X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Listopadowe testowanie 2016 ;)
Odpowiedz

Listopadowe testowanie 2016 ;)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2016, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    delilah11 wrote:
    Hej Diewczyny, widzicie coś?

https://zapodaj.net/d0f5253cb8d7a.jpg.html

widac widac :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2016, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viola999 wrote:
    Jutro pewnie się udam.. bo kurcze dziwna sprawa testy wszystkie negatyw a okresu nadal brak...
    A zawsze miałam przed plamienia i w sumie ich tez nie ma więc hgw:)

Trzymam kciuki aby testy Ci robily niefajnego psikusa i beta byla pozytywna!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2016, 09:19

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2016, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie dzis okropne ciagniecie w prawym jajniku. dzis 4-5 dpo

• Katiś Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2016, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej u mnie kicha. Temperatura w dół :(

Pola <3klz9df9h07yjky2k.png
    Hania <3klz9df9h6qms3c6n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2016, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podziwiam was. Dla mnie termometr tam sobie włożyć to jest abstrakcja a co dopiero sobie tam gmerac.

Gdyby była możliwość mierzenia tempie gdzie indziej niż w pochwie to z przyjemnością bym to miejsce wybrala

• Viola999 Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2016, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ha ha stokrotka też tak kiedyś mówiłam.. dopóki mnie dziewczyny nie nauczyły:)
    A teraz jak wstaję to raniutko badanko:)

• Annie1981 Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2016, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Stokrotka. Ja mam tak samo ;) Dlatego ja mierze pod pacha :) Niby tam nie mozna, ale mi ladnie pokazuje nizsze temp w I fazie, wyzsze w II i spadek przed @, wiec dalej robie :)
    Mozesz tez mierzyc w ustach jezeli to dla Ciebie latwiejsze.

mnNAp0.png
    80wKp0.png

💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔
  • delilah11 Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2016, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mierze w ustach. Używam od 5 lat Lady Compa, nie wiem czy slyszalyscie. Wydatek na początku spory ale wystarcza na 10 lat, szybko i wygodnie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2016, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pod pachą annie mówisz. kuszące ale ja i tak rezygnuje ze starań wiec moze mi się to kiedyś przyda ;)

• rzepakowepole Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2016, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stokrotka92 wrote:
    pod pachą annie mówisz. kuszące ale ja i tak rezygnuje ze starań wiec moze mi się to kiedyś przyda ;)

Właśnie jak rezygnujesz ze starań, warto zabrać się za obserwacje. Obserwując kilka cykli pod rząd, na spokojnie, jesteś w stanie najwięcej się o swoim organizmie dowiedzieć. Nie szukasz na siłę dni płodnych i owulacji, tylko sprawdzasz, jak organizm działa. W czasie starań często dochodzi stres, który naprawdę wpływa na to, jak funkcjonuje nasze ciało, wiem coś o tym. Zawsze wszystko było jak w zegarku u mnie, a ten cykl to jakaś masakra. Ale przynajmniej wiem, że to wyjątek a nie reguła.

AJA_S lubi tę wiadomość

ex2bvcqgjnvonbri.png
  • delilah11 Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2016, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kea06 wrote:
    A jakiekolwiek objawy świadczące o tym ,że mogą pojawić się II kreseczki były / są ? ;)

Gratuluję :D

Nie chcę jeszcze odgwizdywac sukcesu, ale to co było inne w tym cyklu:
    - od owulacji strasznie bolały mnie piersi, nawet przy każdym ruchu rak. Oprócz tego sutki ale to akurat się wcześniej zdarzało. Trochę się martwię bo teraz bola mniej, zobaczymy.
    - zwykle na ok 2-3 dni przed okresem mam delikatne plamienie, teraz cisza
    - mąż stwierdził że jestem jakaś inna w środku - przepraszam za doslownosc.
    - od czasu do czasu pobolewaly mnie jajniki po owulacji
    - teraz najlepsze: śniło mi się że dostałam okres. A u mnie jest zawsze dokładnie odwrotnie niż to co mi się śni :D

Ale tak jak mówię, na razie spokojnie, zobaczymy czy kreska będzie ciemniec...

• rosax3 Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2016, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pod jezykiem mozna mierzyc. Zawsze po tej samej stronie. ;) ja nigdy tam nie mierzylam. Tylko oralnie. Bo sa 3 miejsca na termomwtr ovulacyjny. Pipa dupcia i pod jezykiem. Tam gdzie sa sluzuwki bo pod pacha to temp ciala

l22n8rib255dd6pr.png
    07.11.2012 Julian
    Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2016, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rosax3 wrote:
    Pod jezykiem mozna mierzyc. Zawsze po tej samej stronie. ;) ja nigdy tam nie mierzylam. Tylko oralnie. Bo sa 3 miejsca na termomwtr ovulacyjny. Pipa dupcia i pod jezykiem. Tam gdzie sa sluzuwki bo pod pacha to temp ciala

dokładnie. tylko w tych 3 miejscach mozna mierzyc

Annie1981 piszesz ze u Ciebie ładnie spadki i wzrosty pokazuje ale moze sie okazać ze tak naprawdę en wykres wykladałby zupełnie inaczej i jakbyś w odpowiednim miejscach mierzyła temp to pokazało by ze odpukać cos jest nie tak. a tak naprawdę ak mierzysz pod pachą to ten problem jest tylko zamaskowany (czego Ci nie życze oczywiscie)

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2016, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie mokro w środku. Seksu nie było od 3 dni wiec to pewnie jakiś sluz się pojawia

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2016, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    delilah11 wrote:
    Nie chcę jeszcze odgwizdywac sukcesu, ale to co było inne w tym cyklu:
    - od owulacji strasznie bolały mnie piersi, nawet przy każdym ruchu rak. Oprócz tego sutki ale to akurat się wcześniej zdarzało. Trochę się martwię bo teraz bola mniej, zobaczymy.
    - zwykle na ok 2-3 dni przed okresem mam delikatne plamienie, teraz cisza
    - mąż stwierdził że jestem jakaś inna w środku - przepraszam za doslownosc.
    - od czasu do czasu pobolewaly mnie jajniki po owulacji
    - teraz najlepsze: śniło mi się że dostałam okres. A u mnie jest zawsze dokładnie odwrotnie niż to co mi się śni :D

Ale tak jak mówię, na razie spokojnie, zobaczymy czy kreska będzie ciemniec...

Bardzo dobrze Cię rozumiem . Osobiście również dążyłabym najpierw do potwierdzenia potwierdzenia :) Ale wierzę ,że teraz już tylko do przodu :) :*
    Testowałam wczoraj ale to było jeszcze za wcześnie, @ w piątek. W czwartek mąż ma urodziny , chyba wtedy zatestuję . Chciałabym mu zrobić taki właśnie prezent, w postaci II kreseczek no ale zobaczymy . Piersi mnie nawet mocno bolą ale mam tak ostatnio właśnie przed miesiączką :/ 3mam kciuki jak zawsze za nas wszystkie :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2016, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Delilah gratulacje :) Trzymam kciuki, żeby kreska ciemniała <3
    Miłego dnia kobitki, ja w pracy to nie mam za dużo czasu na ploteczki :/

• aaagaaa89 Ekspertka

Wysłany: 15 listopada 2016, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Deliah, gratulacje ! :-)

c55frjjgoufy31i7.png
  • Karola555 Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2016, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie dziewczyny.
    Deliah trzymam kciuki żeby kreseczka ciemniała ! :)
    Podczytuje was ale piszecie jak szalone hihi
    Stokrotka czytam o Twoich problemach. Myślę, że koniecznie musisz porozmawiać ze swoim mężem jeśli chcecie uratować swój związek i małżeństwo. Ja miałam tak w swoim niestety że seks stał się chyba głównym powodem rozstania, od tego się zaczęło. Tylko że w naszym przypadku to M nie chciał się ze mną kochać... Zawsze jakaś wymówka. Przestałam się czuć dla niego atrakcyjna, było mi bardzo przykro. Zaczęły się kłótnie, nieporozumienia. Oddalaliśmy się od siebie a później już było za późno na ratowanie czegokolwiek mimo że prosiłam żebyśmy coś z tym zrobili, ale on nie chciał iść do żadnego lekarza.
    Życzę żeby w Twoim przypadku wszystko skończyło się szczęśliwie.
    Tak jak piszą dziewczyny seks jest bardzo ważny w związku. Nie wyobrażam sobie inaczej. Trzymam za Ciebie mocno kciuki. Porozmawiaj szczerze z mężem i działajcie dla dobra was wszystkich. Tulę :)

Dzieciaczki z serduszka: Córcia Amelka 05.2008, Synek Gabryś 10.2010
    23/02 będzie synek :)
    f2w3rjjgya3j0iis.png
  • Karola555 Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2016, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymam za was wszystkie kciuki, za II kreseczki i za bety :)
    Tak w skrócie bo w pracy jestem ;)

Dzieciaczki z serduszka: Córcia Amelka 05.2008, Synek Gabryś 10.2010
    23/02 będzie synek :)
    f2w3rjjgya3j0iis.png
  • Lady Savage Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2016, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kat83 wrote:
    Annie ja tez w UK :) Tez slub tylko cywilny, jakos sie nie decydowalismy na koscielny nigdy. Imprezka skromna ale udana. Fajnie tak kameralnie :)
    O Kat, witaj, co tam u Ciebie słychać, pamiętam Cię z starań o Zuzię :).

3 cykl :) Zuzanna Zofia, 20.08.2015, 3180, 56 cm
    relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
‹‹ 189 190 191 192 193 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ