Listopadowe testowanie 2016 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
im jestem starsza tym wszystko jest bardziej skomplikowane. Będąc nastolatką myślałam, że jak się chce mieć dzieci to się je po prostu ma (trochę przyjemności i dzidziuś jest) Wkurza mnie straszne jak kobiety starają się latami, a niektóre wpadka za wpadką. Poczekaj jeszcze kilka dni i trzymam kciuki za II krechy!!!
dobuska, AJA_S lubią tę wiadomość
mutacja C677T homozygota -
lily 333 wrote:im jestem starsza tym wszystko jest bardziej skomplikowane. Będąc nastolatką myślałam, że jak się chce mieć dzieci to się je po prostu ma (trochę przyjemności i dzidziuś jest) Wkurza mnie straszne jak kobiety starają się latami, a niektóre wpadka za wpadką. Poczekaj jeszcze kilka dni i trzymam kciuki za II krechy!!!
-
pracuje od ponad tygodnia , bo jak wspomniałam nie wiem dokładnie kiedy mam owu. Już mi go trochę żal ale "pomęczyć" się musi jeszcze 6 miesięcy temu myślałam , że nigdy już nie będę w ciąży, a teraz jak się zdecydowaliśmy to już bym chciała, już teraz! A co masz nieregularne cykle?
dobuska lubi tę wiadomość
mutacja C677T homozygota -
Rosax testy piękne to i beta taka musi być Nie widzę innej opcji
Paula grzej mi tam miejsce grzej
Dobuska trzymam kciuki!dobuska, Paula55 lubią tę wiadomość
-
lily 333 wrote:pracuje od ponad tygodnia , bo jak wspomniałam nie wiem dokładnie kiedy mam owu. Już mi go trochę żal ale "pomęczyć" się musi jeszcze 6 miesięcy temu myślałam , że nigdy już nie będę w ciąży, a teraz jak się zdecydowaliśmy to już bym chciała, już teraz! A co masz nieregularne cykle?
-
w drugą ciąże zaszłam w 3 cyklu starań (bez żadnego obliczania owu, po prostu kochaliśmy się kiedy była ochota) w trzecią ciąże w 1 cyklu starań też bez żadnych obliczeń. Zobaczymy teraz. CHoć z wiekiem to chyba trudniej i pod względem kobiety jak i jakości nasienia.mutacja C677T homozygota
-
nick nieaktualny
-
lily, ale masz fajnie. Ja się starałam 4 lata, ale na szczęście w końcu się udało, ale muszę leżeć... Już bym chciała żeby było ok. Moja koleżanka z pracy też miała to szczęście, że w pierwszą ciążę zaszła w 2 cyklu a w drugą w pierwszym no, ale nie każdy ma tak dobrze
-
birdy-n wrote:lily, ale masz fajnie. Ja się starałam 4 lata, ale na szczęście w końcu się udało, ale muszę leżeć... Już bym chciała żeby było ok. Moja koleżanka z pracy też miała to szczęście, że w pierwszą ciążę zaszła w 2 cyklu a w drugą w pierwszym no, ale nie każdy ma tak dobrzemutacja C677T homozygota
-
birdy-n wrote:lily niestety mam niski progesteron, problemy hormonalne i wczoraj jeszcze plamienie się pojawiło- na razie mam leżeć ile się uda i łykać tabletki. Na szczęście, jak na razie plamienie ustało...mutacja C677T homozygota