Listopadowe szczęścia
-
WIADOMOŚĆ
-
przedszkolanka:) wrote:Hm,chyba tak :o
Szczesciara mi niestety nie skracało;p
Profilaktycznie seksik był jajnik podczas bolał a mało kiedy tak czuje podczas i dziś lub jutro powtórka ale dziwnie ze w 8dc pozytywprzedszkolanka:), smeg lubią tę wiadomość
-
Jak ja mam mało cierpliwości w sobie... Według moich cykli jutro lub najpóźniej we wtorek mogę dostać @. Test owulacyjny był pozytywny we wtorek 16.10. 2 dni po owu wrażliwość skutków. 8 dni po owu dziwne grudki na sutkach. Nie pamiętam czy w pierwszej ciąży tak miałam. 7 dni po owu ból brzucha jak na @. Dziś (22 dc) już mnie nie boli. Może jutro rano zrobię test
osi lubi tę wiadomość
-
mamuśka.91 wrote:Jak ja mam mało cierpliwości w sobie... Według moich cykli jutro lub najpóźniej we wtorek mogę dostać @. Test owulacyjny był pozytywny we wtorek 16.10. 2 dni po owu wrażliwość skutków. 8 dni po owu dziwne grudki na sutkach. Nie pamiętam czy w pierwszej ciąży tak miałam. 7 dni po owu ból brzucha jak na @. Dziś (22 dc) już mnie nie boli. Może jutro rano zrobię test
Trzymam kciuki za || -
rzepakowepole wrote:Kurcze, ale myślisz, że taki spadek jest ok? Czy to normalne a wysoki utrzymywałby się tylko w przypadku zapłodnienia? Ergo - przy takim niskim progu nie ma szans na ciążę? Nie pytam w kontekście tego cyklu, bo wiem, że nie jestem, ale na przyszłość, nie wiem, jak rozmawiać z lekarzem.
Nie mam pojęcia czy taki spadek jest ok ... we wtorek chce o tym pogadać z ginem, bo tez mam rozkmine. Dam znać co mi powie.
W ciąży raczej nie spada, chociaż szukałam informacji na ten temat i np było dziewczyna, która miała 7 dpo 20, 10 dpo 7 i dwie kreski na teście. Potem progesteron odbił ładnie .. i generalnie znalazłam kilka takich przypadków, wiec reguły chyba nie ma.02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
nick nieaktualny
-
kozgo wrote:Profilaktycznie seksik był jajnik podczas bolał a mało kiedy tak czuje podczas i dziś lub jutro powtórka ale dziwnie ze w 8dc pozytyw
Kozgo no ewidentnie wyszedł pozytyw ja wczoraj 7 dc i wieczorem tak mnie jajnik bolał i w ogóle takie dziwne uczucie że zastanawiam się czy wczoraj nie miałam owulacji. Test spróbuję dzisiaj, monitoring mam w 9 dc, ale też strasznie dziwny ten cykl przy stymulacji.
Ania, to w rocznicę już musi się udaćAnia95 lubi tę wiadomość
27 lat
9cs -
Najmłodsza_staraczka wrote:Nie mam pojęcia czy taki spadek jest ok ... we wtorek chce o tym pogadać z ginem, bo tez mam rozkmine. Dam znać co mi powie.
W ciąży raczej nie spada, chociaż szukałam informacji na ten temat i np było dziewczyna, która miała 7 dpo 20, 10 dpo 7 i dwie kreski na teście. Potem progesteron odbił ładnie .. i generalnie znalazłam kilka takich przypadków, wiec reguły chyba nie ma. -
mamuśka.91 wrote:Jak ja mam mało cierpliwości w sobie... Według moich cykli jutro lub najpóźniej we wtorek mogę dostać @. Test owulacyjny był pozytywny we wtorek 16.10. 2 dni po owu wrażliwość skutków. 8 dni po owu dziwne grudki na sutkach. Nie pamiętam czy w pierwszej ciąży tak miałam. 7 dni po owu ból brzucha jak na @. Dziś (22 dc) już mnie nie boli. Może jutro rano zrobię test
Witaj w klubie! U mnie owulacja byla 16/17 pazdziernika 7 dni po owu bol jak na @ pojawia sie sporadycznie do tej pory. Piersi mega bolesne, szczegolnie sutki...Okres powinien byc 30.10, jesli nie przyjdzie zrobie bete. Chociaz tez mam w sobie tak malo cierpliwosci, ze nie wytrzymam i sprawdze jutro... -
Boże jak mi zle. Podbrzusze mi chyba zaraz rozerwie, leki nic nie dają. Tampony zmieniam co godzinę. Dzisiaj mamy jechać 600 km samochodem. Nie mam nawet siły walizki spakować, nie mówiąc o tym ze do samochodu się nie nadaje ani trochę02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
17.12 - Transfer 3.2.2
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
-
Najmłodsza_staraczka wrote:Boże jak mi zle. Podbrzusze mi chyba zaraz rozerwie, leki nic nie dają. Tampony zmieniam co godzinę. Dzisiaj mamy jechać 600 km samochodem. Nie mam nawet siły walizki spakować, nie mówiąc o tym ze do samochodu się nie nadaje ani trochę
Biedna -
Biorę takie dawki ibupromu, ze to chyba niezbyt zdrowe jest, szczególnie ze mam problemy z żołądkiem. Znacie może jakaś alternatywę? Boże, przez te okresy mam ochote do antykoncepcji wrócić ..
Ja jutro i impreza i uczelnia i egzamin. Generalnie ciężki dzień będzie, o 6 pobudka, a spać pójdę pewnie dopiero koło 2 w nocy. Od 8 do 18 uczelnia a potem urodziny .. mam nadzieje, za mimo zmęczenia i okresu będzie fajnie ..02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
17.12 - Transfer 3.2.2
-
Rzepakowepole, ja Cię pamietam z wrześniówek 2017
Co do proga, to ostatnio widziałam wykres jak bardzo waha się poziom tego hormonu w ciągu doby. Może po prostu wstrzeliłaś się w „dołek” z badaniem?
Najmłodsza_staraczka, wszystkiego najlepszego! Oby Cię @ trochę oszczędziła w urodziny ;*
Gdańsk, 31 l., kp