Listopadowe testowanie 2016 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
A ja siedzę od godziny i szukam w necie kliniki w moim regionie UK, która robi prywatnie betę. W razie gdyby mi się kiedyś pokazał pozytywny test to chciałabym zrobić i być przygotowana gdzie iść.
Nie ma ani jednej takiej kliniki! Jest tylko jedna online, gdzie próbkę z palca wysyła się pocztą. Masakra jakaś. Zazdroszczę Wam dziewczyny, że jesteście w Polsce.
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Viola tule
Dziewczyny teraz ja mam pytanie... Teraz to jestem głupia. Dzwoniłam do gina, jestem na wizytę umówiona w następny wtorek. Kupiłam tak z ciekawości test ciążowy zrobiłam negatywny ( chciałam sprawdzić czy organizm wraca do normy ). I kupiłam testy owu i zrobiłam jeden i wyszła mi ta testowa taka jasna kreska. Możliwe żeby teraz wyszła w 5dc. Wiem, że to jeszcze nie owu ale już w 5dc żeby się coś pokazało. Może cykl teraz będzie rozregulowany... -
Karola555. A ta kreska bardzo jasna czy prawie taka ciemna jak kontrolna?
Bardzo jasne mają prawo wychodzić cały cykl.
Hormon HCG też jest bardzo podobny do LH, więc testy owu jeszcze mogą go wychwytywać.Karola555 lubi tę wiadomość
Annie1981 wrote:Karola555. A ta kreska bardzo jasna czy prawie taka ciemna jak kontrolna?
Bardzo jasne mają prawo wychodzić cały cykl.
Hormon HCG też jest bardzo podobny do LH, więc testy owu jeszcze mogą go wychwytywać. -
Karola555. Najlepiej wrzuć fotkę, ale jeden test to ciężko zinterpretować. Jak chcesz zacząć robić to na pierwszy raz polecam zacząć codziennie zaraz po @, żeby poznać swój organizm.
W Twoim przypadku jednak cykl może być rozregulowany, co za tym idzie też nie wiadomo czy testy owu będą wiarygodne.
dobuska. Ja w 1cs też robiłam test pomimo @ i zaglądałam na niego kilka godzin później Tak jednak się nie robi, bo nawet jak się coś potem pokaże to juz nie jest wiarygodne a my się napalimy. Takie tortury sobie same fundujemy
Ja od poprzedniego cyklu już nie testuję jak mi tempka spada przed @.
Annie szkoda, że u siebie bety nie możesz zrobić...
Ja teraz to z ciekawości w tym cyklu te testy owu zakupiłam tak to cykl zawsze książkowy 28 dni, owu też 14 dni przed @. Ale teraz jestem ciekawa i coś mnie podkusiło i kupiłam -
Hej kobietki.Mam pytanie o zioła ojca Sroki nr.3.Czy to normalne że miałam 6 dni plamienie po 3 dniach normalnej miesiączki.Zaczęłam w tym cyklu pić te zioła.Oprócz tego biorę 2x olej z wiesiołka.Narazie moja tempa szału nie robi.Jest niska dziś 10dc a skoczyła o 2 kreski.Mierze nie od dziś i w tym dniu już powinna być wyżej.Nie wiem czy to nie przez te ziółkaKonktretne starania od 2015
2 wczesne straty
2017 In Vitro -niestety bez skutku
AMH -1
2018 In Vitro KD klapa:(
2019 Badanie gdzie leży problem..
Kir AA totalny brak kirów implantacyjnych
Komórki nk
Mąż Hla C C1 -
nick nieaktualny
-
Annie1981 wrote:Madziulla. Moze jest tak jak piszesz, ale na prawde wierze, ze moja temperatura dobrze wskazuje. Pokrywa mi sie z testami owu, bolem owulacyjnym i teraz ze sluzem. Niemozliwe, zeby ten wzrost moglby byc w innym momencie cyklu. Tak na prawde nigdzie nie jest napisane dlaczego nie mozna mierzyc pod pacha, oprocz tego ze to temp skory. Ale czy temp skory na bank nie pokazuje tych spadkow i wzrostow? Moze u jednym pokazuje a u innych nie i dlatego nie jest polecana. U mnie wszysko sie pokrywa. Nie zachecam nikogo, zeby mierzyl pod pacha, ale u mnie to dziala i pewnie bede to robic dopoki sie nie zepsuje
W grudniu zaczynam robic badania, wiec zobaczymy czy wszystko wyjdzie w porzadku
Hej. Może Ja pomogę.Gdy Ja mam ovulację np w nocy ,to mój mąż mówi że jestem rozpalona. Więc pewnie gdybym zmierzyłam temperaturę pod pachą to też byłby skokWiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2016, 22:33
Annie1981 lubi tę wiadomość
Konktretne starania od 2015
2 wczesne straty
2017 In Vitro -niestety bez skutku
AMH -1
2018 In Vitro KD klapa:(
2019 Badanie gdzie leży problem..
Kir AA totalny brak kirów implantacyjnych
Komórki nk
Mąż Hla C C1 -
nick nieaktualny