Listopadowe szczęścia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sung wrote:Leki bez diety? Nie.
Szczerze? Ja bym nie ryzykowała... już masz te dwie kreseczki...
idę wpieprzyć ananasa dla równowagi chociaż to też cukier...
Co do tych kresek to bym tak nie była pewna, to już nie pierwszy raz, i miałam ciemniejsze a beta była <1,2 więc wiesz...30 lat 🍍 starania od II 2018
🩺Hashimoto, Niedoczynność tarczycy, Endometrioza I st., niskie AMH, jajowody drożne
❌ Mutacja MTHFR wariant A1289C - A/C heterozygota ❌ Białko S
❌AMH
IX 2020 0,72 -> IV 2021 0,42 ->II 2022 0,49 💪🏻
👦🏻On: morfologia 3%, reszta wyników w normie
💉IVF💊
IV 2021 Invimed Warszawa dr K. długi protokół
19.05.21 punkcja - pobrano 2 komórki jajowe - IMSI + FertileChip
22.05.21 transfer 2 zarodków 9bl I i 8bl I - CB 😭
💉IMMUNOLOGIA🦠
IV 2022 pierwsza wizyta u doc. P. w Łodzi, zlecił badania
❌TEST IMK
❌TEST CBA
❓ANA 3
✅P/c przeciwplemnikowe
❓KIR
❓HLA-C
Od X 2021 Trulicity 1,5 mg BMI 30 -> IV 2022 -11 kg, -10cm w biodrach, BMI 26,9 💪🏻 -
Dziewczyny, gratuluję dwóch kreseczek !! Bardzo się cieszę z takich pozytywnych wiadomości !
Przedszkolanko, proszę zmień mi datę testowania. Owulacja przesunęła się o jakieś 10 dni... więc 20.11 już powinno być jasne czy @ przyszłaprzedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMoyeu daj znać jak test dziś.
O rany... Czyli przy IO jest dieta jak przy cukrzycy ciążowej mimo leków? Miałam nadzieję, że jak będą leki i zacznę ćwiczyć tak 3 razy w tyg to będzie luz...
Wczoraj mówię bratowej, że chyba mam IO, że do cukrzycy może prowadzić, a ona wielkie oczy. Bo mam 57kg przy 165cm, najchudsza z młodych mam w rodzinie i cukrzyca?! Musiałam jej wyniki pokazywać, bo nie wierzyła.
Pieprzone hashimoto. Rozwaliło mi tarczyce, przysadke, teraz jeszcze trzustke Jak jeszcze raz spotkam gina, który mi powiedział kiedyś, że nie da mi leków, bo nie wierzy, że hashimoto istnieje, to mu do dupy nakopie!Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2018, 06:59
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykark wrote:Moyeu daj znać jak test dziś.
O rany... Czyli przy IO jest dieta jak przy cukrzycy ciążowej mimo leków? Miałam nadzieję, że jak będą leki i zacznę ćwiczyć tak 3 razy w tyg to będzie luz...
Wczoraj mówię bratowej, że chyba mam IO, że do cukrzycy może prowadzić, a ona wielkie oczy. Bo mam 57kg przy 165cm, najchudsza z młodych mam w rodzinie i cukrzyca?! Musiałam jej wyniki pokazywać, bo nie wierzyła.
Pieprzone hashimoto. Rozwaliło mi tarczyce, przysadke, teraz jeszcze trzustke Jak jeszcze raz spotkam gina, który mi powiedział kiedyś, że nie da mi leków, bo nie wierzy, że hashimoto istnieje, to mu do dupy nakopie!
Ja ważę w porywach 50 to nie ma nic do rzeczy.
Na samo hashi się leków nie bierze... dopiero jak jest niedoczynność. Na hashi uzupelnianie niedoborów... ale to już w ogóle lekarze nie wiedzą...
U mnie na 99% nic z tego. 10 dpo. Po prostu widzę. -
U mnie @... 11 cs zaczynam 11.11... dzisiaj sie porozpieszczam, idę zjeść lody, ciasto i batona!
przedszkolanka:), Arashe, Anhydra lubią tę wiadomość
30 lat 🍍 starania od II 2018
🩺Hashimoto, Niedoczynność tarczycy, Endometrioza I st., niskie AMH, jajowody drożne
❌AMH
💉IVF💊
💉IMMUNOLOGIA🦠
❌TEST IMK
❌TEST CBA
❓ANA 3
✅P/c przeciwplemnikowe
❓KIR
❓HLA-C
Od X 2021 Trulicity 1,5 mg BMI 30 -> IV 2022 -11 kg, -10cm w biodrach, BMI 26,9 💪🏻 -
moyeu wrote:U mnie @... 11 cs zaczynam 11.11... dzisiaj sie porozpieszczam, idę zjeść lody, ciasto i batona!
moyeu lubi tę wiadomość
-
Dziękuję Dziewczyny :* liczba jedenaście zawsze raczej przynosiła pecha, ale może trzy jedenastki (33 jest moją liczbą urodzeniową, tzw. Liczba mistrzowska w numerologii) przyniosą jednak szczęście!
przedszkolanka:), Beti82 lubią tę wiadomość
30 lat 🍍 starania od II 2018
❌AMH
💉IVF💊
💉IMMUNOLOGIA🦠
❌TEST IMK
❌TEST CBA
❓ANA 3
✅P/c przeciwplemnikowe
❓KIR
❓HLA-C
Ja to chyba się swojej owulacji nie doczekam,
Już 5 dzień testy owu pozytywne, ale dzisiejszy mega ciemny.
Choć szczerze powiem Wam mam już dość sexu na zawołanie:(
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/4d1c2d242045.jpg