Listopadowe szczęścia
-
WIADOMOŚĆ
-
Kamsza gratulacje! Jak na tak wczesny dzień i jeszcze nie z porannego moczu to mocna ta krecha!
Kalcia 12 dzień to aż korci zrobić test przy takim ładnym wykresie
Nikodemka miejmy nadzieję, że w tym miesiącu będzie owocnie!Kamsza lubi tę wiadomość
-
MamaOliwki90 wrote:Gratuluje wszystkich pozytywnych testów u mnie niestety dziś przyszła @... będę czekała na wątek grudniowy. Trzymam kciuki za wszystkie oczekujące :*
MamaOliwki90 lubi tę wiadomość
-
Arashe wrote:Kamsza gratulacje! Jak na tak wczesny dzień i jeszcze nie z porannego moczu to mocna ta krecha!
Nikodemka miejmy nadzieję, że w tym miesiącu będzie owocnie!
Az sama byłam w szoku pierwsza myśl jaka mi przyszła to to że może test wadliwy.. Wiem, wiem głupia ja:) -
Arashe wrote:Kamsza gratulacje! Jak na tak wczesny dzień i jeszcze nie z porannego moczu to mocna ta krecha!
Nikodemka miejmy nadzieję, że w tym miesiącu będzie owocnie![link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
przedszkolanka:) wrote:Kamsza gratuluje wpisujemy?
Agus wpisana
Najmlodsza super wiesci
Kalcia jak tempka u Ciebie?
Monia u mnoe to samo,bylo i sie zmylo. Jajka spia,sluzu tylko czasem sporo. Ale ja nie licze na nic w sumie jak na owu za 2 tyg.
Nikodemka dawaj znac po wizycie!
Sung a Ty jak?
My po zwiedzaniu,2h chodzenia! Nadrabiam w maku teraz (odrobie cwiczac z Niezapominajka :p)[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
Niezapominajka2 wrote:Przeglądałam sobie jakiś czas temu wątek potwierdzone pierwsze objawy ciąży na bbf, tak pisała dziewczyna, która chyba 4 dpo miała endometrium 4-5,2 mm!!! I lekarz jej powiedział, że z tego ciąży na pewno nie będzie, wiec się nie nakręcała, ale później okazało się, że jednak cykl był szczęśliwy, a już 14 dpo miała endometrium 20 mm. Między pierwszym a drugim usg popijała wino, jadła orzechy i coś tam jeszcze. Także ten, ja się już nie wypowiadam, bo teoria i nauka swoje a cuda jak się mają zdarzyć to się zdarzą!
Przedszkolanka, dawaj to cardio, będzie na zaś, a dziś zrobię dłuższy szybki spacer, bo brzuch juz mnie rwie przed @.
Bardzo mnie to podniosło na duchu! I właśnie na to liczę. W czwartek moje endometrium miało 4,1 mm, cały weekend wcinałam orzechy, ryby i piłam wino, dziś na monitoringu zobaczę czy przyniosło to skutek, zżera mnie ciekawość
Lami - mogą być i bliźniaki, choć trochę mnie ta myśl przeraża -
Dziewczyny czy wy tez chodzicie po owulacji na wizytę sprawdzić czy pekl pecherzyk? Ja w tamtym cyklu byłam i jutro tez idę sprawdzić kurde płace za każda wizytę 90zl i tak myśle ze to potrzebne czy tylko kasa na marne wydana ..15.08.19r. Wojciech ❤️
-
RudaAnna wrote:Nikodemka ale jesteś stymulowana ze masz dwa pecherzyki ?? Czy na naturalnym cyklu tez moze się zdążyć?
Nie, cykl naturalny. Moja Pani ginekolog mówi, że jak najbardziej może się to zdarzyć, mimo że kiedyś twierdziło się inaczej, tylko najczęściej zdarza się to u kobiet, które dopiero co odstawiły tabletki antykoncepcyjne albo tuż przed menopauzą, ja nie jestem żadnym z tych przypadków, a mimo to już drugi cykl z rzędu tak mam...RudaAnna lubi tę wiadomość
-
Arashe wrote:U mnie to taka jest bardzo wysoka ale to u mnie, u mnie też dziś znowu niżej, bo 36.7.
Ale jeszcze się nie poddajemy zobacz ile Ci jeszcze do progu brakuje[link=https://www.suwaczki.com/][/link]