Listopadowe szczęścia
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie chyba nic nie wyjdzie w tym cyklu. Temp mierzę o różnych porach dnia, bo dopadło mnie choróbsko. Raz mam normalna, raz 37,5. Mąż był chory, syn bardzo rzadko choruje, ale akurat teraz dopadło go obustronne zapalenie uszu, zapalenie krtani, kaszel,katar. Ja niestety też jestem chora i na antybiotyku. W ostatnim cyklu pozytywny test owu miałam w 12 dc, a teraz w 14 dc. Teoretycznie @ przychodzi 14 dni po owu, więc patrząc na moje 24 dniowe cykle ten musiałby być trochę dłuższy,skoro owu około 14/15 dc. Czuję się fatalnie i nawet nie mam ochoty na przytulaski.
-
Kalcia z Twoim wykresem to myslę ,ze @ nie przyjdzie
smeg lubi tę wiadomość
-
Mój test owu zaczyna ciemnieć. Dzisiaj 10dc, jeszcze 4-5 dni. Ale w tym cyklu nic nie boli brzuch. Wczoraj mojemu zrobiłam jazdę. Jesteśmy skłóceni. Mam nadzieję, że do wtorku nam przejdzie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2018, 16:14
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Orientujecie sie może jak jutro funkcjonuje służba zdrowia? Zapisalam sie chyba z miesiąc temu do gina na nfz do poradni w szpitalu i nie mam pojecia jak to jutro funkcjonuje. Na logike chyba nie, ale slyszalam pogloski ze nprmalnie przyjmuja -.-
Żadnego telefonu z rejestracji nie bylo.
Z resztą, zapomnialam i tak odebrac wyniki z cytologii od tego lekarza tylko prywatnie, wiec nie mam z czym do niego isc (na nfz)3/10/2015 - poronienie w 6tyg
10/12/2015 synek ♡
Ponad 3l starań o 2 maluszka -
Ola_454 wrote:Orientujecie sie może jak jutro funkcjonuje służba zdrowia? Zapisalam sie chyba z miesiąc temu do gina na nfz do poradni w szpitalu i nie mam pojecia jak to jutro funkcjonuje. Na logike chyba nie, ale slyszalam pogloski ze nprmalnie przyjmuja -.-
Żadnego telefonu z rejestracji nie bylo.
Z resztą, zapomnialam i tak odebrac wyniki z cytologii od tego lekarza tylko prywatnie, wiec nie mam z czym do niego isc (na nfz)
Wojtek(2012), Adaś(2015)
20.07.2019 - jest z nami Krzyś - 37t2d, 2600g, 52cm -
Ja jutro mam nadzieje na skok tempki, dzis rano jajnik bolał tak jak w dniu owulki, śluz jest mega płodny, szyjka miękka i otwierta. Tego jeszcze nie bylo, dzis 11 dc, w poprzednim owulka w 18 dc! Nawet jak ta sie odwoła i przełoży na pozniej to i tak mega sukces:) jestem pewna ze to dzieki zestawowi - 2 tabl Castagnusa, 2 saszetki Miovarianu i Metformax 500 sr na noc plus 500 rano, ten ostatni od paru dni dopiero, reszta od poczatku cyklu. Podono metformina ułatwia pękanie pęcherzyków, bo błona na jajnikach jest po nim cieńsza, choc nie wiem czy w pare dni bylby w stanie cos zmienic.
Dzis sexu nie bylo, wczoraj rano tylko - nadal celujemy w dziewczynkę jak sie ma udać to sie uda:)smeg lubi tę wiadomość
Wojtek(2012), Adaś(2015)
20.07.2019 - jest z nami Krzyś - 37t2d, 2600g, 52cm -
nick nieaktualny
-
Nona wrote:Przedszkolanko, offtop nie uszylabys ubranka dla lalki bobas np sukienka albo cos innego? Pomyśl czy masz czas i chęci bo córka męczy mnie a ja nieogar jakby co to wycen to jakoś na priv
Nona lubi tę wiadomość
-
U mnie 2-3 dni do @
Nareszcie! Zawsze marzyłam o sierpniowym dziecku, dlatego bardzo będę liczyć na przyszły cykl. Mam zamiar kupić conceive plus z tego wszystkiego. No i ten duphaston. Tak czy siak, trzeba cierpliwie czekać na swoje szczęście.
Poza tym przyznam się do głupoty - pamiętałam, że na którymś wątku jakaś dziewczyna poleciła stronę pani dietetyk zajmującej się tematyką płodności. Bardzo chciałam ją znaleźć, więc przewertowałam prawie cały wątek wrześniowy. Straciłam cierpliwość i wpisałam w końcu w Google "dieta na płodnośc blog" i co - drugie na liście było! No biłam sama sobie brawo za głupotę. Blog nazywa się "to w środku", bardzo fajny.
Ale do czego zmierzam - czytając tamten wątek widziałam np. wpisy dziewczyn, które za miesiąc zaciążyły nie znamy dnia ani godziny była też jedna, która starała się 2 lata, pamiętałam dobrze jej avatar, ale nie udzielała się jakoś szczególnie mocno. Teraz w opisie ma 3 dni z początku listopada, w których beta jej bardzo ładnie rośnie 4 cykl na clo i pierwszy z ovitrelle (czy jakoś tak).
Tak krótko się staramy, czemu więc tak mało we mnie cierpliwości?przedszkolanka:), smeg, Sung lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny