WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Listopadowe testowanie 2016 ;)
Odpowiedz

Listopadowe testowanie 2016 ;)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2016, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    delilah11 wrote:
    Hej Diewczyny, widzicie coś?

https://zapodaj.net/d0f5253cb8d7a.jpg.html

widac widac :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2016, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viola999 wrote:
    Jutro pewnie się udam.. bo kurcze dziwna sprawa testy wszystkie negatyw a okresu nadal brak...
    A zawsze miałam przed plamienia i w sumie ich tez nie ma więc hgw:)

Trzymam kciuki aby testy Ci robily niefajnego psikusa i beta byla pozytywna!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2016, 09:19

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2016, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie dzis okropne ciagniecie w prawym jajniku. dzis 4-5 dpo

• Katiś Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2016, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej u mnie kicha. Temperatura w dół :(

Pola <3klz9df9h07yjky2k.png
    Hania <3klz9df9h6qms3c6n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2016, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podziwiam was. Dla mnie termometr tam sobie włożyć to jest abstrakcja a co dopiero sobie tam gmerac.

Gdyby była możliwość mierzenia tempie gdzie indziej niż w pochwie to z przyjemnością bym to miejsce wybrala

• Viola999 Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2016, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ha ha stokrotka też tak kiedyś mówiłam.. dopóki mnie dziewczyny nie nauczyły:)
    A teraz jak wstaję to raniutko badanko:)

• Annie1981 Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2016, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Stokrotka. Ja mam tak samo ;) Dlatego ja mierze pod pacha :) Niby tam nie mozna, ale mi ladnie pokazuje nizsze temp w I fazie, wyzsze w II i spadek przed @, wiec dalej robie :)
    Mozesz tez mierzyc w ustach jezeli to dla Ciebie latwiejsze.

mnNAp0.png
    80wKp0.png

💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔
  • delilah11 Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2016, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mierze w ustach. Używam od 5 lat Lady Compa, nie wiem czy slyszalyscie. Wydatek na początku spory ale wystarcza na 10 lat, szybko i wygodnie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2016, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pod pachą annie mówisz. kuszące ale ja i tak rezygnuje ze starań wiec moze mi się to kiedyś przyda ;)

• rzepakowepole Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2016, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stokrotka92 wrote:
    pod pachą annie mówisz. kuszące ale ja i tak rezygnuje ze starań wiec moze mi się to kiedyś przyda ;)

Właśnie jak rezygnujesz ze starań, warto zabrać się za obserwacje. Obserwując kilka cykli pod rząd, na spokojnie, jesteś w stanie najwięcej się o swoim organizmie dowiedzieć. Nie szukasz na siłę dni płodnych i owulacji, tylko sprawdzasz, jak organizm działa. W czasie starań często dochodzi stres, który naprawdę wpływa na to, jak funkcjonuje nasze ciało, wiem coś o tym. Zawsze wszystko było jak w zegarku u mnie, a ten cykl to jakaś masakra. Ale przynajmniej wiem, że to wyjątek a nie reguła.

AJA_S lubi tę wiadomość

ex2bvcqgjnvonbri.png
  • delilah11 Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2016, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kea06 wrote:
    A jakiekolwiek objawy świadczące o tym ,że mogą pojawić się II kreseczki były / są ? ;)

Gratuluję :D

Nie chcę jeszcze odgwizdywac sukcesu, ale to co było inne w tym cyklu:
    - od owulacji strasznie bolały mnie piersi, nawet przy każdym ruchu rak. Oprócz tego sutki ale to akurat się wcześniej zdarzało. Trochę się martwię bo teraz bola mniej, zobaczymy.
    - zwykle na ok 2-3 dni przed okresem mam delikatne plamienie, teraz cisza
    - mąż stwierdził że jestem jakaś inna w środku - przepraszam za doslownosc.
    - od czasu do czasu pobolewaly mnie jajniki po owulacji
    - teraz najlepsze: śniło mi się że dostałam okres. A u mnie jest zawsze dokładnie odwrotnie niż to co mi się śni :D

Ale tak jak mówię, na razie spokojnie, zobaczymy czy kreska będzie ciemniec...

• rosax3 Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2016, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pod jezykiem mozna mierzyc. Zawsze po tej samej stronie. ;) ja nigdy tam nie mierzylam. Tylko oralnie. Bo sa 3 miejsca na termomwtr ovulacyjny. Pipa dupcia i pod jezykiem. Tam gdzie sa sluzuwki bo pod pacha to temp ciala

l22n8rib255dd6pr.png
    07.11.2012 Julian
    Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2016, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rosax3 wrote:
    Pod jezykiem mozna mierzyc. Zawsze po tej samej stronie. ;) ja nigdy tam nie mierzylam. Tylko oralnie. Bo sa 3 miejsca na termomwtr ovulacyjny. Pipa dupcia i pod jezykiem. Tam gdzie sa sluzuwki bo pod pacha to temp ciala

dokładnie. tylko w tych 3 miejscach mozna mierzyc

Annie1981 piszesz ze u Ciebie ładnie spadki i wzrosty pokazuje ale moze sie okazać ze tak naprawdę en wykres wykladałby zupełnie inaczej i jakbyś w odpowiednim miejscach mierzyła temp to pokazało by ze odpukać cos jest nie tak. a tak naprawdę ak mierzysz pod pachą to ten problem jest tylko zamaskowany (czego Ci nie życze oczywiscie)

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2016, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie mokro w środku. Seksu nie było od 3 dni wiec to pewnie jakiś sluz się pojawia

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2016, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    delilah11 wrote:
    Nie chcę jeszcze odgwizdywac sukcesu, ale to co było inne w tym cyklu:
    - od owulacji strasznie bolały mnie piersi, nawet przy każdym ruchu rak. Oprócz tego sutki ale to akurat się wcześniej zdarzało. Trochę się martwię bo teraz bola mniej, zobaczymy.
    - zwykle na ok 2-3 dni przed okresem mam delikatne plamienie, teraz cisza
    - mąż stwierdził że jestem jakaś inna w środku - przepraszam za doslownosc.
    - od czasu do czasu pobolewaly mnie jajniki po owulacji
    - teraz najlepsze: śniło mi się że dostałam okres. A u mnie jest zawsze dokładnie odwrotnie niż to co mi się śni :D

Ale tak jak mówię, na razie spokojnie, zobaczymy czy kreska będzie ciemniec...

Bardzo dobrze Cię rozumiem . Osobiście również dążyłabym najpierw do potwierdzenia potwierdzenia :) Ale wierzę ,że teraz już tylko do przodu :) :*
    Testowałam wczoraj ale to było jeszcze za wcześnie, @ w piątek. W czwartek mąż ma urodziny , chyba wtedy zatestuję . Chciałabym mu zrobić taki właśnie prezent, w postaci II kreseczek no ale zobaczymy . Piersi mnie nawet mocno bolą ale mam tak ostatnio właśnie przed miesiączką :/ 3mam kciuki jak zawsze za nas wszystkie :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2016, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Delilah gratulacje :) Trzymam kciuki, żeby kreska ciemniała <3
    Miłego dnia kobitki, ja w pracy to nie mam za dużo czasu na ploteczki :/

• aaagaaa89 Ekspertka

Wysłany: 15 listopada 2016, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Deliah, gratulacje ! :-)

c55frjjgoufy31i7.png
  • Karola555 Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2016, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie dziewczyny.
    Deliah trzymam kciuki żeby kreseczka ciemniała ! :)
    Podczytuje was ale piszecie jak szalone hihi
    Stokrotka czytam o Twoich problemach. Myślę, że koniecznie musisz porozmawiać ze swoim mężem jeśli chcecie uratować swój związek i małżeństwo. Ja miałam tak w swoim niestety że seks stał się chyba głównym powodem rozstania, od tego się zaczęło. Tylko że w naszym przypadku to M nie chciał się ze mną kochać... Zawsze jakaś wymówka. Przestałam się czuć dla niego atrakcyjna, było mi bardzo przykro. Zaczęły się kłótnie, nieporozumienia. Oddalaliśmy się od siebie a później już było za późno na ratowanie czegokolwiek mimo że prosiłam żebyśmy coś z tym zrobili, ale on nie chciał iść do żadnego lekarza.
    Życzę żeby w Twoim przypadku wszystko skończyło się szczęśliwie.
    Tak jak piszą dziewczyny seks jest bardzo ważny w związku. Nie wyobrażam sobie inaczej. Trzymam za Ciebie mocno kciuki. Porozmawiaj szczerze z mężem i działajcie dla dobra was wszystkich. Tulę :)

Dzieciaczki z serduszka: Córcia Amelka 05.2008, Synek Gabryś 10.2010
    23/02 będzie synek :)
    f2w3rjjgya3j0iis.png
  • Karola555 Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2016, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymam za was wszystkie kciuki, za II kreseczki i za bety :)
    Tak w skrócie bo w pracy jestem ;)

Dzieciaczki z serduszka: Córcia Amelka 05.2008, Synek Gabryś 10.2010
    23/02 będzie synek :)
    f2w3rjjgya3j0iis.png
  • Lady Savage Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2016, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kat83 wrote:
    Annie ja tez w UK :) Tez slub tylko cywilny, jakos sie nie decydowalismy na koscielny nigdy. Imprezka skromna ale udana. Fajnie tak kameralnie :)
    O Kat, witaj, co tam u Ciebie słychać, pamiętam Cię z starań o Zuzię :).

3 cykl :) Zuzanna Zofia, 20.08.2015, 3180, 56 cm
    relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
‹‹ 189 190 191 192 193 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ