Listopadowe testowanie 2016 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
mika1987 wrote:Dobuska witam w klubie, mi w pt lekarz tez pow o owulacja19mm pecherzyk, po czym jak powiedzialam ze tempki jakies niskie to powiedzial ze tomoze byc cialko zolte nie wchloniete z poprzedniego cyklu i patrzac na moj wykres to juz tylko czekac na@,nawer prog mi nie podnosi tempki heh
Kea06 lubi tę wiadomość
-
stokrotka92 wrote:Dziewczyny jak się stosuje clo? Musi być w tym czasie monitoring koniecznie czy jak ?
tak, po pierwsze zeby zobaczyc jak twoj organizm reaguje bo to po prostu hormon czyli bezposrednia ingerencja , no i po drugie zeby zobaczyc czy jest dominujacy pecherzyk, ale przede wszystkim zeby kontrolowac zdrowie jajników, ja np musialam odstawic clo po drugim cyklu bo jajnik brzydko spuchl i sie zrobilo niebezpiecznie, ale uwazam to za swoja korzysc bo teraz stosuję inofem, zadnych clo i mam pierwszy raz od nie wiem kiedy pozytywny test owu i 19 mm pecherzyk dominujacy gdzie to u mnie wyczekany widok bardzoWiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2016, 21:59
-
Delilah, na razie cichutkie "gratuluję"
Kupiłam wczoraj test na jutro, oczywiście dziś nie wytrzymałam i go zrobiłam "bo może coś pokaże", i oczywiście negatyw... Jestem około 14dpo (piszę około, bo to mój 1cs i polegam tylko na tym, co pokazał mój kalendarzyk i co zauważam w swoim organizmie - zwiększone libido w czasie, kiedy przypada owulacja), mam 31-32-dniowe cykle, 3 aplikacje przewidziały start okresu na jutro. Mam jeszcze po co jutro testować, czy już by pokazało jakby miało pokazać?