Listopadowe szczęścia
-
WIADOMOŚĆ
-
Przedszkolanko to podaj ig! Ja znajdę Ciebie i Ty tak znajdziesz mnie
Dosłownie każdej, która chce mogę wysłać mój ig w priv, ale wiem, że forum mogą czytać osoby niezalogowane, a w mojej pracy są takie pleciuchy, że nie będę miała życia. I to jeszcze takie wieśniary, ktore tylko sensacji szukają. Nie chce się denerwować. -
Pociesze cie że noe tylko w twojej pracy,mam wrażenie że tylko czekają aby coś obgadać,każda mina każde zachowanie musi być skomentowane,ale tak to jest jak sie w domu nie ma większych problemów i chce sie człowiek dowartościować to niestety czuje potrzebe obgadywania i komentawania innych.ja to w sumie współczuje takim typom ludzkim że ich życie jest tak proste że zajmują sie innymi.
Niezapominajka2 lubi tę wiadomość
-
mam dylemat..od dobrych paru dni bolą jajniki,niby nie powinny boleć niby to sie tylko wydaje aale te bóle mam zawsze przed okresem i teraz są takie same,termin okresu był 3dni temu,test pozytyw już pare dni temu,temp prócz spadku w 6 dpo i w terminie domniemanej @ dalej na wysokim poziomie,no więc te bóle są okropne,mocne wczoraj aż nospe wzięłam,skurczy,napinania zero,tylko ból czy pulsowanie?jakby miały pęknąć?plamienia,koloru żadnego,zero,miała tak któraś z was? Napisałam też tu może coś ktoś?
-
Niezapominajka2 wrote:Przedszkolanko to podaj ig! Ja znajdę Ciebie i Ty tak znajdziesz mnie
Dosłownie każdej, która chce mogę wysłać mój ig w priv, ale wiem, że forum mogą czytać osoby niezalogowane, a w mojej pracy są takie pleciuchy, że nie będę miała życia. I to jeszcze takie wieśniary, ktore tylko sensacji szukają. Nie chce się denerwować. -
Dziewczyny albo mam zwidy albo widzę bladziocha u siebie.dzisiaj 9dpo możliwe to jest? Jest czuły 10miu/ml
Iga66, Ola_454, speakyourmind93, Lami, XxMoniaXx, Izaw, Beti82, Arashe lubią tę wiadomość
-
Meggs wrote:Nieee ja kręcone nie mam typ 2b, które rozczesuje i noszę jako delikatne fale. W za mocno skręconych nie czuje się dobrze.
Jestem na ig jako meggshka niech stracę anonimowosc a co!
U nas niezapominajka dużo podobieństw - wiek, ślub w tym roku , starania od podobnego czasu, brak prostych włosów
To i ja się dołączę do komplementów, piękna dziewczyna i cudownego masz kota i psiaka!
Najmłodsza Twoje zdjęcia również mnie urzekły, uroczy maluch27 lat
9cs -
Ola, moze to dobry znak:)
przedszkolanko, a nie masz czasem przed owu spadku temki? U mnie w tym cyklu tak nie bylo ale np w poprzednim juz tak, wiec kto wie:)
Kamasza, wstawiaj zdjecie, chetnie popatrzymy:)
Wojtek(2012), Adaś(2015)
20.07.2019 - jest z nami Krzyś - 37t2d, 2600g, 52cm -
Ja nie wiem co w tym cyklu. Jestem w 11 dc. W 9 tym byl ciut śluzu plodnego ale takie minimum ale to nie eiem czy to nie bylo po conceive zelu bo dzien wczesniej uzywalismy. A do dzis nic sluzu a powinien juz byc. Testy negatywne jeszcze. Jajniki śpią a na poczatku czulam je intensywnie. Hmmm nie mam pojęcia.
Jeszcze pytanie czy jest sens robic progedteron w 21 dc skoro bierze sie duphaston ? Czy to pokaże czy byla owu czy ten lek da mylny obraz sytuacji ?justi:: lubi tę wiadomość
-
Zaraz was nadrobie
Ja po ginekologa - pekcherzykl pękł, endo 12 mm Lekarka pytała który dzień cyklu, bo w macicy jakiś pęcherzyk widziała który jej tworzacy się ciazowy przypominal, hahahhahaah. Mam zrobić bhcg za 7 dni :p ale poczekam do terminu @ z testowaniem jak mi już lekarze o ciąży 1/2 dpo mówią ... nie mam więcej pytań, hahahhaWiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2018, 11:25
Niezapominajka2, Anhydra, Agagusia, przedszkolanka:), Arashe lubią tę wiadomość
02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
Kamsza gratuluje !!!
Kamsza lubi tę wiadomość
02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.