Listopadowe szczęścia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNikodemko, niny fajnie, ale ja miałam wyniki po obciążeniu:
Homa-IR 3.3
Insulina 0h 13.2
Insulina 1h 59
Insulina 2h 78
Więc nie wiem już jak to jest...
Aha no i przy tsh 2.5 kazała mi zwiększyć Euthyrox z 50 na 50/75.
Chyba się umówię jednak na za te 2 miesiące do mojej endo.
-
XMoniaX - to idziemy łeb w łeb. U mnie to max spadek w dniu owu to 36,53, wiec nie dziewne ze teraz mam wyzsza tempke od Twojej. Siedze na wykładzie, a tu dzis leki a ciaza i leki przy karmieniu piersią Oby to jakis znak byl!
Anhydra, kark lubią tę wiadomość
Wojtek(2012), Adaś(2015)
20.07.2019 - jest z nami Krzyś - 37t2d, 2600g, 52cm -
Agagusia wrote:XMoniaX - to idziemy łeb w łeb. U mnie to max spadek w dniu owu to 36,53, wiec nie dziewne ze teraz mam wyzsza tempke od Twojej. Siedze na wykładzie, a tu dzis leki a ciaza i leki przy karmieniu piersią Oby to jakis znak byl!
-
Moj wynik progesteronu 16.01 ng/ml. 6/7dpo, 23 dc. Oeulacje przewidywalam w 17, 18 dc.
W zeszlym cyklu mialam 16, 57ng/ml.
Biore duphaston 1x1.
Czyli wynik chyba ok nie ? Owu byla wiec czekac do piatku. Zwariuje.
Agagusia, smeg lubią tę wiadomość
-
XxMoniaXx wrote:Moj wynik progesteronu 16.01 ng/ml. 6/7dpo, 23 dc. Oeulacje przewidywalam w 17, 18 dc.
W zeszlym cyklu mialam 16, 57ng/ml.
Biore duphaston 1x1.
Czyli wynik chyba ok nie ? Owu byla wiec czekac do piatku. Zwariuje.
Bardzo ładny progXxMoniaXx lubi tę wiadomość
PAI-1 4G/5G homo, MTHFR 677C>T/wt hetero, kariotypy OK -
przedszkolanka:) wrote:Smeg,patrz na wykres u mnie! Przesunelo mi owu na niedziele jednak :o skąd bylby spadek w 2dpo?:o
Gdańsk, 31 l., kp -
Nie wytrzymałam do jutra.
JESTEM W CIĄŻY!!! Aaaaaaaaaaaaaaaaaa
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d69f66bbe401.jpgprzedszkolanka:), Beti82, XxMoniaXx, Niezapominajka2, kark, Lami, Agagusia, Nikodemka, Anhydra, speakyourmind93, tęczova, Kamsza, Meggs, smeg, OlivkowaMama, MałaMi90, Alebazi, Lady_Dior, Izaw, moyeu, Sung, Nona, Paulina Nessa, Ola31, SylwiaLu lubią tę wiadomość
-
Ania95 wrote:Nie wytrzymałam do jutra.
JESTEM W CIĄŻY!!! Aaaaaaaaaaaaaaaaaa
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d69f66bbe401.jpgAnia95 lubi tę wiadomość
-
Boże, dziewczyny. Ja jestem w takim szoku jeszcze... Seks był tylko 2 dni przed owulacją, bo mąż miał wyjazdy. Byłam pewna, że z tego cyklu nici! Jeju, jak cudownie kupiłam małe skarpetki i włożyłam w nie test teraz czekam na męża i świętujemy!
kark, Niezapominajka2, Beti82, Anhydra, smeg, MałaMi90, RudaAnna, Nona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A co takiego zrobilam?... W sumie nic odstawilam wszystko bez wiedzy lekarza - euthyrox i dostinex bo sie wkurzylam, ze nic nie pomaga nawet kwasu foliowego nie bralam. Jeden jedyny raz byl seks w plodne i wtedy bylam meeega napalona. Bylam w stanie nawet isc do meza do pracy ale ostatecznie zaczekalam w domu i zrobilam wolne od forum. Wiec w jakis sposob chyba wyluzowalam
przedszkolanka:), Lami, smeg, MałaMi90, kark, Izaw lubią tę wiadomość