Listopadowe szczęścia
-
WIADOMOŚĆ
-
IO i "złe cukry"
Są dokładne wytyczne jak przygotować się do badania obu krzywych. Jeśli podaż węglowodanów była nieodpowiednia albo przez 3 poprzednie dni piło się jakikolwiek alkohol to badanie nie jest wiarygodne.
Wyniki że zdjęcia nie są złe. Faszerować się lekami w sytuacji gdy prawdopodobnie pomoże odrobina lekkiego ruchu w postaci spacerów i mniej stresu to chyba niezbyt dobry pomysł. Wątrobę mamy tylko jedną a leki mają zawsze skutki uboczne.
Buziaczki dziewczynki.Anhydra, Niezapominajka2 lubią tę wiadomość
Isaura l.37, 9 CS o 3 dziecko
HSG - drożne jajowody
Niedomoga lutealna
Zioła ojca sroki nr 3 -
XxMoniaXx wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/45cdcda717a9.png
Z tego to ciazy nie będzie... Nigdy.
Kupie se chomika ...
Chomik to super zwierz no ale ten spadek w 10 i 11 dc to trochę za szybko jak na @. Może coś Cię łapie?
PAI-1 4G/5G homo, MTHFR 677C>T/wt hetero, kariotypy OK -
nick nieaktualny
-
Moja druga kreska wciąż jest na teści e:))) i nawet szybciutko wyszla. Piersi tez bola co raz bardziej, tempka 37,1, musi byc dobra ta beta, no musi! Zrobie tez sobie kontrolna morfologię, glukozę i insulinę na czczo. A jak wyjdzie beta ładna to w sobote przy powtórce progesteron i tsh.
Anhydra, kark, Lami, przedszkolanka:), smeg, speakyourmind93, Domi_tur, Sung lubią tę wiadomość
Wojtek(2012), Adaś(2015)
20.07.2019 - jest z nami Krzyś - 37t2d, 2600g, 52cm -
Agagusia wrote:Moja druga kreska wciąż jest na teści e:))) i nawet szybciutko wyszla. Piersi tez bola co raz bardziej, tempka 37,1, musi byc dobra ta beta, no musi! Zrobie tez sobie kontrolna morfologię, glukozę i insulinę na czczo. A jak wyjdzie beta ładna to w sobote przy powtórce progesteron i tsh.
Aga dzisiaj beta? Nie puszczam kciuków ❤
kark wrote:Dołączam do zdołowanych. Zaczynam się zastanawiać po co wogole mierze tą temp, normalnie miałabym jakieś nadzieje, a tak ?
Spojrzałam na wykres- co Ci tam nie pasuje? Wszystko pięknie przecież a to dopiero 5dpo. Nie wymyślają!
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
I ja pomarudzę na dzień dobry. Tempka na wylresie stala,ale ogólnie widzę,że spada.. czuje cycki i brzuch ćmi małpowo więc po lekarzu (oby nie przed) dostanę @.
Aga kciuki za bete :*
Kark wykres ładny!
Monia witaj w klubie..Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2018, 07:11
-
Anhydra wrote:Chomik to super zwierz no ale ten spadek w 10 i 11 dc to trochę za szybko jak na @. Może coś Cię łapie?
Od ok 7 dc bola mnie cycki tak inaczej. Samoistnie. I to klucie w tym boku. Raz jest , raz nie ma.. Boje sie. -
Monia, łączę się w bólu u mnie tez kolejny spadek, to chyba nie było zagnieżdżenie, tylko równia pochyla ku @. A to dopiero 9 dpo, coś moja faza lutealna chyba jeszcze się nie ogarnęła po porodzie. A tak chciałam urodzić latem... mam nadzieję, że na kolejną owulację nie przyjdzie mi znowu czekać 34 dni
Gdańsk, 31 l., kp -
Agagusia wrote:Monia, a jakies objawy zbliżającego sie okresu? Plamisz? Faktycznie dziwne to.
Kark, a co z Twoja tempka nie tak?
Ja juz o niczym nie marze tylko niech juz bedzie @ taka nornalna, jak zawsze.
-
XxMoniaXx wrote:Do okresu jeszcze teoretycznie 3 dni
Smeg u Ciebie to jeszcze chwila do @Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2018, 07:32