X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Listopadowe testowanie 2016 ;)
Odpowiedz

Listopadowe testowanie 2016 ;)

Oceń ten wątek:
  • lottinka Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2016, 08:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję dziewczyny! Ciche gratulacje przyjmuję, ale cieszyć sie na całego zacznę po powtórzonej becie :)

Everything you need will come to you at the perfect time :)
    ckai3e3kbl63wt3b.png
  • Lady Savage Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2016, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luccecita wrote:
    Lottinka kciuki za betę ;)

Rosax wpisz mi @

:( przykro mi :(

3 cykl :) Zuzanna Zofia, 20.08.2015, 3180, 56 cm
    relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • Klameczka Przyjaciółka

Wysłany: 17 listopada 2016, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczynki :) gratuluję wszystkim zafasolkowanym :) daaawno mnie tu nie było...
    Coś mi się poprzestawialo znowu i dopiero wczoraj miałam owu... jakos nie czuje, żeby to był ten szczęśliwy cykl, ale poprosze o zmianę testowania z 20 na 28, wtedy lekarz mi kazał przyjść na betę :)
    Powodzenia dla reszty kobietek :*

PCOS, niedoczynność tarczycy, Hashimoto, IO
    Ponad 2lata starań,
    09.16 - pierwsza stymulacja gonalem i pregnylem,
    10.16- druga próba gonal+pregnyl
  • lottinka Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2016, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czas oczekiwania na betę do 48h...gdzie to sie robi żeby bylo szybciej?

ckai3e3kbl63wt3b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 listopada 2016, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Diagnostyka ?

• Annie1981 Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2016, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lottinka. Trzymam kciuki za bete :)

Deliah. Piekna beta. Gratulacje! :)

Rzepakowepole. Lepiej poczekaj do terminu @. Z cykli spisanych na straty czesto sa ciaze, wiec nie trac nadziei :)

Stokrotka. Super to wszystka sobie wyjasniliscie?
    Czasami tak jest, ze sluzu nie widac, bo jest tylko przy szyjce i to jest ok.

Nadey. Tez tak mam, kazda wolna chwile spedzam na forach, co mnie niepokoi, ale tak mnie ciagnie, ze na razie nie jestem w stanie tego powstrzymac ;)
    U mnie 7dpo.

mnNAp0.png
    80wKp0.png

💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 listopada 2016, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam w diagnostyce po 4-5 godz

• lottinka Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2016, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurczę. Poczekam juz do jutra, ale zla jestem. Dzwonilam właśnie do szpitala i pani mówi ze do 15 miałabym wyniki. Nic nimi nie zmienię wiec nie będę sie kluc na druga rękę ;) ale wiecie jak to jest z moja cierpliwością.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2016, 08:48

ckai3e3kbl63wt3b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 listopada 2016, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Annie1981 wrote:
    Lottinka. Trzymam kciuki za bete :)

Deliah. Piekna beta. Gratulacje! :)

Rzepakowepole. Lepiej poczekaj do terminu @. Z cykli spisanych na straty czesto sa ciaze, wiec nie trac nadziei :)

Stokrotka. Super to wszystka sobie wyjasniliscie?
    Czasami tak jest, ze sluzu nie widac, bo jest tylko przy szyjce i to jest ok.

Nadey. Tez tak mam, kazda wolna chwile spedzam na forach, co mnie niepokoi, ale tak mnie ciagnie, ze na razie nie jestem w stanie tego powstrzymac ;)
    U mnie 7dpo.

No większość sobie wyjaśniliśmy. Kłótnia bo ciężko to rozmową nazwać trwała dobre kilka godzin.

Co do śluzu. Ale żeby aż tak sucho? Zero poslizgu?

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 listopada 2016, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A u mnie 30 dc i test negatywny. Jutro planowa @ więc już się nie łudzę :( Jestem już zła i syczę do każdego z kim rozmawiam :/ Również popatrzyłam na test wczorajszy z rana i wieczorem była II kreska taka słaba trochę się ucieszyłam dlatego dzisiaj rano powtórzyłam ale biel jak nic :/ Nie nadążam z Waszymi wpisami ale doczytałam ,że koleżanka też tak miała i przyszedł okres i rozczarowanie :/ ... Więc lipa jak nie wiem ;(

• lottinka Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2016, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Stokrotka cieszę sie! Znaczy nienz kłótni, ale w sumie tez bo to jakaś forma komunikacji :) trzymam kciuki żebyście sie dogadali! (i żyli długo i szczęśliwie hehe)

Aja, jesteś jeszcze gdzies z nami? Trochę bez Ciebie smutno...mam nadzieję że po burzy wstaje właśnie słońce :* kochacie sie, będzie dobrze!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2016, 08:55

stokrotka92 lubi tę wiadomość

ckai3e3kbl63wt3b.png
  • mi_lejdi Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2016, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aja_S mam nadzieję, że tą chwilę załamania przebijesz w sukces i ruszycie z diagnostyką, bo moim zdaniem, to już czas, bez względu na wiek!

lottinka gratulacje! <3

Annie1981, nadey 6 dpo, to jest moment, kiedy człowiek zaczyna się najbardziej nakręcać, więc uważajcie ;) wzdęcia, zakłucia jajników, zawroty głowy... czegóż ja znowu nie miałam w tym cyklu. nawet brodawki jakoś mi się powiększyły i pociemniały ;)

A ja wciąz nie mam @, i to oznacza dla mnie, że prawdopodobnie następną owulację mam podczas wyjazdu, w gościach. A w związku z tym niewykluczone, że kolejną też... czyli na dłuższy czas pewnie stąd zniknę, bo to nie ma sensu :(

<3 14.04.2018 Théo <3
  • lilka1984 Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2016, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie raczej nici w tym cyklu, wczoraj miałam silne bóle i skurcze jak na @, a dziś zaczęlo się plamienie. Ehh, w środę mam badanie HSG może coś się ruszy po. Trzymam kuciki za Was dziewczynki!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2016, 08:57

Czekamy na Stasia!!!
    ponad 2 lata starań, szczęśliwa 2 IUI, ciąża zawierzona Maryi
    p19u9n73sbrglaq2.png

f2w3yx8duzgrf5y5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 listopada 2016, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lottinka wrote:
    Stokrotka cieszę sie! Znaczy nienz kłótni, ale w sumie tez bo to jakaś forma komunikacji :) trzymam kciuki żebyście sie dogadali! (i żyli długo i szczęśliwie hehe)

Aja, jesteś jeszcze gdzies z nami? Trochę bez Ciebie smutno...mam nadzieję że po burzy wstaje właśnie słońce :* kochacie sie, będzie dobrze!

Nie podoba mi się ta forma komunikacji ale no cóż zrobić. Jajniki zaczyna mnie kluc albo mi się wydaje.

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 listopada 2016, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lottinka wrote:
    I teraz sobie cholernie te surowa rybę z wczoraj wyrzucam :/
    Ale chyba nie powinno nic sie stać zakladajac ze jesli jestem, to w 4 tyg..?

Ja nie rozumiem jednej rzeczy- podobno kobiety w ciazy mają ciągąty do śledzia :D. A śledź, jak to śledź, najlepszy jest w smietanie lub oleju u wtedy jest surowy...20 grudnia dowiedziałam się o ciąży, 22 grudnia nawpierdzielałam się surowego śledzia bo jak zobaczyłam na stole to dosłownie dostałam ślinotoku ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 listopada 2016, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lottinka wrote:
    Czas oczekiwania na betę do 48h...gdzie to sie robi żeby bylo szybciej?

Laboratoria Bruss, Diagnostyka.

• nadey Przyjaciółka

Wysłany: 17 listopada 2016, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie w tym cyklu nic nie czuje, nic mi nie dolega. Jak co miesiąc bolały mnie jajniki, czułam podbrzusze... tak w tym cyklu nic się nie dzieje... Moze to dobrze wróży, kto wie.. :) Kiedy najwcześniej można zrobić betę ? 9 dpo ? :D

10 cs
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 listopada 2016, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia_80 wrote:
    Laboratoria Bruss, Diagnostyka.

Sylwia nie wiem skad jest lottinka ale brus jest tyko u nas na pomorzu

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2016, 09:05

mika1987 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 listopada 2016, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie zapomnę jak już mąż wiedział że jestem w ciąży ale jeszcze wynajmowal pokój w mieście na okres zimy ja do niego przechodziłam tylko ( byliśmy jeszcze narzeczenstwem) to miałam taką ochotę na cytrynowe lody z kauflanda że go o 21:30 do tego kauflanda wysłałam. Akurat zdążył chwilę przed zamknięciem. :) i teraz lody cytrynowe to nasz kod :) ,, nie chce Ci się lodów cytrynowych z kauflanda"?

Tyle tylko że do sklepu nie ma teraz 3 KM a 40 :/ więc jak coś mi się zachce to tak szybko nie dostanę

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 listopada 2016, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lottinka wrote:
    Dziękuję dziewczyny! Ciche gratulacje przyjmuję, ale cieszyć sie na całego zacznę po powtórzonej becie :)
    Kochana, ja nic nie widze niestety, ale skoro twierdzisz ze jest to, wierze :)
    Mnie na szczęście w tym miesiącu ominą testy bo mam bunt, wiem, ze i tak nic z tego, i zrobie dopiero wtedy gdy @ bedzie sie mocno spoźniać. Już to chyba gdzies pisałam ;).

A poza tym, powiem Wam, ze nawet jakby po terminie miesiaczki wyszedł mi pozytywny test, to chyba oprócz proga na razie bety bym nie robiła ;), dopiero pare dni po terminie, zeby miec pewnosc ze wszystko ładnie sie utrzyma ;)

‹‹ 205 206 207 208 209 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ