Listopadowe testowanie 2016 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ok, glupie pytanie.. Powiem tak.. Znajomi moich rodzicow nie mogli baardzo dlugo miec dziecka i po zaadoptowaniu babeczka juz jest w drugiej ciazy. Po drugie inna znajoma mamy tez b. Dlugo sie starala.. Az ttafili z mezem do swietnej teraeutki.. Co sie okazalo to w jej partnerze byl problem, bo bal sie odpowiedzialnosci itp po kilku spotkaniach babka zobaczyla dwie kreski:)
Annie1981 lubi tę wiadomość
-
AJA_S wrote:odchodzę z forum....
Trzymam za Was dziewczyny mocno kciuki ♡
AJA.. odpocznij, pozbieraj myśli i zadbaj o siebie.
mam nadzieję, że do nas wrócisz kiedyś.. choćby podzielić się wiadomością, że ujrzałaś wreszcie dwie kreski. trzymam za Ciebie bardzo mocno kciuki i wierzę, że wszystko się ułoży.02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
Aja kochanie, są dobre i zle chwile... :* będzie dobrze zobaczysz.
Dziewczyny, na 3 z 3 porannych testów bladziochy, 11dpo. Idę na betę
https://naforum.zapodaj.net/70a8b2711733.jpg.html
Na zdjęciu mniej widac niż w rzeczywistościMadziulla, delilah11, eMM, dobuska, kate88:) lubią tę wiadomość
Everything you need will come to you at the perfect time
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lottinka, na tak wczesnym etapie podobno nie zaszkodzi - mam nadzieję bo sama w weekend wypilam ze 2 lampki wina.
Gratulacje dla Ciebie, biegnij na betę
Wczoraj wieczorem byłam na becie - 325.9. To chyba dużo jak na 29 dc?Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2016, 06:51
santoocha, stokrotka92 lubią tę wiadomość
-
Lottinka, ciche gratulacje! Ja się zastanawiam, czy testować 23.11 jak pierwotnie miałam w planach, czy poczekać do 28, czyli nowego terminu @ wyznaczonego przez pozytywny test owu. Dzisiaj temperatura odrobinę się podniosła, o 0,2 stopnia. Szału nie ma.
Nie liczę jakoś specjalnie na ten cykl - choroby, bóle głowy, brak sensownego śluzu. Organizm musiałby być szalony, żeby chcieć zajść w takich warunkach. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnystokrotka92 wrote:Hej. Aja wracaj do nas kochana. Chłopy to Palanty. Sama mi to pisałaś!
Nasza kłótnia z mężem wczoraj trwała i trwała i trwała i... skończyła się w łóżku także tego ...
Będzie dzidziul będzie dzidziulstokrotka92 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny