Listopadowe szczęścia
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania95 wrote:A co takiego zrobilam?... W sumie nic odstawilam wszystko bez wiedzy lekarza - euthyrox i dostinex bo sie wkurzylam, ze nic nie pomaga nawet kwasu foliowego nie bralam. Jeden jedyny raz byl seks w plodne i wtedy bylam meeega napalona. Bylam w stanie nawet isc do meza do pracy ale ostatecznie zaczekalam w domu i zrobilam wolne od forum. Wiec w jakis sposob chyba wyluzowalam
Ania95 lubi tę wiadomość
-
Ania95 wrote:A co takiego zrobilam?... W sumie nic odstawilam wszystko bez wiedzy lekarza - euthyrox i dostinex bo sie wkurzylam, ze nic nie pomaga nawet kwasu foliowego nie bralam. Jeden jedyny raz byl seks w plodne i wtedy bylam meeega napalona. Bylam w stanie nawet isc do meza do pracy ale ostatecznie zaczekalam w domu i zrobilam wolne od forum. Wiec w jakis sposob chyba wyluzowalam
-
U mnie wyniki do dupy.
Glukoza na czczo 92,8, po 1 godzinie 75,50, po 2 godzinach 66,40. Czyli hipoglikemia reaktywna, super, poprzednio tego nie było, czyli dorobiłam się czegoś nowego.
Insulina na czczo 12,5 (a jeszcze parę miesięcy temu było tylko 6!), po godzinie 65,8, po 2 godzinach 29,7.
Musze się uzbroić w cierpliwość. Endokrynologa mam 4.12. Dobrze, że zrobiłam tę podyplomówkę z dietetyki to mogę sobie dobry jadłospis rozpisać. Niski IG i posiłki co 3-4 godziny.
W każdym razie jest plan. Daję sobie pół roku na różowej stronie powtórka badań i zobaczymy, mam nadzieję, że to właśnie tu jest pies pogrzebany.
Ogólnie wyjdzie mi to tylko na dobreprzedszkolanka:), Sung lubią tę wiadomość
-
Ania95 wrote:Boże, dziewczyny. Ja jestem w takim szoku jeszcze... Seks był tylko 2 dni przed owulacją, bo mąż miał wyjazdy. Byłam pewna, że z tego cyklu nici! Jeju, jak cudownie kupiłam małe skarpetki i włożyłam w nie test teraz czekam na męża i świętujemy!
Aniu to zacznij jak najszybciej brać ten kwas foliowy, bo właśnie teraz jest moment kiedy rozwija się cewa nerwowa i jest on bardzo potrzebny.
Gratulacje ❤Beti82, Domi_tur, Ania95 lubią tę wiadomość
PAI-1 4G/5G homo, MTHFR 677C>T/wt hetero, kariotypy OK -
Ania95 wrote:Nie wytrzymałam do jutra.
JESTEM W CIĄŻY!!! Aaaaaaaaaaaaaaaaaa
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d69f66bbe401.jpgAnia95 lubi tę wiadomość
-
Hej hej. U mnie dwa dni do testowania ale czuję że będzie klapa. Pojawił się kremowy śluz ale rozciagliwy. Czasami zaboli jajnik czasami przycmi w podbrzuszu i to tyle z objawów. No i zaczął się niezły wkurw. Dobrze że męża nie ma to bez powodu nie oberwie haha.
Aniu gratuluję dwóch kresek. Przedszkolanka fajnie że udały się zakupy. Przepraszam że nie odniosę się do wszystkich ale po nadrobienia tylu stron nie wiem kto co pisał.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2018, 17:13
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Szczęściara wrote:Hej hej. U mnie dwa dni do testowania ale czuję że będzie klapa. Pojawił się kremowy śluz ale rozciagliwy. Czasami zaboli jajnik czasami przycmi w podbrzuszu i to tyle z objawów. No i zaczął się niezły wkurw. Dobrze że męża nie ma to bez powodu nie oberwie haha.
Aniu gratuluję dwóch kresek. Przedszkolanka fajnie że udały się zakupy. Przepraszam że nie odniosę się do wszystkich ale po nadrobienia tylu stron nie wiem kto co pisał.
U mnie tez sluz zmienia sie jak chce, codziennie jest inny. Wkurw mam na maksa od kilku dni Ale mysle, ze moze jeszcze nie wszystko stracone... u Ciebie tez, poki @ nie ma!Szczęściara lubi tę wiadomość
-
Niezapominajka2 wrote:U mnie wyniki do dupy.
Glukoza na czczo 92,8, po 1 godzinie 75,50, po 2 godzinach 66,40. Czyli hipoglikemia reaktywna, super, poprzednio tego nie było, czyli dorobiłam się czegoś nowego.
Insulina na czczo 12,5 (a jeszcze parę miesięcy temu było tylko 6!), po godzinie 65,8, po 2 godzinach 29,7.
Musze się uzbroić w cierpliwość. Endokrynologa mam 4.12. Dobrze, że zrobiłam tę podyplomówkę z dietetyki to mogę sobie dobry jadłospis rozpisać. Niski IG i posiłki co 3-4 godziny.
W każdym razie jest plan. Daję sobie pół roku na różowej stronie powtórka badań i zobaczymy, mam nadzieję, że to właśnie tu jest pies pogrzebany.
Ogólnie wyjdzie mi to tylko na dobre
Niezapominajka2 lubi tę wiadomość
Wojtek(2012), Adaś(2015)
20.07.2019 - jest z nami Krzyś - 37t2d, 2600g, 52cm -
Szczęściara, dlaczego myslisz ze nic z tego? Ja w udanym cyklu mialam wlasnie sporo śluzu w 2 fazie i tez rożnego rodzaju. Teraz wlasnie mialam narzekać ze tym razem sucho...a tu od dzis cos doe zaczęło dziać, na pustynie juz zdecydowanie nie narzekam, jesli juz to na podtopy:)
przedszkolanka:), smeg, Szczęściara lubią tę wiadomość
Wojtek(2012), Adaś(2015)
20.07.2019 - jest z nami Krzyś - 37t2d, 2600g, 52cm -
Wróciłam do domu, od razu oczywiście zrobiłam test i nic nie ma. Wiem, że tamten za szybko wykonałam, ale był ten różowy ślad, który wysłałam wam na jedynym zdjęciu, jakie zrobiłam. No nic, jest jeszcze czas. Albo tamten test felerny, albo ten. Może jutro kupię jakiś rossmanowy.
Pytanie:jak jest ciąża biologiczna, to od razu występuje krwawienie? Czy np czy np mogło się jajeczko zagnieździć, zaczęło wytwarzać się hcg, a później jednak organizm odrzucił i krwawienie pojawi się dopiero jak planowa miesiączka?
Może uda mi się wyprosić duphaston na ten progesteron 13, jeśli powiem, że delikatny pozytyw, a później już nic.
Znowu rozkłada mnie choróbsko. No nie mogę się wykaraskać. Jeszcze tak wysypało mnie na twarzy, jakbym miała 14 lat. Źle się czuję, jest niemoc.Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero