Listopadowe szczęścia
-
WIADOMOŚĆ
-
Ola_454 wrote:W ogóle jak ja wchodze z tego małego wykresu ktory mam w stopce to nie pokazuje mi wszystkiego na tym wykresie. Pokazuje Wam tam ze bylo bzyku az do dzisiaj?
Patrzyłam z kompa i nie pokazuje porannych "bzyków" tylko popołudniowe. Poranne ucina, widać może taką kropkę. Nieważne, czy my wiemy, ważne,że Ty wiesz
przedszkolanka:) wrote:Ola ładnie to u Ciebie wygląda
O własnie! Niezapominajka mi przypomniala. Robilam wyniki i zapomnialam sprawdzic d3 i dzisiaj zajrzalam i norma 30-80 a ja mam 37.. szalu nie robi :/to mam "pretekst"na wizyte -kolejny
No szału nie robi, ale jest w normie, a to już słyszałam okej bo tak, jak podpytałam znajomych, którzy oznaczali wit D3, to każdy miał poniżej normy.
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
No wlasnie tak mi sie wydawalo ze coś ucina mi ten wykres, ale tylko ten mały. Raz mi sie ten bierzacy wykres zaciąl i skasowal temperatury! Ale za chwile wszystko bylo jak trzeba.
Wiecie moze czy niedobor zelaza moze jakoś negatywnie wplywać podczas starań? W piatek bede robila proga to musze zbadac poziom zelaza bo mam wrazenie ze mam niedobor (ale to sie jeszcze okaze, bo moze cos innego moze wplywa na moje zle samopoczucie)MałaMi90 lubi tę wiadomość
3/10/2015 - poronienie w 6tyg
10/12/2015 synek ♡
Ponad 3l starań o 2 maluszka -
U mnie ból owulacyjny. Nie mogę przez to spać
Boże jak ja tego nienawidzę02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
Najmłodsza, znowu będę musiała się przyzwyczaić do nowego zdjęcia ale zacne jest. Przesłodkie, normalnie jak z gazety dla rodziców.
Mnie wieczorem bardzo głowa bolała i wzięłam apap extra, a to extra to kofeina i tez nie mogę zasnąć. Aliexpress mnie wciągnęło, najlepiej się w nocy przegląda no ale koniec, kładę się.
Ola ja o żelazie nie wiem nic niestety. -
No i dokonało sie u mnie praktycznie niemożliwego - owu w 11 dc! Dzis tempka skoczyła do 36,9:), szyjka juz wysoko i twarda, wczoraj mega płodny dla, dzis juz nic. Nikt mi juz nie powie ze suple nie dzialaja.
Prosze mnie przepisać z testowaniem na 22.11 - urodziny mojego syna, oby to byl szczęśliwy dzien:)przedszkolanka:), Niezapominajka2, Ola_454, Nona, kark, Arashe lubią tę wiadomość
Wojtek(2012), Adaś(2015)
20.07.2019 - jest z nami Krzyś - 37t2d, 2600g, 52cm -
Niezapominajka2 wrote:
Meggs, ja się zastanawiam czy juz wiesz czemu Ci się ostatnio tak długo okres spóźnił? Byłaś u gina? Miałaś w ogóle odczucia jak w każdym cyklu co do owu?
W tym cyklu za to wróciło wszystko na właściwe tory. Owulacja idealnie jak w każdym cyklu w 16 dc. Miałam nic nie sprawdzać, bo temp nie mierze w tym cyklu. Ale po ostatnim przesunięciu w 15 dc zrobiłam test owu i to śmieszna sprawa, bo o godz 10 negatyw, 15 negatyw, 20 pozytyw, na srugi dzień rano 10 pozytyw a 15 juz bladzioch więc łatwo można przeoczyć owulkę robią jeden test dziennie. Do tego 16 dc taki ból jajnkika że chodziłam zgięta. No a teraz sobie czekam
Cieszę się że nie odpuściłaś starań, mam nadzieję że przyszły cykl będzie Twój!!!przedszkolanka:), Niezapominajka2, Nona, Sung lubią tę wiadomość
-
Meggs wrote:Najmłodsza piękne zdjęcie widziałam je wczoraj na grupie fb dla kręconowłosych. Twój wpis wyjątkowo zapadł mi w pamięć bo zajarałam się Twoimi włosami
I tak straciłam anonimowość, hahahahhhaha. A tak na poważnie, to bardzo mi miło, ze komuś się te moje kudły podobają :p
Niezapominajka tez je bardzo lubię. Ogólnie ze starym zrobiliśmy dużo fajnych zdjęć w ten weekend. Wrzucę wam zaraz moje ulubioneprzedszkolanka:) lubi tę wiadomość
02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
17.12 - Transfer 3.2.2
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
-
Łapcie
Gdyby któraś chciała więcej zobaczyć, to na instagramie zwie się motylrebel :p
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e0b6ed8a4ec5.jpgNiezapominajka2, OlivkowaMama, Izaw, przedszkolanka:), Agagusia, Dorciax, RudaAnna, fiorella82, Arashe, Sung, moyeu lubią tę wiadomość
02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
17.12 - Transfer 3.2.2
-
Agagusia wrote:No i dokonało sie u mnie praktycznie niemożliwego - owu w 11 dc! Dzis tempka skoczyła do 36,9:), szyjka juz wysoko i twarda, wczoraj mega płodny dla, dzis juz nic. Nikt mi juz nie powie ze suple nie dzialaja.
Prosze mnie przepisać z testowaniem na 22.11 - urodziny mojego syna, oby to byl szczęśliwy dzien:)
Tego ci życzę ♡ Super ze tak szybko owu, mniej czekania3/10/2015 - poronienie w 6tyg
10/12/2015 synek ♡
Ponad 3l starań o 2 maluszka -
Motylrebel -> kliknęlam, obserwuję, genialne zdjęcia!!! Piękna rodzinka, reklama macierzyństwa
Najmlodsza to już widzę, ale Ty Meggs masz kręcone włosy? No patrz, ja też
Rozmawialiśmy z mężem, nie chcemy jednak odkładać starań. On podchodzi do tematu bardzo pozytywnie, że na pewno wystarczy kilka miesięcy, ja już mam więcej pokory. Nie mamy już czasu, żeby go marnować na zastanawianie się!Nona, przedszkolanka:), Sung, moyeu lubią tę wiadomość
-
Niezapominajka2 wrote:Motylrebel -> kliknęlam, obserwuję, genialne zdjęcia!!! Piękna rodzinka, reklama macierzyństwa
Rozmawialiśmy z mężem, nie chcemy jednak odkładać starań. On podchodzi do tematu bardzo pozytywnie, że na pewno wystarczy kilka miesięcy, ja już mam więcej pokory. Nie mamy już czasu, żeby go marnować na zastanawianie się!
Dziękuje, bardzo mi miło !02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
17.12 - Transfer 3.2.2
-
Cześć dziewczyny. Nie odzywam się bo mąż w domu to nie chce siedzieć na tel. Hm co u mnie. Szczerze powiedziawszy nie wiem. Czy to dni płodne nie mam pojęcia. Niby śluz rozciagliwy potem zmienia się na kremowy. Zgłupiałam. Zastanawia mnie tylko wczorajszy śluz z nitkami krwi. Co to mogło być? Było to jednorazowe. Dzisiaj też pobolewa mnie podbrzusze.. Wrr czyżby castagnus coś namieszał?
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Niezapominajka2 wrote:Motylrebel -> kliknęlam, obserwuję, genialne zdjęcia!!! Piękna rodzinka, reklama macierzyństwa
Rozmawialiśmy z mężem, nie chcemy jednak odkładać starań. On podchodzi do tematu bardzo pozytywnie, że na pewno wystarczy kilka miesięcy, ja już mam więcej pokory. Nie mamy już czasu, żeby go marnować na zastanawianie się!
Jestem na ig jako meggshka niech stracę anonimowosc a co!
U nas niezapominajka dużo podobieństw - wiek, ślub w tym roku , starania od podobnego czasu, brak prostych włosówprzedszkolanka:), Izaw lubią tę wiadomość