Listopadowe testowanie 2016 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Darkam11 wrote:Madziulla serio cos tam widzisz? Bo u mnie psychika tak działała, że co miesiąc coś widziałam. Zobaczymy, za dwa dni powtórzę.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/1e508dec2e46.jpg
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
No to jak chcesz się wyleczyć raz a dobrze - idź do lekarza, opowiedz o problemie i zastosuj porządną kurację. Powiedz, że to nawraca po seksie - może uzna za zasadne zrobić też posiew Twojemu mężowi.
A jeśli nie jest to aż tak uciążliwe, spróbuj z piciem.
Pomaga też wysikanie się i podmycie od razu po stosunku.
-
nick nieaktualny
-
Rzepakowepole. Rob dalej testy. Ja tez czekam na owu i sie niecierpliwie. Pozytyw powinien byc juz 3 dni temu co mnie martwilo, ale przed chwila w koncu wyszla ciemniejsza kreska. To jeszcze nie pozytyw, ale w koncu cos sie zanosi
Jezeli chodzi o sluz to na sasiednim watku dziewczyna zaszla bez sluzu plodnego, wiec bedzie dobrze
Czasami sluz plodny jest tylko przy szyjce i go nie widac. Cos bierzesz na to?
Ja tez u siebie nie obserwowalam. Dopiero ostatnio sie poprawilo po siemieniu lnianym.
Stokrotka. Nawracajace zapalenia pecherza to moj aktualny problem. Kiedys furagina pomagala a teraz po jej odstawieniu od razu wraca, wiec nie czekam i biore antybiotyk zamiast furaginy. Wkurzam sie, bo co miesiac czy dwa jade na antybiotyku.
Miesiac temu zaczelam brac probiotyk i zurawine profilaktycznie. Jak na razie nic sie nie dzieje.
Ostatnio wyczytalam, ze zurawina nie pomaga przy juz istniejacym zapaleniu, natomiast profilaktycznie nie dopuszcza do rozwoju bakterii takze jak najbardziej dziala.
Jakies dwa lata temu bralam zurawine przez kilka miesiecy i nie bylo nawrotow. Mam nadzieje, ze teraz tez pomoze.
Aha, na poczatku infekcji podobno pomaga duza ilosc plynow i duza ilosc wit C, ale na mnie nie dzialalo.
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
nick nieaktualnyAnnie1981 wrote:Rzepakowepole. Rob dalej testy. Ja tez czekam na owu i sie niecierpliwie. Pozytyw powinien byc juz 3 dni temu co mnie martwilo, ale przed chwila w koncu wyszla ciemniejsza kreska. To jeszcze nie pozytyw, ale w koncu cos sie zanosi
Jezeli chodzi o sluz to na sasiednim watku dziewczyna zaszla bez sluzu plodnego, wiec bedzie dobrze
Czasami sluz plodny jest tylko przy szyjce i go nie widac. Cos bierzesz na to?
Ja tez u siebie nie obserwowalam. Dopiero ostatnio sie poprawilo po siemieniu lnianym.
Stokrotka. Nawracajace zapalenia pecherza to moj aktualny problem. Kiedys furagina pomagala a teraz po jej odstawieniu od razu wraca, wiec nie czekam i biore antybiotyk zamiast furaginy. Wkurzam sie, bo co miesiac czy dwa jade na antybiotyku.
Miesiac temu zaczelam brac probiotyk i zurawine profilaktycznie. Jak na razie nic sie nie dzieje.
Ostatnio wyczytalam, ze zurawina nie pomaga przy juz istniejacym zapaleniu, natomiast profilaktycznie nie dopuszcza do rozwoju bakterii takze jak najbardziej dziala.
Jakies dwa lata temu bralam zurawine przez kilka miesiecy i nie bylo nawrotow. Mam nadzieje, ze teraz tez pomoze.
Aha, na poczatku infekcji podobno pomaga duza ilosc plynow i duza ilosc wit C, ale na mnie nie dzialalo.
no własnie na mnie nie pomaga ani zurawina ani witamina ani duza ilość płynów. musze od razu wspomagać się lekami -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFatim wrote:to już jutro, testowanie wiecie znowu strasznie się nakręcałam, ALE żeby mi nie było smutno patrząc na 1 kreskę zapisałam się na makijaż permanentny oka na wtorek tak więc każdego miesiąca kiedy się nie uda będę robić coś dla siebie, wszystko to co nie dozwolone w ciąży a możliwe przy karmieniu piersią
Dziewczyny życzę Wam powodzenia a sama zdaję się na los Gratuluję wszystkim zaciążonym :*
Fatim taki makijaż cholernie boli, moja siostra była i po wygladala jakby dostała porządny wpier... A jest twarda babka Chyba, że już byłaś i wiesz co Cię czeka
Ja też niestety nic nie widzę, ale pewnie na żywo wygląda zupełnie inaczej. Oby jutro była wyraźniejszaWiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2016, 14:40
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyrzepakowepole wrote:No to jak chcesz się wyleczyć raz a dobrze - idź do lekarza, opowiedz o problemie i zastosuj porządną kurację. Powiedz, że to nawraca po seksie - może uzna za zasadne zrobić też posiew Twojemu mężowi.
A jeśli nie jest to aż tak uciążliwe, spróbuj z piciem.
Pomaga też wysikanie się i podmycie od razu po stosunku.
akurat wysikanie się i podmycie stosuje. męża już też nauczyłam ze ma się podmyć przed. -
Fatim. Trzymam kciuki za jutro Fajny sposob wymyslilas na poprawienie humoru
Rzepakowepole. Dobrze wiedziec o tym posiewie dla faceta. Nie slyszalam o tym wczesniej.
Stokrotka. Napisalam, ze zurawina nie dziala kiedy zapalenie Ci sie zacznie. Bierze sie ja profilaktycznie kiedy jestes zdrowa i to przez dluzszy czas, nawet miesiac nie wystarczy.
Ja tez mam przewaznie po przytulaniu. Gin kiedys powiedzial, ze sikac po, a jak nie pomoze to tez podmywac sie po. Ja teraz zaczelam sie podmywac i przed i po, bo juz nie dzialalo.Fatim lubi tę wiadomość
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
roslinka wrote:Fatim taki makijaż cholernie boli, moja siostra była i po wygladala jakby dostała porządny wpier... A jest twarda babka Chyba, że już byłaś i wiesz co Cię czeka
Ja też niestety nic nie widzę, ale pewnie na żywo wygląda zupełnie inaczej. Oby jutro była wyraźniejsza
byłam kilka lat temu generalnie miałam robione oczy, usta i brwii, ale przez makijaż brwii straciłam własne
ja też niestety nie widzę bladziocha, ale u mnnie w 12dpo była ledwo zauważalna kreska a teraz ma 13m i rozrywa papier toaletowy na ziemi więc i tego Ci życzęWiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2016, 14:48
-
Właśnie wg of to 12dpo ale wg moich wyliczeń 10dpo. Tez do końca nie mogę polegać na wykresie, niestety zapierdziel w pracy i przestałam mierzyć temp. Zobaczymy gdzieś za dwa dni. A zatestowałam w sumie dlatego, bo miałam mefa ochote na piwo, a jak zrobiłam łyka i mnie zemdliło.