Listopadowe szczęścia
-
WIADOMOŚĆ
-
Gratulacje pozytywnych testow.
My korzystamy z pogody i wrocilysmy wlasnie z dlugiego spaceru z corka z zaliczeniem placu zabaw.
Ale mnie jajnik boli jejuuu. On chyba produkuje z 10 te jajco..
Test owu negatywny poki co. Ale serducho z rana zaliczone :pkalcia64, Agagusia, przedszkolanka:), smeg, Beti82 lubią tę wiadomość
-
RudaAnna wrote:Gosix gratuluje dwóch kresek!! Czyli mamy kolejny dowód ze nie ma co robić wcześniej testów takie historie uczą mnie cierpliwości i pokory !! Pozarażaj Nas wiruskami !
Życzę Wam z całego serducha!
Myślę, że warto czekać. Za szybkie negatywne testy podłamują i niepotrzebnie stresują. Dodam też, że oprócz braku @, nie miałam żadnych objawów. Koło terminu @ miałam jak zawsze ból pleców, że byłam pewna, że przyjdzie, a jednak się nie pojawiła. Trzymam kciuki!smeg, kalcia64, RudaAnna lubią tę wiadomość
27 lat
Staramy się o pierwszego dzidziucha -
U mnie dzis piekny śluz płodny:))) tempka szaleje wczoraj 36,74, dzis 36,84... jajnik prawy boli a to z niego ma byc owu tym razem. Tylko testy nadal idą poczta, chyba kupie w rossmanie, widzialam ze nz promo sa. Przytulanko z rana bylo:) 10 dc u mnie dzis.
przedszkolanka:), smeg lubią tę wiadomość
Wojtek(2012), Adaś(2015)
20.07.2019 - jest z nami Krzyś - 37t2d, 2600g, 52cm -
Monia a ile Ty go bierzesz? Ja ponad miesiac juź,ciekawe co zdziała w tym cyklu. Ciut ciut czułam podbrzusze,ale to jeszcze nie to,bo dzisiaj ani temperatura,śluz,bóle nie wskazuja na nic,jeszcze długa droga. Ale wiem,źe trzeba zamówic testy haha :d
kalcia64 lubi tę wiadomość
-
Gratulacje gosix! Spokojnej ciąży ;* zarażaj pozostałe staraczki
moeyu, u Ciebie tez tyle kresek na różnych testach to nie przypadek, beta na pewno będzie pozytywna
U mnie dziś 24 dc i wciąż mam nadzieję na skok temperatury w ciążowym cyklu skoczyła dopiero 25 dc. Ale może się okazać że jeszcze nie mam owu, bo to pierwszy cykl po porodzie trochę mnie to stresujegosix, moyeu lubią tę wiadomość
Gdańsk, 31 l., kp -
nick nieaktualnyNiech mnie ktoś wirutalni3 kopnie w dupsko Jutro mamy 80tke dziadka M, miała być mega biba, te 1.5 tyg temu nastawiłam się na nie picie, na bobo w brzuchu, a tu mnie tak dopadło nie wiem czemu taki dołek. I zamiast się cieszyć to mam zwiechę jak głupek
-
kark wrote:Niech mnie ktoś wirutalni3 kopnie w dupsko Jutro mamy 80tke dziadka M, miała być mega biba, te 1.5 tyg temu nastawiłam się na nie picie, na bobo w brzuchu, a tu mnie tak dopadło nie wiem czemu taki dołek. I zamiast się cieszyć to mam zwiechę jak głupek
Anhydra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAgagusia wrote:Tylko testy nadal idą poczta, chyba kupie w rossmanie, widzialam ze nz promo sa. Przytulanko z rana bylo:)
Beti chyba tak zrobię. Ale kurcze, dopadło mnie to, że te 10 dni temu już miałam w głowie, że mówię kilku najbliższym osobom itd. I tak mnie to dopadło, że zamiast tego kolejny cykl. Jeszcze ta insulina dołożyła... Ech. -
Kark, rozumiem, masz prawo się tak czuć, daj sobie czas, to jest trudne i nie jesteś głupkiem że się tak czujesz, jesteśmy z Tobą30 lat 🍍 starania od II 2018
🩺Hashimoto, Niedoczynność tarczycy, Endometrioza I st., niskie AMH, jajowody drożne
❌ Mutacja MTHFR wariant A1289C - A/C heterozygota ❌ Białko S
❌AMH
IX 2020 0,72 -> IV 2021 0,42 ->II 2022 0,49 💪🏻
👦🏻On: morfologia 3%, reszta wyników w normie
💉IVF💊
IV 2021 Invimed Warszawa dr K. długi protokół
19.05.21 punkcja - pobrano 2 komórki jajowe - IMSI + FertileChip
22.05.21 transfer 2 zarodków 9bl I i 8bl I - CB 😭
💉IMMUNOLOGIA🦠
IV 2022 pierwsza wizyta u doc. P. w Łodzi, zlecił badania
❌TEST IMK
❌TEST CBA
❓ANA 3
✅P/c przeciwplemnikowe
❓KIR
❓HLA-C
Od X 2021 Trulicity 1,5 mg BMI 30 -> IV 2022 -11 kg, -10cm w biodrach, BMI 26,9 💪🏻 -
kark wrote:Ja to samo, testy wysłane we środę i nadal nie ma. Chociaż do wtorku chyba ovu nie będzie...
Beti chyba tak zrobię. Ale kurcze, dopadło mnie to, że te 10 dni temu już miałam w głowie, że mówię kilku najbliższym osobom itd. I tak mnie to dopadło, że zamiast tego kolejny cykl. Jeszcze ta insulina dołożyła... Ech. -
Kark, wiem co czujesz. My mamy za 2 tygodnie urodziny synka, tez planowałam powiedziec najbliższym, a tu klops. I 19.11 wizyta u gina, ktora miala byc ' serduszkowa'
To ile nas jest tych po biochemach w ostatnich miesiącach? Wiem ze my dwie i Monia. Ty tez przedszkolanko?
Zobaczymy czy to prawda ze po biochemie jest sie bardziej płodnym, oby nam wszystkim sie udalo:)
A Kark, wiesz, zecro wysoka insulina mogla byc przyczyna? Na Twoim miejscu szlaban szybko do rodzinnego chociaz.
Wojtek(2012), Adaś(2015)
20.07.2019 - jest z nami Krzyś - 37t2d, 2600g, 52cm -
Przedszkolanko, rwij Starego! Do sypialni odmaszerować! Jutro jeszcze poprawić dla uczczenia święta myślę że to mioinozytol działa! Oby tak dalej, trzymam kciuki!
przedszkolanka:), Beti82 lubią tę wiadomość
30 lat 🍍 starania od II 2018
🩺Hashimoto, Niedoczynność tarczycy, Endometrioza I st., niskie AMH, jajowody drożne
❌ Mutacja MTHFR wariant A1289C - A/C heterozygota ❌ Białko S
❌AMH
IX 2020 0,72 -> IV 2021 0,42 ->II 2022 0,49 💪🏻
👦🏻On: morfologia 3%, reszta wyników w normie
💉IVF💊
IV 2021 Invimed Warszawa dr K. długi protokół
19.05.21 punkcja - pobrano 2 komórki jajowe - IMSI + FertileChip
22.05.21 transfer 2 zarodków 9bl I i 8bl I - CB 😭
💉IMMUNOLOGIA🦠
IV 2022 pierwsza wizyta u doc. P. w Łodzi, zlecił badania
❌TEST IMK
❌TEST CBA
❓ANA 3
✅P/c przeciwplemnikowe
❓KIR
❓HLA-C
Od X 2021 Trulicity 1,5 mg BMI 30 -> IV 2022 -11 kg, -10cm w biodrach, BMI 26,9 💪🏻 -
Aga tak, ja po biochemicznej świeżo
moyeu dzisiaj luzujemy, ale jak jutro wyjdzie znowu ciemniejsza krecha to musimy mimo że mój ma spotkanie z kumplem i jeszcze urodziny mamy na 16tą!
Monia Ty się dziwisz a u mnie to samo! Rozciągliwy ale nie tak mega przejrzysty..szyjka otwarta,ale tempka i test swoje. Przy ćwiczeniach teraz ciut lewego jajnika poczułam,ale bez szału . Może kilka dni i do tygodnia będzie (wątpię przez estradiol) ale nawet 25 dc to u mnie wieciemoyeu, Beti82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Starania staraniami ale nie ma co sobie wszystkiego odmawiać! Dziś znajomi wiec mam zamiar drineczka whiskey napić mimo ze owulacja już za rogiem napije się za nasze zdrowie i za doczekanie się dwóch kresek! Miłego wieczoru
Beti82, moyeu lubią tę wiadomość
15.08.19r. Wojciech ❤️ -
nick nieaktualnyKurcze, to aż 4 biochemy z października? Masakra... Ale mam nadzieję, że faktycznie z tą płodnościa się sprawdzi
Beti, no taki plus. Fakt, lepiej tak niż w drugą stronę. Ja podejrzewam, że już od jakiegoś czasu mogłam mieć. Tuż przed ciążą z najmłodsza miałam cb, potem w ciąży z córka od początku cukry wysokie na czczo jak teraz i cukrzyca ciążowa.
Chociaż ja już mam tyle wad, że by mi brakowało miejsca w stopce, jakbym chciała wpisać wszystko