Listopadowe szczęścia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Umówiłam się, a raczej moja mama mnie umówiła, na monitoring na 12dc. Pani doktor powiedziała jej (bo razem pracują), że jeśli ta owulacja nie przebiegnie prawidłowo, to da mi clo, skoro nie chcemy wyczekać cierpliwie zalecanego roku. Chyba powiedziała to z przekąsem... No ale nic. Niech daje. Nie mam nic przeciwko wspomagaczom, byleby przyspieszyć wyjście z tego zawieszenia.
Nona, przedszkolanka:), Anhydra, Izaw lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Lami wrote:Umówiłam się, a raczej moja mama mnie umówiła, na monitoring na 12dc. Pani doktor powiedziała jej (bo razem pracują), że jeśli ta owulacja nie przebiegnie prawidłowo, to da mi clo, skoro nie chcemy wyczekać cierpliwie zalecanego roku. Chyba powiedziała to z przekąsem... No ale nic. Niech daje. Nie mam nic przeciwko wspomagaczom, byleby przyspieszyć wyjście z tego zawieszenia.
U mnie ostatnio poruszyłam temat na wizycie o clo, ale doktorka pierwsze co powiedziała "a wie Pani jakie to może mieć skutki uboczne, które się mogą odbić na dziecku" i temat ucichł. Kazała mi nie kombinować i czekać jeszcze pół roku i próbować naturalnie. Co lekarz to inna szkoła ...1912 beta- 22-11-2018
337 beta- 19-11-2018
128 beta 17-11-2018
12 CS
styczeń 2018 CP -
nick nieaktualny
-
przedszkolanka:) wrote:Dziewczyny a jak u mnie 9dpo (owu okolo 30 dc) a taki test owu: https://naforum.zapodaj.net/thumbs/00c2e8be0246.jpg
To znaczy że jest blisko czy moge miec taki owu przez te 20 dni? Bo nie kojarze jak mialam poprzednio:/
Ja miałam pozytywne testy owulacyjne od 10 dc. Czyli powinno być już dawno po owacji. A wczoraj (w 24 dc) zrobiłam badanie progesteronu, które wyniosło 0,65 ng, co świadczy o tym, że owulka w ogóle się nie odbylaSynek ❤️
11.03.19: hcg 59.5
13.03.19: hcg 147,1
27.03 jest serduszko ❤️ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Przedszkolanko, ja takie owulacyjne słabe kreski mam przez cały cykl. Teraz tylko mialam mega bladziocha w 3, 4 i 5 dc.
Ktoś kiedyś pisał, że te allegrowy mają czułość 10 i że lepiej 25. Bo te dziesiątki wyłapują jeśli ktoś ma wyższe lh o można się machnąć z owulacja.
Tak jak u mnie w poprzednim cyklu pik pokazały dwa razy.Anhydra, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
-
Nona wrote:lami tzn Twoj facet ma kiepskie plemniory? Badal? espresso przed sexem przyspiesza.Ja mam tez zel conceive-niby pomaga plemniorom.Daje mojemu fertilman,orzechy.
Podobno Fertilman pomaga, wzmacnia plemniki. Średnio opakowanie kosztuje ok 150 zł i łyka się 2x21912 beta- 22-11-2018
337 beta- 19-11-2018
128 beta 17-11-2018
12 CS
styczeń 2018 CP -
Nona, nie badał. Wczoraj podzwoniłam po klinikach i badanie między 170-180. Chcemy iść po tym cyklu jeśli nie wyjdzie. On grzecznie bierze podobny zestaw do mojego od 3 miesiecy. No i się zastanawiam, czy jak coś nie tak, to czy bierze się jakiś lek czy tylko witaminy.
Nona lubi tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
-
Ola_454 wrote:Zrobilam wlasnie owulaka, i mega pozytywny, wyszedł szybciej niz wczoraj i taki pozytywny bez wątpliwosci. Wiec ktory mam wziac pod uwage?
Oba! Do roboty!przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
PAI-1 4G/5G homo, MTHFR 677C>T/wt hetero, kariotypy OK -
nick nieaktualny
-
Nie, Nona nie wiem czy najlepiej moja teoria jest teraz taka, że jeśli jajeczko uwolni się około 24 h po teście i może sobie czekać po tym max 24 h, to lepiej rano, żeby zdążyły dopłynąćSzczęśliwa siódemka ❤️