Listopadowe testowanie 2016 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczynki gratuluję wszystkim zafasolkowanym daaawno mnie tu nie było...
Coś mi się poprzestawialo znowu i dopiero wczoraj miałam owu... jakos nie czuje, żeby to był ten szczęśliwy cykl, ale poprosze o zmianę testowania z 20 na 28, wtedy lekarz mi kazał przyjść na betę
Powodzenia dla reszty kobietek :*PCOS, niedoczynność tarczycy, Hashimoto, IO
Ponad 2lata starań,
09.16 - pierwsza stymulacja gonalem i pregnylem,
10.16- druga próba gonal+pregnyl -
nick nieaktualny
-
Lottinka. Trzymam kciuki za bete
Deliah. Piekna beta. Gratulacje!
Rzepakowepole. Lepiej poczekaj do terminu @. Z cykli spisanych na straty czesto sa ciaze, wiec nie trac nadziei
Stokrotka. Super to wszystka sobie wyjasniliscie?
Czasami tak jest, ze sluzu nie widac, bo jest tylko przy szyjce i to jest ok.
Nadey. Tez tak mam, kazda wolna chwile spedzam na forach, co mnie niepokoi, ale tak mnie ciagnie, ze na razie nie jestem w stanie tego powstrzymac
U mnie 7dpo.
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
nick nieaktualny
-
Kurczę. Poczekam juz do jutra, ale zla jestem. Dzwonilam właśnie do szpitala i pani mówi ze do 15 miałabym wyniki. Nic nimi nie zmienię wiec nie będę sie kluc na druga rękę ale wiecie jak to jest z moja cierpliwością.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2016, 08:48
Everything you need will come to you at the perfect time
-
nick nieaktualnyAnnie1981 wrote:Lottinka. Trzymam kciuki za bete
Deliah. Piekna beta. Gratulacje!
Rzepakowepole. Lepiej poczekaj do terminu @. Z cykli spisanych na straty czesto sa ciaze, wiec nie trac nadziei
Stokrotka. Super to wszystka sobie wyjasniliscie?
Czasami tak jest, ze sluzu nie widac, bo jest tylko przy szyjce i to jest ok.
Nadey. Tez tak mam, kazda wolna chwile spedzam na forach, co mnie niepokoi, ale tak mnie ciagnie, ze na razie nie jestem w stanie tego powstrzymac
U mnie 7dpo.
No większość sobie wyjaśniliśmy. Kłótnia bo ciężko to rozmową nazwać trwała dobre kilka godzin.
Co do śluzu. Ale żeby aż tak sucho? Zero poslizgu? -
nick nieaktualnyA u mnie 30 dc i test negatywny. Jutro planowa @ więc już się nie łudzę Jestem już zła i syczę do każdego z kim rozmawiam Również popatrzyłam na test wczorajszy z rana i wieczorem była II kreska taka słaba trochę się ucieszyłam dlatego dzisiaj rano powtórzyłam ale biel jak nic Nie nadążam z Waszymi wpisami ale doczytałam ,że koleżanka też tak miała i przyszedł okres i rozczarowanie ... Więc lipa jak nie wiem ;(
-
Stokrotka cieszę sie! Znaczy nienz kłótni, ale w sumie tez bo to jakaś forma komunikacji trzymam kciuki żebyście sie dogadali! (i żyli długo i szczęśliwie hehe)
Aja, jesteś jeszcze gdzies z nami? Trochę bez Ciebie smutno...mam nadzieję że po burzy wstaje właśnie słońce :* kochacie sie, będzie dobrze!Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2016, 08:55
stokrotka92 lubi tę wiadomość
Everything you need will come to you at the perfect time
-
Aja_S mam nadzieję, że tą chwilę załamania przebijesz w sukces i ruszycie z diagnostyką, bo moim zdaniem, to już czas, bez względu na wiek!
lottinka gratulacje!
Annie1981, nadey 6 dpo, to jest moment, kiedy człowiek zaczyna się najbardziej nakręcać, więc uważajcie wzdęcia, zakłucia jajników, zawroty głowy... czegóż ja znowu nie miałam w tym cyklu. nawet brodawki jakoś mi się powiększyły i pociemniały
A ja wciąz nie mam @, i to oznacza dla mnie, że prawdopodobnie następną owulację mam podczas wyjazdu, w gościach. A w związku z tym niewykluczone, że kolejną też... czyli na dłuższy czas pewnie stąd zniknę, bo to nie ma sensu14.04.2018 Théo -
u mnie raczej nici w tym cyklu, wczoraj miałam silne bóle i skurcze jak na @, a dziś zaczęlo się plamienie. Ehh, w środę mam badanie HSG może coś się ruszy po. Trzymam kuciki za Was dziewczynki!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2016, 08:57
-
nick nieaktualnylottinka wrote:Stokrotka cieszę sie! Znaczy nienz kłótni, ale w sumie tez bo to jakaś forma komunikacji trzymam kciuki żebyście sie dogadali! (i żyli długo i szczęśliwie hehe)
Aja, jesteś jeszcze gdzies z nami? Trochę bez Ciebie smutno...mam nadzieję że po burzy wstaje właśnie słońce :* kochacie sie, będzie dobrze!
Nie podoba mi się ta forma komunikacji ale no cóż zrobić. Jajniki zaczyna mnie kluc albo mi się wydaje. -
nick nieaktualnylottinka wrote:I teraz sobie cholernie te surowa rybę z wczoraj wyrzucam
Ale chyba nie powinno nic sie stać zakladajac ze jesli jestem, to w 4 tyg..?
Ja nie rozumiem jednej rzeczy- podobno kobiety w ciazy mają ciągąty do śledzia . A śledź, jak to śledź, najlepszy jest w smietanie lub oleju u wtedy jest surowy...20 grudnia dowiedziałam się o ciąży, 22 grudnia nawpierdzielałam się surowego śledzia bo jak zobaczyłam na stole to dosłownie dostałam ślinotoku -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa nie zapomnę jak już mąż wiedział że jestem w ciąży ale jeszcze wynajmowal pokój w mieście na okres zimy ja do niego przechodziłam tylko ( byliśmy jeszcze narzeczenstwem) to miałam taką ochotę na cytrynowe lody z kauflanda że go o 21:30 do tego kauflanda wysłałam. Akurat zdążył chwilę przed zamknięciem. i teraz lody cytrynowe to nasz kod ,, nie chce Ci się lodów cytrynowych z kauflanda"?
Tyle tylko że do sklepu nie ma teraz 3 KM a 40 więc jak coś mi się zachce to tak szybko nie dostanę -
nick nieaktualnylottinka wrote:Dziękuję dziewczyny! Ciche gratulacje przyjmuję, ale cieszyć sie na całego zacznę po powtórzonej becie
Mnie na szczęście w tym miesiącu ominą testy bo mam bunt, wiem, ze i tak nic z tego, i zrobie dopiero wtedy gdy @ bedzie sie mocno spoźniać. Już to chyba gdzies pisałam .
A poza tym, powiem Wam, ze nawet jakby po terminie miesiaczki wyszedł mi pozytywny test, to chyba oprócz proga na razie bety bym nie robiła , dopiero pare dni po terminie, zeby miec pewnosc ze wszystko ładnie sie utrzyma