Listopadowe testowanie 2016 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kea06. W piątek jak nie dostaniesz @
U mnie tempka spada jakoś dwa dni przed @ i wtedy wiem, że nie ma sensu testować. Ta tempka boli mnie zamiast negatywnego testu.
lottinka. Faktycznie dziwna taka nagła wyraźna kreska, ale z testami to różnie może byc. Raz jest cień cienia, potem ciut wyraźniejsza, potem znowu nic a potem może znowu pojawić się słaba kreska. Ten przyrost nie jest taki oczywisty jak nam się wydaje
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
nick nieaktualnyAnnie1981 wrote:Kea06. W piątek jak nie dostaniesz @
U mnie tempka spada jakoś dwa dni przed @ i wtedy wiem, że nie ma sensu testować. Ta tempka boli mnie zamiast negatywnego testu.
lottinka. Faktycznie dziwna taka nagła wyraźna kreska, ale z testami to różnie może byc. Raz jest cień cienia, potem ciut wyraźniejsza, potem znowu nic a potem może znowu pojawić się słaba kreska. Ten przyrost nie jest taki oczywisty jak nam się wydaje
Dzięki Nie mierzę temperatury więc muszę czekać do planowanej @ .. No dobra . Jakoś spróbuję -
nick nieaktualnylottinka wrote:Dzieki Annie, tak zrobię
Kurczę to niestety byl mój ostatni test wiec jutro nie porównam.
Dziwi mnie tylko przejście z zupełnej bieli - na calkiem wyrazna kreskę.
Kochana ja też tych testów nie ogarniam. Nie martw się. Dla mnie to zupełny absurd że jest jakaś kreska która raz ciemnieje raz się rozjaśnia i w ogóle...
U mnie pewnie znów owu będzie w okolicach 30 dc o ile w ogóle bedzieAnnie1981 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnnie1981 wrote:Kea06. Ja wolę czekać do 14 dpo z testowaniem, ale jak nie wytrzymasz to podobno w 12 dpo juz niby powinno wyjść.
Tak na prawdę to i w 17 dpo dopiero może być widać, także reguły nie ma
Wstrzymam się do piątku. Ale mój apetyt na wszystko dookoła wskazuje mi na @ , plus ten negatyw z rana . Ech ... poczekam i już nie marudzę ... -
No dobra wróciłam.
Niestety raczej nie z dobrymi wieściami. Wyszłam i łzy jakoś z bezsilności się polały.
Na jajniku jest jakiś niepęknięty pęcherzyk, 2 cm. Lekarz podejrzewa, że to może byc z tego cyklu, ale wiecie, tydzień po spodziewanej owu niewiele zobaczy. Mi się coś wydaje, że tez może byc z poprzedniego, bo poprzedni cykl był dziwny.
Cykle są za długie, dlatego tak kiepskawo to idzie, muszę brać dupka od 16 dc, żeby wymusić krótsze cykle, ja przez dwa cykle się nie uda to będę już monitorowana z CLO.
Muszę też koniecznie zrobić porządek z TSH, jest za wysokie.
Czyli hormony, hormony i hormony....
mój mąż chce sobie zrobić badanie nasienia przy okazji, kojarzycie ile mniej więcej kosztuje?
Wszystko prywatnie, więc kasy pójdzie. -
nick nieaktualny
-
dobuska. Przykro mi, że nie było dobrych wiadomości, ale tak na prawdę złych też nie ma. Czytałam już nie raz na forach, że lekarz pęcherzyka po owu nie widział a potem ciąża była Głowa do góry. Jak nie w tym cyklu, to potem z pomocą lekarza wszystko sobie wyregulujesz i będzie dobrze
Nie wiem ile w PL kosztuje badania nasienia, ale ja mojego też już wysyłam. Na grudzień mamy umówione wizyty i mam nadzieję dostać skierowania. Jak nie, to też będziemy płacić.
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Annie1981 wrote:dobuska. Przykro mi, że nie było dobrych wiadomości, ale tak na prawdę złych też nie ma. Czytałam już nie raz na forach, że lekarz pęcherzyka po owu nie widział a potem ciąża była Głowa do góry. Jak nie w tym cyklu, to potem z pomocą lekarza wszystko sobie wyregulujesz i będzie dobrze
Nie wiem ile w PL kosztuje badania nasienia, ale ja mojego też już wysyłam. Na grudzień mamy umówione wizyty i mam nadzieję dostać skierowania. Jak nie, to też będziemy płacić. -
dobuska wrote:No dobra wróciłam.
Niestety raczej nie z dobrymi wieściami. Wyszłam i łzy jakoś z bezsilności się polały.
Na jajniku jest jakiś niepęknięty pęcherzyk, 2 cm. Lekarz podejrzewa, że to może byc z tego cyklu, ale wiecie, tydzień po spodziewanej owu niewiele zobaczy. Mi się coś wydaje, że tez może byc z poprzedniego, bo poprzedni cykl był dziwny.
Cykle są za długie, dlatego tak kiepskawo to idzie, muszę brać dupka od 16 dc, żeby wymusić krótsze cykle, ja przez dwa cykle się nie uda to będę już monitorowana z CLO.
Muszę też koniecznie zrobić porządek z TSH, jest za wysokie.
Czyli hormony, hormony i hormony....
mój mąż chce sobie zrobić badanie nasienia przy okazji, kojarzycie ile mniej więcej kosztuje?
Wszystko prywatnie, więc kasy pójdzie.
dobuska, nie martw się zobacz, jak szybko reagujesz i zaraz będzie wszytko dobrze niektórzy starają się rok w ślepo, a potem okazuje się wielki zonk. i jeszcze do tego jesteś taka młoda
a do ginekologa też chodzisz prywatnie, w sensie płacisz, czy w ramach jakiś luxmedów itp.
ja np. nie mogę znaleźć dobrego w medicoverze i chyba wróce do prywaty spoza, chociaz tam kasa za wszystko...14.04.2018 Théo -
mi_lejdi wrote:dobuska, nie martw się zobacz, jak szybko reagujesz i zaraz będzie wszytko dobrze niektórzy starają się rok w ślepo, a potem okazuje się wielki zonk. i jeszcze do tego jesteś taka młoda
a do ginekologa też chodzisz prywatnie, w sensie płacisz, czy w ramach jakiś luxmedów itp.
ja np. nie mogę znaleźć dobrego w medicoverze i chyba wróce do prywaty spoza, chociaz tam kasa za wszystko...
Mój lekarz sam mówił, że mam się tak szybko stawić, aczkolwiek sam był spokojny, że to dopiero 4 cykl. Mówi, że dwa cykle z dupkiem, a potem clo, ale ma nadzieję, że przyjdę szybciej. -
Dobuska witam w klubie, mi w pt lekarz tez pow o owulacja19mm pecherzyk, po czym jak powiedzialam ze tempki jakies niskie to powiedzial ze tomoze byc cialko zolte nie wchloniete z poprzedniego cyklu i patrzac na moj wykres to juz tylko czekac na@,nawer prog mi nie podnosi tempki heh