Listopadowe szczęścia
-
WIADOMOŚĆ
-
przedszkolanka:) wrote:Beti wedlug mnie mialaś owu
Owu w 30 dc WoW robię postepy hehe
A i powiedzial mi,ze bardzo dobrze ,ze pije ten miovarian.Wiec pij przedszkolanko ten swój pij -
nick nieaktualny
-
Arashe wrote:U mnie znowu to samo i też czuję prawy jajnik, jak się wyciągnę zwłaszcza, a dziś 23 dc, 7 po
Anhydra lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
Ja piję pokrzywe codziennie 1x ale mocną plus niepokalanek i inofolic. Czasem liście malin.
Nona dzialaj działaj;)
Beti u Ciebie w 30 dc to ja licze ze zrobie postep i bedzie do 20 dc hahah ;p inofolic pije codziennie 2x
Beti82, Nona lubią tę wiadomość
-
Dziękuję, za odpowiedzi. Jak zaszlam w ciążę po porodzie, to jeszcze karmilam w nocy, Odstawiłam dopiero jak byłam w szpitalu na wywołaniu poronienia, od wtedy pokarm cały czas. Pozostaje obserwowac i czekać
Kalcia trzymam kciuki by to był dobry znak -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBeti u mnie w tym cyklu 1 dpo gin nie widział nic. A prog w 7 dpo 20. I wzrost był.
Dziś, 9 dpo, spadek do linii bazowej. Także ten.
A co do podbrzusza to mnie czasem boli bez ciąży. W ciażach też. Żaden objaw dla mnie. W tym cyklu też czuję. Zwłaszcza wieczorem.kark, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja tez nie twierdzę, że ból podbrzusza jest objawem ciąży, tylko zauważam jego wystąpienie, bo ich nie miewam w 2 fazie u mnie jedynym zwiastunem nadchodzącej @ jest spadek temperatury i stety niestety zawsze się sprawdza ;P
Gosix gratuluję 2 kreski! -
Lami wrote:Gosix wspaniale! Długo się staracie?
Dziękuje kochane!
Dzisiaj 14 dpo, a to nasz 10 cykl starań, już tyle razy widziałam biel na teście, nawet teraz w dniu @, że długo się zatanawiałam czy naprawdę widzę cień 2 kreseczki.Nona, Arashe, smeg lubią tę wiadomość
27 lat
Staramy się o pierwszego dzidziucha -
nick nieaktualny