Listopadowe testowanie 2016 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Annie1981 wrote:Rzepakowepole. Rob dalej testy. Ja tez czekam na owu i sie niecierpliwie. Pozytyw powinien byc juz 3 dni temu co mnie martwilo, ale przed chwila w koncu wyszla ciemniejsza kreska. To jeszcze nie pozytyw, ale w koncu cos sie zanosi
Jezeli chodzi o sluz to na sasiednim watku dziewczyna zaszla bez sluzu plodnego, wiec bedzie dobrze
Czasami sluz plodny jest tylko przy szyjce i go nie widac. Cos bierzesz na to?
Ja tez u siebie nie obserwowalam. Dopiero ostatnio sie poprawilo po siemieniu lnianym.
Nie, nie biorę. Póki się nie staraliśmy (to dopiero 2. cykl), wydawało mi się, że mam śluz płodny jak ta lala. Podczas okresu byłam dość mocno przeziębiona - brałam Bactrim i Neosine, może to jest przyczyną, sama nie wiem. Jak się nie uda, to od kolejnego cyklu spróbuję z wiesiołkiem. Pewnie powinnam też więcej pić. Ale jak więcej pić, skoro w ciągu dnia trzeba zrobić test, a potem mocz jest rozcieńczony? Ech, dylematy staraniowe.
Kupiłam testy AMIL i albo poziom LH skoczył od rana, albo one są lepsze niż rossmannowe, bo kreskę widać dużo dużo wyraźniejszą. Pozytyw to to jeszcze nie jest, ale jutro już może być.
Czyli działamy, oby tylko ten śluz nie był przeszkodą... -
nick nieaktualnyDzięki za odpowiedź. Będę coś działać żeby się tego cholerstwa pozbyć. U mnie 9 dc testy owu negatywne. Kurka mam nadzieję że te testy z allegro zaznacza mi że mam owu bo póki co nawet drugiej kreski nie ma. Aż jestem w stresie czy owulacja w ogóle będzie. Pije znów ten inofolic oby to ruszyło i oby owulacja była wcześniej bo jak znów coś się zacznie dziać dopiero w okolicach 30 dc to nie wstrzymam
-
nick nieaktualnystokrotka92 wrote:Dzięki za odpowiedź. Będę coś działać żeby się tego cholerstwa pozbyć. U mnie 9 dc testy owu negatywne. Kurka mam nadzieję że te testy z allegro zaznacza mi że mam owu bo póki co nawet drugiej kreski nie ma. Aż jestem w stresie czy owulacja w ogóle będzie. Pije znów ten inofolic oby to ruszyło i oby owulacja była wcześniej bo jak znów coś się zacznie dziać dopiero w okolicach 30 dc to nie wstrzymam
-
nick nieaktualnystokrotka92 wrote:Dzięki za odpowiedź. Będę coś działać żeby się tego cholerstwa pozbyć. U mnie 9 dc testy owu negatywne. Kurka mam nadzieję że te testy z allegro zaznacza mi że mam owu bo póki co nawet drugiej kreski nie ma. Aż jestem w stresie czy owulacja w ogóle będzie. Pije znów ten inofolic oby to ruszyło i oby owulacja była wcześniej bo jak znów coś się zacznie dziać dopiero w okolicach 30 dc to nie wstrzymam
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
dobuska wrote:Dziewczyny ja taka załamana byłam brakiem ovu, kochałam się z mężem z myślą, że już po wszystkim. A potem wielki skok tempki, W czasie, w którym juz okres powinien sie zbliżać, bo 24 dc.
Mało tego, według wyliczeń, kochaliśmy się w samiutka owulkę (wiadomo, to tylko program), a ja juz do lekarza umówiona byłam.
Trzeba mocno wierzyć, że się poukłada w naszych organizmach i czekać. Testy owulacyjne mogą się mylić, ale temperatura plus to co mówi ciało - prawie pewniak.
Teraz czekamy na dwudziestego:).
Dobuska, fajnie, że wróciłaś. Twój spokój i opanowanie dobrze robią tu na forum, zwłaszcza jeśli wokół tyle osób się nakręca. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDarkam11 wrote:Wg mnie 10dpo wg ovf 12 ale ten wykres może byc przeklamany przez brak pomiaru temp od jakiś 4-5 dni. W tym mcu miałam jakies lekkie różowe plamienie ze 3dni temu tyle że po ♡.
Trzymam kciuki aby kreseczka pieknie ciemniała!!Darkam11 lubi tę wiadomość