Listopadowe szczęścia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyA, to z historii przypomniała mi się koleżanka ze studiów
Przychodzi kiedyś i mówi, że właśnie się dowiedziała, że zostanie ciocią. My, że fajnie i który miesiąc ma siostra. Ona, że 5ty. No to jeden kolega powiedział, że nieźle, że tak późno jej powiedziała, a ona, że siostra się dowiedziała WCZORAJ!!! Była u gina na wizycie po kolejną partię tabsów, a tu na usg dziecko duże, macha rękami itd !!! No np jak z tych ciąż z zaskoczenia - była okrągła to ani po brzuchu anie było widać, a ni ruchów nie czuła, przez tabsy normalnie krwawiła itd, mdłości nie miała.
Normalnie wierzyć się nie chce, że kobieta tak długo może nie wiedzieć...przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Ania trzymam kciuki
Mówiłam, że to ciąża z delfinem. Odbija mi się rano śledziem hehe jak to wytłumaczyć?
Mózg mi chyba zanika, nie wiem co się dzieje ale jestem tak rozkojarzona, że wysiadajac właśnie z auta pod pracą zastanawiałam się jak ja tu dojechalamprzedszkolanka:), Ania95, Anhydra, kark, Ola31 lubią tę wiadomość
-
Domi to może Ty już nie powinnaś prowadzić? Weź się skup, żebyś sobie krzywdy nie zrobiła!
Kark a z innej beczki to ja się wczoraj dowiedziałam, że koleżanka jest w ciąży. .. ona twierdzi, że to uwaga 3 tydzień. I że lekarz potwierdził. Jak kur*a??? Chyba, że liczą tygodnie od zapłodnienia, ale wg mnie to powinno być zakazane, wprowadza za dużo zamieszania...
Co ludzie się nie znają... no nie mogę.
Za 5 minut pobranie, do apteki i do domu śniadanie a później. ... SHOPPINGprzedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Wczoraj wyszłam w mundurku z pracy, narzucilam kurtkę na siebie i cała drogę do domu zastanawiałam się, dlaczego kaptur bluzy mnie rano uwieral a teraz nie. Stary jak mnie w domu zobaczył to się w głowę popukał.
Trzeba się wziąć w garść, nie mam innego dojazdu do pracy jak tylko auto :p
Zazdroszczę Wam tych shoppingów dziś!kark lubi tę wiadomość
-
Nona wrote:Już kolejna date porodu liczyłam. @ 25.11, poród 30.08.2019. 5 rocznica ślubu. Lux.
Az ja sobie policzylam. @ 25.11, porod 6.08.2019, druga rocznica slubu. Tez lux
przedszkolanka:), kark, Lami lubią tę wiadomość
-
Dobra przyznam się wcale tak zdrowo się nie odżywiam co prawda jem dużo warzyw, zieleniny , kasz... no ale od kilku lat jestem wegetarianka więc to raczej naturalne. Aczkolwiek słodycze jak i słone przekąski uwielbiam i rzadko sobie ich odmawiam. Chuda jak patyk więc wiadomo że można pochłaniać wszystko
Niezapominajka2, Izaw lubią tę wiadomość
-
Sung wrote:Przestały mnie boleć piersi ;( chce mi się wyć...
Mnie też raz bolą a raz nie. Dzisiaj akurat nie- a wczoraj robiłam badania i mam proga 44ng, tak więc luz.
Co do ilości dupka- ja brałam i biorę 2x dziennie.
Domi- śnilas mi się dzisiaj, że był pn i robilaś badanie i miałaś betę 4000 i proga 25!przedszkolanka:), Izaw lubią tę wiadomość
PAI-1 4G/5G homo, MTHFR 677C>T/wt hetero, kariotypy OK -
Kark - podwojna owu mialam z dwoch roznych jajnikow.
Ja znam przypadek „ciazy z zaskoczenia” . Kobieta z mojej miejscowosci dowiedziala sie o ciazy, kiedy zaczela rodzic. Totalnie tego nie rozumiem, wydaje mi sie, ze chyba jedynym wytluaczeniem jest wypieranie tego, ze cos sie dzieje...
Juz wiem, ze w poniedzialek czeka mnie wizyta u ginki, boje sie tylko, ze mnie nie wcisnie. Okresu jutro nie bedzie na 100%, totalna cisza. Wiec albo jest torbiel, albo byla ta druga owulacja i jak teraz sobie mysle, to te lekkie skurcze kilka dni temu, to moglo byc to, a my sie nie kochalismy, bo padalismy po pracy na twarz... jestem na to wszystko wsciekla.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2018, 10:14
kark lubi tę wiadomość
-
Anhydra wrote:Mnie też raz bolą a raz nie. Dzisiaj akurat nie- a wczoraj robiłam badania i mam proga 44ng, tak więc luz.
Co do ilości dupka- ja brałam i biorę 2x dziennie.
Domi- śnilas mi się dzisiaj, że był pn i robilaś badanie i miałaś betę 4000 i proga 25!
Hehe no taka beta potwierdzilaby moja teorie o delfinie :pAnhydra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNikodemka to ja tak czułam w tym cyklu. W niedziele umierałam przez lewy jajnik, a wczoraj przez prawy. Kurcze, to pewnie u mnie też słaby prog
Delfin... Moja jedyna zachcianka w ciąży z synem to śledź z ketchupem, smażoną cebulą a na talerzyku obok brzoskwinie. Tak mnie potem przeżygało, że więcej już zachcianek nie miałam
U mnie mój tata urodził się w urodziny swojego taty, a mój brat w dzień ojca Też fajnie
Za to my z teściową mamy urodziny dzień po dniuprzedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Meggs mam to samo! Słodkie i słone wprost uwielbiam. Słone nawet bardziej niż słodkie. Ale studia podyplomowe z dietetyki obligują mnie do skarcenia Ciebie i przy okazji siebie. Nie wolno! za często...
Dziewczyny, które jeszcze nie mają okresu - no naprawdę! Dopóki go nie ma to ciąża też jest jedną z opcji...Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2018, 10:32
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kark - to dobrze, ze obejdzie sie bez lekow! No wlasnie... dlatego zazdroszcze temu, kto ma pakiet medyczny z pracy
Wlasnie poplakalam sie na dzien dobry tvn hormony buzuja.przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyU mnie zaczęły sie plamienia i już czuć, że @ się rozkręca. Spodziewałam się tego trochę, bo byłam chora, męża trochę nie było i takie starania na pół gwizdka, ale nadzieję i tak miałam... Oby grudzień przyniósł prezenty w postaci 2 kresek
A Wam życzę powodzenia dziewczyny jeszcze w listopadzie!Anhydra, kark lubią tę wiadomość