę tę wizytę do środy. Bede wtedy (w środę) w 5 tyg i 3 dniu dopiero. I tak, póki co niewiele będzie widać. A nie chcę potem się zastanawiać, czy jak za 1 dzien bym przyszła to by było już widać pecherzyk/zarodek itd. Przerabialam to już dwa razy i o ile wszystko jest ok, lepiej się nie spieszyć.
Anhydra lubi tę wiadomość