Listopadowe testowanie 2016 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam was kochane
Ja chyba jednak będę chora Od dwóch dni praktycznie nic nie jem czuję się taka słaba strasznie głowa boli gardło też i jakoś tak mi niedobrze.
Przepraszam was że mnie nie było ale praktycznie cały czas spałam przez te dwa dni. -
mi_lejdi wrote:lily 333 witaj. Bardzo mi przykro z powodu straconych ciąż Piszesz ciąża obumarła, czyli to już nie było poronienie?
Za tak przykre doświadczenia musi być nagroda, mam nadzieję, że szybko przejdziesz na fioletową stronę z wszystkimi nieznośnymi objawami
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2016, 17:02
mutacja C677T homozygota -
ja na 18 15 idę do lekarza. Jakoś się bardzo denerwuję. Wydruykowałam mu swój obecny wykres, opowiem wszystko, zapytam czy w ogóle jest szansa, że już jestem w ciąży przy tych plamieniach i będę podążać jego wskazówkami. Podobno bardzo dobry lekarz, mój poprzedni był dobry, ale ostatnio mu coś odbiło.
-
lily 333 wrote:dziękuje za słowa otuchy. Były to ciąże obumarłe, przestały się rozwijać, bez krwawienia. Po prostu dowiedziałam się na normalnej rutynowej wizycie
Bardzo mi przykro tule i życzę aby teraz juz wszystko było dobrze i wspomnę dziś na Ciebie w modlitwie