Listopadowe szczęścia
-
WIADOMOŚĆ
-
Anhydra wrote:Sung jak tam wyniki?
Ja dzisiaj powtarzałam glukozę i mi wyszło 90 czyli w noramię . Nie wiem skąd ten poprzedni wynik (99). Musze chyba trochę zmienić tryb jedzenia bo bywa, że ostatni posiłek jem o 18, a z tego co czytałam takie długie przerwy w niejedzeniu podbijają glukozę rano. No i jestem z siebie dumna bo nie zrobiłam bety rano pomimo, że korciło jak cholera
Haha ja dzisiaj walczylam ze sobą ale zrobię betę jutro a po weekendzie pójdę gdzieś szukać serduszkaWiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2018, 18:52
Anhydra lubi tę wiadomość
-
Alfa - jest nadzieja, oby tylko beta rosła i ominęła Cie CB. Mi tez przy becie 6, na rossmanowym teście pokazała sie blada kreska, one sa bardzo czule.
Anhydra - w ciazy jak najkrótsza przerwa nocna w jedzeniu. A pisałaś ze jaka glukoza na czczo jest dla ciężarnych max norma?
Mi wyszla dzis 93, zwykle mialam Ok 85-88, insulina na czczo ładna - 7.
Szczęściara czekamy na Ciebiie:)
Wojtek(2012), Adaś(2015)
20.07.2019 - jest z nami Krzyś - 37t2d, 2600g, 52cm -
I Dziekuje Wam dziewczyny za te kciuki i ze tak mnie wspieracie, kochane jestescie!!!!
Dzis moj 12 dpo, testy z jasna kreseczka pozytywne od 3 dni, wiec chyba wynik ladny, oby tylko rosła, powtórka w sobote. Musze jechac z moja dwojka dzieci i juz sie poczuje jak wielodzietna patologia robiąc betę z takim przychowkiem:)Domi_tur, Anhydra, kark, speakyourmind93, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
Wojtek(2012), Adaś(2015)
20.07.2019 - jest z nami Krzyś - 37t2d, 2600g, 52cm -
Agagusia wrote:Alfa - jest nadzieja, oby tylko beta rosła i ominęła Cie CB. Mi tez przy becie 6, na rossmanowym teście pokazała sie blada kreska, one sa bardzo czule.
Anhydra - w ciazy jak najkrótsza przerwa nocna w jedzeniu. A pisałaś ze jaka glukoza na czczo jest dla ciężarnych max norma?
Mi wyszla dzis 93, zwykle mialam Ok 85-88, insulina na czczo ładna - 7.
Szczęściara czekamy na Ciebiie:)
Nby norma dla ciężarnych do 92, ale powtorz koniecznie bo widzisz różnie to bywa.
PAI-1 4G/5G homo, MTHFR 677C>T/wt hetero, kariotypy OK -
Agagusia wrote:I Dziekuje Wam dziewczyny za te kciuki i ze tak mnie wspieracie, kochane jestescie!!!!
Dzis moj 12 dpo, testy z jasna kreseczka pozytywne od 3 dni, wiec chyba wynik ladny, oby tylko rosła, powtórka w sobote. Musze jechac z moja dwojka dzieci i juz sie poczuje jak wielodzietna patologia robiąc betę z takim przychowkiem:)
No i oby więcej takich "patologii"
Jej, ja muszę zrobić też glukozę i te wszystkie inne badania, ale dostęp do luxmedu będę miała dopiero w sobotę, biorę pierwszy wolny termin do gina i skierowanie od niego chyba pierwszy raz od 5 lat zrobię jakieś badanie na czczo, jestem głodna na samą myśl -
nick nieaktualnyAnhydra wrote:Sung jak tam wyniki?
Ja dzisiaj powtarzałam glukozę i mi wyszło 90 czyli w noramię . Nie wiem skąd ten poprzedni wynik (99). Musze chyba trochę zmienić tryb jedzenia bo bywa, że ostatni posiłek jem o 18, a z tego co czytałam takie długie przerwy w niejedzeniu podbijają glukozę rano. No i jestem z siebie dumna bo nie zrobiłam bety rano pomimo, że korciło jak cholera
a do dupy
94 glukoza...
prog 28,89
a bety jeszcze nie ma.
Skoro od 92 jest cukrzyca to wiadomo było, że ją mam już na etapie zapłodnienia, bo zawsze mam taki cukier, mniej więcej, na czczo... -
nick nieaktualny
-
Sung wrote:Nic z tej mojej ciąży nie będzie...
Beta po 48h wzrosła o jakieś 800...
Z 16035 do 16890
Sung
Dzwonisz jutro do lekarz?
Powtarzasz jeszcze raz hcg ?
Nie przekreślaj tego jeszcze.
Na pewno zwalnia już na tym etapie, ale nie wiem o ile, ja po wyniku 2200 przestałam badać ..Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2018, 20:36
02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.