Listopadowe szczęścia
-
WIADOMOŚĆ
-
Jezu dziewczyny prawie zemdlalam jak te wyniki zobaczylam.Najgorsze,ze nie mam teraz czasu juz grzebac w necie.Zadzwonilam do tej ginki z Poznania u ktorej sie lecze .Z wielkimi obawami ,ze mnie zjebie bo ona do najmilszych nie nalezy.Wiem,ze AmH bardzo niskie to zle czyli jakies 0,5 bo to swiadczy o malej rezerwie jajnikowej.Ale gdzies wczsniej wyczytalam,ze wysokie to tez bardzo zle.Na bank mam pcos .Zadzwoniłam do niej ,odebrala i mowi ,ze to bardzo dobry wynik....Az nie wiedzialam co powiedziec ,mowi ze to swiadczy o pcos ale ,ze to dobry wynik bo mam duza rezerwe i mam czekac normalnie do wizyty 8 grudnia.W szoku jestem bo mnie pamietala.Mowi ,ze mam przyjsc z tymi wynikami co mi kazala .Dziewczyny robcie sobie to AMH ja to olewalam a teraz przynajmniej wiem na bank ,ze mam Pcos
Nona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ola_454 wrote:Dziewczyny, slyszalyscie kiedys o tym ze lek ACC optima ten na kaszel działa dobrze na śluz?
Ja pierwszy raz to dzisiaj wyczytałam, poszperałam i duzo kobiet pisze ze bardzo im pomogło bo ponoć ulatwia plemnikom przedostanie sie do komórki, działa jakos rozrzedzająco na sluz czy jakos tak
W szoku jestem bo nie sadzilam ze lek na kaszel moze tak dzialac
A tak sie sklada ze ja wlasnie go pije od poniedziałku
Wojtek(2012), Adaś(2015)
20.07.2019 - jest z nami Krzyś - 37t2d, 2600g, 52cm -
kark wrote:Ło jezu... To jaki wynik jest dobry? Mało źle, dużo też źle. Chciałam sobie z ciekawości to amh zrobić, ale chyba sobie oszczędzę stresu
-
Majaaa wrote:Podobno do trzech razy sztuka, a jako, ze na moje dwa ostatnie posty i pytania nie było odpowiedzi, sprobuje trzeci raz;)
W jakim dniu cyklu zbadać progesteron i prolaktyne?
Wiem, ze to pytanie się przewija co jakiś czas, ale oczywiście gdy próbuje sobie przypomnieć odpowiedz to nie potrafię i wszystko mi się już pomieszało.
Wojtek(2012), Adaś(2015)
20.07.2019 - jest z nami Krzyś - 37t2d, 2600g, 52cm -
nick nieaktualny
-
Majaaa wrote:Podobno do trzech razy sztuka, a jako, ze na moje dwa ostatnie posty i pytania nie było odpowiedzi, sprobuje trzeci raz;)
W jakim dniu cyklu zbadać progesteron i prolaktyne?
Wiem, ze to pytanie się przewija co jakiś czas, ale oczywiście gdy próbuje sobie przypomnieć odpowiedz to nie potrafię i wszystko mi się już pomieszało.
2-5dc prolaktyna i 17-oh-progesteron
Zwykły progesteron najlepiej 6dpo, 8dpo i 10dpo żeby zobaczyć jak się zachowuje, ale wtedy najlepiej mieć potw. owulkę monitem
Ja bym zrobiła na początek ten 17-oh, on Ci sporo powie
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
nick nieaktualny
-
Nona wrote:ile koszt tego AMH, drogawe chyba?
Nona lubi tę wiadomość
-
Może ten cykl będzie krótszy wyjątkowo? Ja noe wiem jak dokladnie jest z tymi testami. Jak jest negatywny ale kreska druga jest to mysle ze nie ma jakiejs reguly ze ona z dnia na dzień bedzie ciemnieć itp.
Mierzysz temp?3/10/2015 - poronienie w 6tyg
10/12/2015 synek ♡
Ponad 3l starań o 2 maluszka -
Dobra juz widze ze mierzysz
Ja tam nie widze haka zeby sie bzykac mimo wszystko A nie tylko w plodne i tyle
A szyjke badasz regularnie czy sporadycznie?przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
3/10/2015 - poronienie w 6tyg
10/12/2015 synek ♡
Ponad 3l starań o 2 maluszka -
Witam po długim czasie
Przedszkolanko ten test to z allegro? Bo podobno te z jaskraworóżową końcówką są jedne z gorszych. Też je obecnie mam i z taką kreską jaką widać u ciebie to mam praktycznie cały czas. Ich jedyny plus jest taki że jak już jest pozytyw to ta druga kreska jest mocno bordowa. -
Ja testy owulacyjne zaczęłam używać tylko w tym cyku ale robiłam również monitorowanie przez usg i testy nie do końca pokazywały prawidłowy wynik. Np 2 dni po owulacji stwierdzonej na usg test pokazał dalej dni płodne- odcienie kresek były prawie takie same.1912 beta- 22-11-2018
337 beta- 19-11-2018
128 beta 17-11-2018
12 CS
styczeń 2018 CP