Listopadowe testowanie 2016 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa wróciłam z córką od fryzjera. Bez problemu dała się obciąć. Idę niedługo zrobić test owu.kupiłam sobie w aptece te testy co mi w ubiegłym cyklu pokazały owulacje. Może po prostu te różowe są lipne i nic mi pokazują bladziocha tam gdzie powinna być gruba kreska. Ni nie wiem . Brzuch mnie boli. Okaże się jak zrobię testa
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
stokrotka92 wrote:Ja wróciłam z córką od fryzjera. Bez problemu dała się obciąć. Idę niedługo zrobić test owu.kupiłam sobie w aptece te testy co mi w ubiegłym cyklu pokazały owulacje. Może po prostu te różowe są lipne i nic mi pokazują bladziocha tam gdzie powinna być gruba kreska. Ni nie wiem . Brzuch mnie boli. Okaże się jak zrobię testa
a jakie teraz masz przeslij fotke ja uzywam bialo-rozowe opakowanie a pasek niebieski z napisem LH ale mysle zeby wlaczyc jakies inne
EDIT
a dobra widzialam powyzej fote! tez keidys mialam te rozowe i nei wiem ktore lepsze
na allegro sa tylko te rozowe i niebieskie, kupujecie gdzies indziej dziewczyny?Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2016, 11:02
-
nick nieaktualny
-
Cześć Wam dziewczyny, u mnie leci. Na szczęście spędziłam miło weekend i nie było czasu myśleć. Zresztą stwierdziłam, że mam moje kochane szczęścia, mam dla kogo żyć a jak się uda to będzie cudowna niespodzianka, ale teraz to już na spokojnie, bez testów, co ma być to będzie.
Dziewczyny gratuluję II kreseczek
Stokrotka trzymam kciuki za owu
stokrotka92, Paula55, dobuska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Paula55 wrote:Karola555 cudownie cie "widzieć"
Super ze się nie załamalas. Jesteś silna babka i jeszcze będziesz się kulac z brzuszkiem!!!
Czasem trzeba totalnej odskoczni i szybko się udaje :*
Ja za Ciebie i maleństwo trzymam wielkie kciuki !Paula55 lubi tę wiadomość
-
Mam wynik z piatku.
13 dpo we wtorek bylo 74,5
16 dpo w piatek 223,3
Przyrost 106,8 ale nadal w normie.. Dzisiejsza beta 19 dpo wyniki o 17Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2016, 12:56
dobuska, lottinka, AJA_S, kate88:), eMM, Migracja lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
rosax3 wrote:Mam wynik z piatku.
13 dpo we wtorek bylo 74,5
16 dpo w piatek 223,3
Przyrost 108,6 ale nadal w normie.. Dzisiejsza beta 19 dpo wyniki o 17