Listopadowe testowanie 2016 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
stokrotka92 wrote:Mieliśmy przed ślubem możliwość zamieszkania na jednym podwórku z moimi rodzicami ale w zupełnie oddzielnym domu nawet kotlownia osobna . Tyle tylko że wspólne podwórko i szambo to nawet słyszeć nie chciał a tam nie ukrywajmy nowy dom stał. Skorzystała na tym moja siostra a my się gniezdzimy kątem teraz
A ty makijaż i ubranie w pierwszej kolejności dla siebie kochana!!! I to zaraz marsz się malować
Mój obecny małż rozstał się z byłą żoną gdyż ona nie chciała się wyprowadzić od mamusi gdzie do tej pory z nią mieszka i z ich córką. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Myślę, że ciemnieje
Ja się zastanawiam jak to teraz w tym cyklu z owu czy tego miesiąca nie brać pod uwagę wogóle, nie mam kiedy do gina lecieć sprawdzić czy wszystko ok. -
rosax3 wrote:A to ja mimo ze ciaza byla planowana z synem odpuscilismy cykl. Calkowicie o tym zapomialam ze w ogole chce miec dziecko. I kiedys tak lezalam z siostra w pokoju a ona mowi "ty ja juz mialam @, mama tez a ty? Przeciez ty masz pomiedzy nami.. I tak oto mi przypomiala. A rano mama przy sniadaniu mowi" czy ty wiesz ze w ciazy jestes? " a ja mowie no nie jeszcze kilka dni do @ przeciez mam. Mama dala mi test i mowi nasikaj. Bo jestes. I faktycznie bylam. Nawet nie wiem jak moglam tak bardzo o tym zapomiec kreski byly tak mocne ze bardziej juz nie mogly za tydz poszlam do gina i bylo 7+1
Strasznie wtedy wyluzowalismy i zajelismy sie innymi rzeczami. Imprezy tez byly niestety... i sie okazalo ze ciazunia jest.
Test robilam w dzien urodzin dziadka i mam synka, teraz robilam w dzien urodzin syna i mam wielka nadzieje ze bedzie mial rodzenstwo w koncu
I to jest klucz do sukcesu, zapomnieć, wyluzować...
A u mnie dziś dołek, musze iść na zwolnienie i wziąć antybiotyk. biorę taki nie dla kobiet w ciązy, więc mam nadzieję, że test z niedzieli nie zrobił mnie w bambuko. Bo ten, który kupiłam dzisiaj, nie został przez mnie dość obsiusisany i nawet kontrola się pokazała. ale pieprznęłam go do kosza, nie chce mi się jechac po inny. ale naprawdę czuję, że nie jestem i już chcę @!!!
delilah pomalutku gratuluję co prawda wszystkie Twoje objawy miałam, ale po prostu myślę, że to nie są jeszcze objawy ciąży, te dopiero nadejdą
a co to za test?
14.04.2018 Théo -
Karola555 wrote:Myślę, że ciemnieje
Ja się zastanawiam jak to teraz w tym cyklu z owu czy tego miesiąca nie brać pod uwagę wogóle, nie mam kiedy do gina lecieć sprawdzić czy wszystko ok.
Karola ja po biochemicznej poszłam do ginekologa jak mi sie krwawienie kończyło, jeszcze coś tam plamiłam. Mimo tego zrobiła mi USG i byłam spokojniejsza, że już tam nic nie ma i nie musieliśmy robić przerwy w staraniach. Owu możesz mieć normalnie, chyba że coś przyblokuje ale nie sądzę
Dziewczyny u mnie wczoraj był wielki alarm z wynikiem TSH 5,58. Dzwonili do mnie z luxmedu, zanim wynik do systemu wrzucili, ze kierują mnie na pilną konsultacje do endo no i dziś o 10 juz miałam wizytę. Dostałam Letrox 50 raz dziennie, pobrali krew na ft4 no i kontrola TSH i wizyta u endo znów za miesiąc. Tak mi wczoraj ciśnienie podniosło, że masakra -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny! U mnie dziś pozytywny test owu! Mam 20 dc i w końcu jest! A już myślałam, że nic z tego w tym cyklu. W pierwszych dniach chorowałam, brałam antybiotyk. Przedwczoraj wieczorem złapały mnie silne wymioty, a wczoraj cały dzień leżałam z wysoką gorączką. Gdyby nie wodnisty śluz, to nawet nie przyszłoby mi do głowy, żeby robić test. Ale się cieszę!
santoocha, AJA_S lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mi_lejdi wrote:delilah pomalutku gratuluję co prawda wszystkie Twoje objawy miałam, ale po prostu myślę, że to nie są jeszcze objawy ciąży, te dopiero nadejdą
a co to za test?
Sprawdze jak wrócę do domu, jakiś z rossmana na promo
Z tym wuluzowaniem łatwo powiedzieć, zdecydowanie gorzej wykonać...
-
kamika23 wrote:Karola ja po biochemicznej poszłam do ginekologa jak mi sie krwawienie kończyło, jeszcze coś tam plamiłam. Mimo tego zrobiła mi USG i byłam spokojniejsza, że już tam nic nie ma i nie musieliśmy robić przerwy w staraniach. Owu możesz mieć normalnie, chyba że coś przyblokuje ale nie sądzę
Dziewczyny u mnie wczoraj był wielki alarm z wynikiem TSH 5,58. Dzwonili do mnie z luxmedu, zanim wynik do systemu wrzucili, ze kierują mnie na pilną konsultacje do endo no i dziś o 10 juz miałam wizytę. Dostałam Letrox 50 raz dziennie, pobrali krew na ft4 no i kontrola TSH i wizyta u endo znów za miesiąc. Tak mi wczoraj ciśnienie podniosło, że masakra
To Cię wystraszyli, ale najważniejsze, że jest dobrze. -
rzepakowepole wrote:Dziewczyny! U mnie dziś pozytywny test owu! Mam 20 dc i w końcu jest! A już myślałam, że nic z tego w tym cyklu. W pierwszych dniach chorowałam, brałam antybiotyk. Przedwczoraj wieczorem złapały mnie silne wymioty, a wczoraj cały dzień leżałam z wysoką gorączką. Gdyby nie wodnisty śluz, to nawet nie przyszłoby mi do głowy, żeby robić test. Ale się cieszę!
-
Madziulla. Moze jest tak jak piszesz, ale na prawde wierze, ze moja temperatura dobrze wskazuje. Pokrywa mi sie z testami owu, bolem owulacyjnym i teraz ze sluzem. Niemozliwe, zeby ten wzrost moglby byc w innym momencie cyklu. Tak na prawde nigdzie nie jest napisane dlaczego nie mozna mierzyc pod pacha, oprocz tego ze to temp skory. Ale czy temp skory na bank nie pokazuje tych spadkow i wzrostow? Moze u jednym pokazuje a u innych nie i dlatego nie jest polecana. U mnie wszysko sie pokrywa. Nie zachecam nikogo, zeby mierzyl pod pacha, ale u mnie to dziala i pewnie bede to robic dopoki sie nie zepsuje
W grudniu zaczynam robic badania, wiec zobaczymy czy wszystko wyjdzie w porzadku
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Rzepakowepole. Nareszcie pozytyw! Moze choroba opoznila Ci owu. Najwazniejsze, ze juz cos sie zaczyna
Karola555. Moj byly maz tez nie chcial seksu za czesto z roznych powodow. Oddalalismy przez to, ale ogolnie nam sie tez nie ukladalo i skonczylo sie rozwodem.
Stokrota. To jest wazne, zeby dbac o siebie i podobac sie facetowi. Oni sa wzrokowcami i nic tego nie zmieni. Mojej kolezanki kilkuletni synek od razu wychwytuje jak ona sie pomaluje i prawi jej komplementy. Oni juz sie tacy rodza
Mowisz, ze Ci sie nie chce malowac. A o zwiazek tez nie chce Ci sie dbac?
To tez nie fajne, ze meza nie ma calymi dniami w domu. Zyjecie obok siebie. Na dluzsza mete to moze byc ciezko.AJA_S lubi tę wiadomość
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny