Listopadowe szczęścia
-
WIADOMOŚĆ
-
Meggs wrote:Nieee ja kręcone nie mam typ 2b, które rozczesuje i noszę jako delikatne fale. W za mocno skręconych nie czuje się dobrze.
Jestem na ig jako meggshka niech stracę anonimowosc a co!
U nas niezapominajka dużo podobieństw - wiek, ślub w tym roku , starania od podobnego czasu, brak prostych włosów
Ale ty jesteś ładna !Meggs lubi tę wiadomość
02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
Najmłodsza_staraczka wrote:Ale ty jesteś ładna !
Fajnie tak zobaczyć z kogo codziennie się podczytuje.
Ola tak,od kilku lat Warszawa, choć pochodzę z nad morza ale Warszawę uwielbiam. A Ty gdzie teraz mieszkasz? -
Woj. Łódzkie, rodzinna miejscowość, tu sie wychowałam, nigdy nie sadziłam ze mnie poniesie kiedykolwiek do takiego duzego miasta. Mieszkałam 3 lata i pokochałam Warszawie. Sytuacja finansowa nas zmusila do powrotu w rodzinne strony. Mieszkamy teraz w domu, ale przyznam sie szczerze że ze mnie to typomy "mieszczuch", lubie bloki, osiedla, lubie jak coś sie dzieje, jest gdzie wyjść. Nawet w taki dzień jak dziś (niehandlowy) jest gdzie wyjść, a tutaj...3/10/2015 - poronienie w 6tyg
10/12/2015 synek ♡
Ponad 3l starań o 2 maluszka -
Meggs wrote:Jejku dziękuję! Bardzo mi miło, az sie zawstydziłam.
Fajnie tak zobaczyć z kogo codziennie się podczytuje.
Ola tak,od kilku lat Warszawa, choć pochodzę z nad morza ale Warszawę uwielbiam. A Ty gdzie teraz mieszkasz?
Nie ma za co ! :p
To prawda, bardzo to fajne od razu się więzi zaciska :p
Ja tez jestem znad morza i tęsknie przeokrutnie
O 10:30 mam gina ciekawa jestem co tam się u mnie dzieje :pprzedszkolanka:) lubi tę wiadomość
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
17.12 - Transfer 3.2.2
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
-
Olivkowa, 32 to już zupełnie normalna długość cyklu im krótsze będą tym częściej jest szansa, że wreszcie się wszystko zgra tak jak powinno!
Ja też chętnie bym Wam się przedstawiła wszystkim i zaprosiła na mój profil ig (chociaż biegła w prowadzeniu nie jestem ; ) ) ale moj nick to po chamsku imię i nazwisko, a jakoś nie chcę tu nim bezpośrednio świecić. Meggs, najmlodsza, obserwuję, więc jeśli Wam się wyświetlają powiadomienia to jestem tą, co ma post ze zdjęciami ze ślubu wstawiony pod koniec września
Przedszkolanka a Ty instagrama prowadzisz biznesowego? Bo ja fb to tak średnio lubię.OlivkowaMama lubi tę wiadomość
-
Meggs wrote:
U nas niezapominajka dużo podobieństw - wiek, ślub w tym roku , starania od podobnego czasu, brak prostych włosów
Tak, to prawda Meggs. Nawet z owulacją się przez 2 cykle zgrywałyśmy, ale zachciało Ci się tygodniowej obsuwy i musze się teraz do Sung przykolegować, bo ona ma dziś 11 dpo a ja 12
Edit- i kotWiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2018, 09:39
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Niezapominajka2 wrote:Olivkowa, 32 to już zupełnie normalna długość cyklu im krótsze będą tym częściej jest szansa, że wreszcie się wszystko zgra tak jak powinno!
Ja też chętnie bym Wam się przedstawiła wszystkim i zaprosiła na mój profil ig (chociaż biegła w prowadzeniu nie jestem ; ) ) ale moj nick to po chamsku imię i nazwisko, a jakoś nie chcę tu nim bezpośrednio świecić. Meggs, najmlodsza, obserwuję, więc jeśli Wam się wyświetlają powiadomienia to jestem tą, co ma post ze zdjęciami ze ślubu wstawiony pod koniec września
Przedszkolanka a Ty instagrama prowadzisz biznesowego? Bo ja fb to tak średnio lubię.
Przepiękne jest to zdjęcie ślubne ! Jeeeej mam nadzieje, ze ja się kiedyś swojego ślubu doczekam :pNiezapominajka2 lubi tę wiadomość
17.12 - Transfer 3.2.2
-
nick nieaktualnyAga, ale zazdroszczę! Kurcze, to ty szybciej będziesz testować ciążowo niż pewnie ja na owu U mnie 8dc, nic na owu nie wskazuje, jajniki śpią
U mnie teściowa ma takie włosy, że naprawdę dziewczyny zawstydziłybyście się Pierścionki złote jakby po trwałej, grube i gęste do pasa. Człowiek z niedoczynnością tarczycy może mieć ładne kompleksy przy niej -
Dzień dobry dziewczyny! Ja niestety nie posiadam ig, więc Was nie podejrzę, mam Was tutaj, więc tym się zadowolę
Tak żałuję, że owulacja u nas nie wypada w niedzielę, albo poniedzialek. Zawsze środek tygodnia. Mój pracuje po 10 godzin, wstajemy po 5, ja wracam ok 14 do domu, a mój jest ok 18. Później już pada i mam leżące na kanapie "nie mam siły". Teraz trzeci dzień odpoczywamy u rodziców na wsi, w końcu dzisiaj powróciły my w pełni wszystkie siły witalne. Szkoda, że to dopiero 11dc. Najlepiej to jeszcze środa i piątek, ale czy się wydarzy...Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Lami wrote:Dzień dobry dziewczyny! Ja niestety nie posiadam ig, więc Was nie podejrzę, mam Was tutaj, więc tym się zadowolę
Tak żałuję, że owulacja u nas nie wypada w niedzielę, albo poniedzialek. Zawsze środek tygodnia. Mój pracuje po 10 godzin, wstajemy po 5, ja wracam ok 14 do domu, a mój jest ok 18. Później już pada i mam leżące na kanapie "nie mam siły". Teraz trzeci dzień odpoczywamy u rodziców na wsi, w końcu dzisiaj powróciły my w pełni wszystkie siły witalne. Szkoda, że to dopiero 11dc. Najlepiej to jeszcze środa i piątek, ale czy się wydarzy...
Nie wiem jak pracuje Twój mąż,czy ma lekka siedzacą pracę, lub ciezka fizycznie ale powiedzenie "nie mam siły" jest po prostu wymowką. Mojego męża nie ma po 10-12h w domu, wraca, conieco musi jeszcze kolo domu porobić, troche z dzieckiem sie pobawi ale na przytulanie znajdzie resztki sił. Takze to tylko kwestia podejscia do tematu ♡3/10/2015 - poronienie w 6tyg
10/12/2015 synek ♡
Lami - i przede wszystkim nie odbierz tego źle co napisałam, nie chce cie urazic czy coś. Tylko tak mi sie wydaje ze jak juz sie decydujeMY na dziecko to popracowac czasem trzeba3/10/2015 - poronienie w 6tyg
10/12/2015 synek ♡
Meggs wrote:Nieee ja kręcone nie mam typ 2b, które rozczesuje i noszę jako delikatne fale. W za mocno skręconych nie czuje się dobrze.
Jestem na ig jako meggshka niech stracę anonimowosc a co!
U nas niezapominajka dużo podobieństw - wiek, ślub w tym roku , starania od podobnego czasu, brak prostych włosów -
Ja też chce zdjecie zlubne zobaczyc! Mnie łatwo Meggs i Najmlodsza poznacie na ig ;p
Aga test za godzine zrobie ale nie bedzie nic. Drugi dzien nizszej tempki,w brzuchu póki co cisza . W czwartek chyba sprawdze estradiol na wizytę (przy clo w 10dc mialam 336 a owu w 19dc).
Lami my podobnie bo u mnie 13 dc -
Ależ oczywiście, że to wymówka, wiem że mam leniwca w domu, bo leniwiec przyciąga leniwca Oboje lubimy poprzytulać się trochę więcej niż raz i trochę na to potrzebujemy czasu. Generalnie nie chcę zmieniać naszego podejścia do łóżkowych spraw, bo boję się, że zaczniemy to robić tylko w celach prokreacji. Dlatego chciałabym mieć owu w czasie wolnegoSzczęśliwa siódemka ❤️
-
Przedszkolanko, niech nam ten inofolik/inofem i niepokalanek ustawi owu w jednym czasie, najlepiej max do 16dc, żeby szybko zacząć testowanie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2018, 09:59
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️