Listopadowe testowanie 2016 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
AiCha4811 wrote:Bardzo mi przykro tule i życzę aby teraz juz wszystko było dobrze i wspomnę dziś na Ciebie w modlitwie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2016, 18:08
AiCha4811 lubi tę wiadomość
mutacja C677T homozygota -
Birdy. A moze jak tempka Ci skakala to jednak mialas owu?
Z tego co czytalam to skok tempki jest potwierdzeniem owu, ale moze ja czegos nie wiem. Chyba, ze organizm sie szykuje do owu, ale pecherzyk nie peka to podobno temperatura tego nie pokaze.
Rosax. Przestan sie tak przejmowac, bo to maluszkowi nie pomoze Wiem, ze sie latwo mowi, ale najwazniejsze, ze beta rosnie
Dobuska. Daj znac jak na wizycie.
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Dziewczyny kamien spadl z serca. Bo jak sie czyta ze komus rosnie beta z 200 na 1000 to mozna zeschizowac.
Zawrocilam dupe dziewczyna z majowek i czerwcowek i uslyszalam dobte odpowiedzi. Tak moja beta jest w normie wiem ale myslalam ze wolno rosnie, jak sie okazuje uzyskalam odpowiedzi z wynikami bet i tam tez wolno nie ktorym rosly a juz maja 10-16 tc. Wiec juz mi lepiej. Koniec schizowania.
Nie u kazdej z 200 zrobi sie od razu tysiacWiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2016, 19:20
Annie1981, AJA_S, dobuska, eMM lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Dziewczyny, dostałam 3 testy owu i tak sobie robiłam przedwczoraj, wczoraj i dzis. Poprzednie dwa - jedna kreska, a dzis wyszedł taki - o co tu może chodzić? nie rozumiem nc z tych testów i sikalam na nie z czystej ciekawości.
Rozumiem ze owulacje wyznacza kiey kreski są równie czerwone?
Co może oznaczać brak drugiej kreski pzedwczoraj i wczoraj a obecność dzis?
Czy mam się po prostu walnąć w głowę, i w następnym (oby go nie bylo!) cyklu robic testy owu jak przykazano od ok 11dc?
https://naforum.zapodaj.net/76cce75471ad.jpg.html
Everything you need will come to you at the perfect time
-
nick nieaktualny
-
lottinka wrote:Dziewczyny, dostałam 3 testy owu i tak sobie robiłam przedwczoraj, wczoraj i dzis. Poprzednie dwa - jedna kreska, a dzis wyszedł taki - o co tu może chodzić? nie rozumiem nc z tych testów i sikalam na nie z czystej ciekawości.
Rozumiem ze owulacje wyznacza kiey kreski są równie czerwone?
Co może oznaczać brak drugiej kreski pzedwczoraj i wczoraj a obecność dzis?
Czy mam się po prostu walnąć w głowę, i w następnym (oby go nie bylo!) cyklu robic testy owu jak przykazano od ok 11dc?
https://naforum.zapodaj.net/76cce75471ad.jpg.html -
nick nieaktualnyTubispl, Luccecita po cichu już gratuluję, widać II kreseczki Ja cierpliwie czekam na testowanie, nawet testów nie mam jeszcze zakupionych żeby mnie nie kusiły
Lottinka dzisiejszy test oznacza, że owulacja coraz bliżej. Jutro, czy pojutrze powinny być dwie mocne krechy. A który masz dc? -
hej ja tylko wpadłam zameldować 3 i ostatnią betę: 787 mlU/ml 4 dni wcześniej było 141. przyrost jest dobry, więc za pare dni może coś wreszcie zobaczę na USG.
W czwartek mam wizytę, tym razem u innego ginekologa i to faceta, bo kobiet mam już dość To będzie mój pierwszy ginomen xD
3mam kciuki za kolejne testy
Dziewczyny co dziś wysikały kreski czekam na powtórkę jutro Ja tu zaglądam i kontroluje, czy wirusy działająrosax3, AJA_S, dobuska, kaka470, roslinka lubią tę wiadomość
-
lottinka. U mnie jak jest taka kreska to na drugi dzień już jest pozytyw.
Pozytyw to kreski tak samo czerwone, albo testowa ciemniejsza (ta od strony maczania w siuśkach).
Jeżeli już 22dc to kreska może nie ściemnieć a świadczy jedynie, że masz dość wysoki poziom LH w organizmie.
Jakbyś chciała zacząć w przyszłym cyklu to niekoniecznie od 11dc, zależy jak długie są cykle. Na pierwszy raz to ja jednak polecałabym zacząć zaraz po @.
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
nick nieaktualny