Listopadowe szczęścia
-
WIADOMOŚĆ
-
przedszkolanka:) wrote:Smeg dolącze- szyjka rozmiękczona,ciasna i wysoka ze ledwo znalazlam.
Agagusia, gratulacje! Alfa_Centauri, trzymam kciuki żeby ładnie wzrosła u Ciebieprzedszkolanka:) lubi tę wiadomość
Gdańsk, 31 l., kp -
Isaura81 wrote:IO i "złe cukry"
Są dokładne wytyczne jak przygotować się do badania obu krzywych. Jeśli podaż węglowodanów była nieodpowiednia albo przez 3 poprzednie dni piło się jakikolwiek alkohol to badanie nie jest wiarygodne.
Wyniki że zdjęcia nie są złe. Faszerować się lekami w sytuacji gdy prawdopodobnie pomoże odrobina lekkiego ruchu w postaci spacerów i mniej stresu to chyba niezbyt dobry pomysł. Wątrobę mamy tylko jedną a leki mają zawsze skutki uboczne.
Buziaczki dziewczynki.
Isaura weź wróćspeakyourmind93, Najmłodsza_staraczka, Isaura81 lubią tę wiadomość
-
smeg wrote:A u mnie właśnie dziś stwardniała i opadła mega nisko
Agagusia, gratulacje! Alfa_Centauri, trzymam kciuki żeby ładnie wzrosła u Ciebie
Monia kurcze, może się coś na prawdę dzieje..
Ja jutro poproszę o dupka. -
Sung wrote:Nic z tej mojej ciąży nie będzie...
Beta po 48h wzrosła o jakieś 800...
Z 16035 do 16890
Przyrost za maly, ale kurcze... o tylu cudach sie nasluchalam w swoim zyciu i naczytalam, rowniez tutaj... o błędach w lab. itp.. nie wiem, po prostu trzymam mocno kciuki mimo wszystko! Trzymaj sie.Najmłodsza_staraczka lubi tę wiadomość
-
XxMoniaXx wrote:Przedszkolanko jedyne jeszcze powiązanie widzę ze boli mnie odcinek ledzwiowy kregoslupa , dokladnie jak jest kręgosłup to po prawej. Jajnik tez prawy... Zbieg okolicznosci?
Monia testujesz jutro?
Sung... Mam nadzieję, że dostaniesz się szybko do lekarza i da nadzieję, że wszystko będzie dobrze! -
XxMoniaXx wrote:Przedszkolanko jedyne jeszcze powiązanie widzę ze boli mnie odcinek ledzwiowy kregoslupa , dokladnie jak jest kręgosłup to po prawej. Jajnik tez prawy... Zbieg okolicznosci?
-
przedszkolanka:) wrote:O to przede mną,jak wstane to poproszę tu o 2 kreseczki na godne zakończenie miesiaca
A Ty jak przeczucia? Chyba też jutro testujesz
I trzymam kciuki żeby jutrzejsza wizyta poszła po Twojej myśli!przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
27 lat
9cs -
XxMoniaXx wrote:Hehe maz wstaje o 5 do pracy a ja z nim sie budze, robie mu kanapki itp. I mierze tez temp o 5. I nie wytrzymam z siku:)
No ja głęboko wierzę, że dobijemy na pierwszej stronie jeszcze chociaż jedno serduszko trzymam kciukiiii!XxMoniaXx, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
-
Powodzenia jutro dziewczyny
Sung, myśle ciagle o Tobie trzymaj się. Boże, mam nadzieje, ze wszystko ułoży sie dobrze... tak mocno trzymam za was kciuki.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2018, 22:19
przedszkolanka:), speakyourmind93 lubią tę wiadomość
02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
Izaw wrote:A Ty jak przeczucia? Chyba też jutro testujesz
I trzymam kciuki żeby jutrzejsza wizyta poszła po Twojej myśli!
Testuje by na wizycie cos już mu powiedziec ,ale nie mam ochoty w ogole. Poprosze,moze mi usg zrobi jakies.
I sama nie wiem czego juz oczekuje od wizyty(wiesz,estradiol i prog.mialam fajne a myslalam ,ze bedzie stymulacja i straciłam takiego swojego konia przetargowego..). No nic,jutro rano sie okaze dziękuję:*
Izaw lubi tę wiadomość
-
Sung wrote:Nic z tej mojej ciąży nie będzie...
Beta po 48h wzrosła o jakieś 800...
Z 16035 do 16890
Sung nie badaj już tej bety. Poszukaj gina z dobrym USG, bo teraz ono jest decydujące a nie przyrosty. Mi gin wczoraj powiedział że mam sobie odpuścić betę bo ona zwalnia i niepotrzebne stresy. A Ty masz te betę mega wysoką. Glukozę zbadaj jeszcze raz- ale po wcześniejszej poźnej kolacji. Ja dwa dni temu miałam 99 a dzisiaj 90! A progesteron bardzo ładny!Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2018, 22:35
Najmłodsza_staraczka, Izaw lubią tę wiadomość
PAI-1 4G/5G homo, MTHFR 677C>T/wt hetero, kariotypy OK -
przedszkolanka:) wrote:Wiesz co..negatywnie jestem nastawiona z tym głosem z tylu"a może jednak?"..
Testuje by na wizycie cos już mu powiedziec ,ale nie mam ochoty w ogole. Poprosze,moze mi usg zrobi jakies.
I sama nie wiem czego juz oczekuje od wizyty(wiesz,estradiol i prog.mialam fajne a myslalam ,ze bedzie stymulacja i straciłam takiego swojego konia przetargowego..). No nic,jutro rano sie okaze dziękuję:*
Szkoda że oni tak wcześnie nie są w stanie określić na usg czy coś tam się dzieje czy nie o ile łatwiej by nam było to mu w ogóle nie wspominaj o tych badaniach, zobaczysz sama co zaproponuje. Ja sobie sama dla siebie badałam progesteron i zawsze był ok, ale w klinice i tak profilaktycznie mi dają duphaston, i to bez badań, bo nigdy mi nie zlecili, zaszkodzić nie zaszkodzi, a na niektórych pewnie dobrze psychicznie wpłynie czekam na wieściprzedszkolanka:) lubi tę wiadomość
27 lat
9cs -
Izaw wrote:Szkoda że oni tak wcześnie nie są w stanie określić na usg czy coś tam się dzieje czy nie o ile łatwiej by nam było to mu w ogóle nie wspominaj o tych badaniach, zobaczysz sama co zaproponuje. Ja sobie sama dla siebie badałam progesteron i zawsze był ok, ale w klinice i tak profilaktycznie mi dają duphaston, i to bez badań, bo nigdy mi nie zlecili, zaszkodzić nie zaszkodzi, a na niektórych pewnie dobrze psychicznie wpłynie czekam na wieści
-
Sung jedz moze gdzies na IP, powiedz ze masz mocne bóle podbrzusza, niech Ci zrobia usg i tyle. No inaczej to sie na zamartwiać bedziesz bez sensu... trzymam za Was mocno kciuki!
Szczęściara, to moze jednak owu bedzie? Bardzo pomaga mierzenie temperatury, bo zazwyczaj chociaz wiadomo co sie dzieje i widac tez kiedy mozna testować - 10-12 dpo ( czyli w przybliżeniu 9-10 wyższych tempek).
Monia a Ty nie myślałaś zeby tez gdzies na usg isc, bo troche juz dlugo Cie ten bok boli... a moze to wyrostek? Masz jakas dobra izbę z ginekologia w poblizu?
Przedszkolanka, Monia - trzymam kciuki za jutrzejsze testy.
A mi mozecie wpisac serduszko:) bo juz bety nie zdaze w listopadzie powtórzyć. Ale w grudniu bede z Wami, moze jak zobacze serduszlo na usg to sie przeniosę na fiolet. Zapisałam sie wstepnie na 19.12.Izaw lubi tę wiadomość
Wojtek(2012), Adaś(2015)
20.07.2019 - jest z nami Krzyś - 37t2d, 2600g, 52cm