Listopadowe szczęścia
-
WIADOMOŚĆ
-
Agagusia mierze o 5 rano temp. Ale ok 24 ide spac. Czasem sie przebudze. Ostatnio szlam spac ok 3 w nocy bo mala szczypal tylek i do 3 mi jeczala. Jeden dzien do 2 ogladalam film z mezem.
A musze mieszyc o 5 bo moj chodzi na zmiany i z nocki przychodzi o 5 to i tak sie budze i wstaje a e plodne czasem wtedy serducho no to roznie to bywa -
Kamsza wrote:https://zapodaj.net/683a9b6c0f34e.jpg.html
Kamsza gratulacje ! Szybko wyszedł Ci pozytywny test, super !Kamsza lubi tę wiadomość
-
Lami wrote:Nikodemko, jak dobrze Cię widzieć Który masz już dzień cyklu?
Heeej 14 dc, dzisiaj monitoring. 4 dni temu pęcherzyk miał 17 mm, więc liczę, że pękł.
A jak sytuacja u Ciebie?Kamsza, przedszkolanka:), Lami lubią tę wiadomość
-
kalcia64 wrote:hey kobitki umnie bardzo spico dzisaj. Tempka lekko spadla. a tak to chyba nic sie nie dzieje czekac zostlo chociz mnie korci na testowanie.
-
Kamsza gratuluje wpisujemy?
Agus wpisana
Najmlodsza super wiesci
Kalcia jak tempka u Ciebie?
Monia u mnoe to samo,bylo i sie zmylo. Jajka spia,sluzu tylko czasem sporo. Ale ja nie licze na nic w sumie jak na owu za 2 tyg.
Nikodemka dawaj znac po wizycie!
Sung a Ty jak?
My po zwiedzaniu,2h chodzenia! Nadrabiam w maku teraz (odrobie cwiczac z Niezapominajka :p)Kamsza, Niezapominajka2 lubią tę wiadomość
-
przedszkolanka:) wrote:Kamsza gratuluje wpisujemy?
Agus wpisana
Najmlodsza super wiesci
Kalcia jak tempka u Ciebie?
Monia u mnoe to samo,bylo i sie zmylo. Jajka spia,sluzu tylko czasem sporo. Ale ja nie licze na nic w sumie jak na owu za 2 tyg.
Nikodemka dawaj znac po wizycie!
Sung a Ty jak?
My po zwiedzaniu,2h chodzenia! Nadrabiam w maku teraz (odrobie cwiczac z Niezapominajka :p)
Kurcze właśnie obawiam się. może poczekajmy z 2 dni zasypie Was testamiprzedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Nikodemka wrote:Heeej 14 dc, dzisiaj monitoring. 4 dni temu pęcherzyk miał 17 mm, więc liczę, że pękł.
A jak sytuacja u Ciebie?Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
kalcia64 wrote:hey kobitki umnie bardzo spico dzisaj. Tempka lekko spadla. a tak to chyba nic sie nie dzieje czekac zostlo chociz mnie korci na testowanie.
Tez mnie korci juz testowac
U mnie 8 dpoWiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2018, 13:42
1912 beta- 22-11-2018
337 beta- 19-11-2018
128 beta 17-11-2018
12 CS
styczeń 2018 CP -
Agagusia wrote:Ola, moze to dobry znak:)
przedszkolanko, a nie masz czasem przed owu spadku temki? U mnie w tym cyklu tak nie bylo ale np w poprzednim juz tak, wiec kto wie:)
Kamasza, wstawiaj zdjecie, chetnie popatrzymy:) -
ajsza123 wrote:8 dpo
ajsza123 lubi tę wiadomość
-
Lami wrote:No to świetnie! A co, znowu drugi pęcherzyk był? Ja idę jutro pierwszy raz, będzie 12dc. Powinno mnie interesować ile ma pęcherzyk i endometrium, tak? Czy coś jeszcze? Zielonodziób że mnie...
Drugi rośnie i prawdopodobnie powtórzy się sytuacja sprzed miesiąca, czyli pękną dwa pęcherzyki... Z tego pierwszego raczej ciąży nie będzie, bo mam za cienkie endometrium, chyba, że urosło przez te kilka dni, na co liczę
Tak, to dwie najważniejsze informacje -
Nikodemka wrote:Drugi rośnie i prawdopodobnie powtórzy się sytuacja sprzed miesiąca, czyli pękną dwa pęcherzyki... Z tego pierwszego raczej ciąży nie będzie, bo mam za cienkie endometrium, chyba, że urosło przez te kilka dni, na co liczę
Tak, to dwie najważniejsze informacje
Przeglądałam sobie jakiś czas temu wątek potwierdzone pierwsze objawy ciąży na bbf, tak pisała dziewczyna, która chyba 4 dpo miała endometrium 4-5,2 mm!!! I lekarz jej powiedział, że z tego ciąży na pewno nie będzie, wiec się nie nakręcała, ale później okazało się, że jednak cykl był szczęśliwy, a już 14 dpo miała endometrium 20 mm. Między pierwszym a drugim usg popijała wino, jadła orzechy i coś tam jeszcze. Także ten, ja się już nie wypowiadam, bo teoria i nauka swoje a cuda jak się mają zdarzyć to się zdarzą!
Przedszkolanka, dawaj to cardio, będzie na zaś, a dziś zrobię dłuższy szybki spacer, bo brzuch juz mnie rwie przed @.