Listopadowe testowanie 2016 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Madziulla wrote:Majetta moze idz na bete! bedziesz miala 100% pewnosci. ja tez mialam falszywnie pozytywny test ale facelle ale byl byl to bladzioch a nie takie krechy o jakich mowilsz. moze pink byl felerny? trzymam kciuki
Te dwa testy to były z rana z porannej toalety i wynik pojawił się szybko i wyraźnie. Ten 3 robiłam już w odstępstwie 2,5 godz...
Na badanie wybieram się rano jutro bo dziś już nie dam rady...07/2017 💕 Misia
07/2021 💔7tc Aniołek
04/2022💕Gaja 🌈 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jejku dziewczyny jesteście kochane :* dziękuję za tyle ciepłych słów ♡
A odchodzę przez mojego zaborczego narzeczonego... Twierdzi, że potrzebuje psychiatry... Bardziej potrzebuje kliniki i jego wsparcia... Ale mniejsza
Nie będę się udzielać ale będę zaglądać za waszymi ciążami
Jestem z serduchem z każdą z Was osobno :* Jak anioł stróż ♡☆Madziulla, mi_lejdi, Annie1981 lubią tę wiadomość
17.11.17-poronienie całkowite -
AJA_S wrote:Jejku dziewczyny jesteście kochane :* dziękuję za tyle ciepłych słów ♡
A odchodzę przez mojego zaborczego narzeczonego... Twierdzi, że potrzebuje psychiatry... Bardziej potrzebuje kliniki i jego wsparcia... Ale mniejsza
Nie będę się udzielać ale będę zaglądać za waszymi ciążami
Jestem z serduchem z każdą z Was osobno :* Jak anioł stróż ♡☆
Ja też zrobiłam sobie mały odwyk i to dobrze robi!
07/2017 💕 Misia
07/2021 💔7tc Aniołek
04/2022💕Gaja 🌈 -
nick nieaktualny
-
Madziulla wrote:nno i wszystko jasne jeestes w ciazy Majetta
się okaże pewnie jutro Jezu o ile dożyję!!! Staramy się finalnie 2 latka z małymi przerwami i tak bardzo byśmy już chcieli ... a to są moje pierwsze pozytywne testy (a żadnych leków nie biorę i teoretycznie hormony w normie)
stokrotka92 lubi tę wiadomość
07/2017 💕 Misia
07/2021 💔7tc Aniołek
04/2022💕Gaja 🌈 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ale piszecie dziewczyny Ja chwila przerwy w pracy na śniadanko.
Lottinka życzę Ci żeby fasolka się pięknie rozwijała, czekamy na betę
Darkam super wynik, gratuluję
Aja kochana trzymaj się.
Stokrotka kłótnia też czasem dobrze robi, teraz może na spokojnie pogadajcie no i życzę owocnej tej kłótni
Majetta czekamy na jutrzejszy test! -
nick nieaktualnyMajetta wrote:Witam wszystkie dziewczyny kolejny raz Kiedyś bywałam tutaj regularnie ale przez kilka m-cy zrobiłam sobie "odwyk" :p
Coś ostatnio chodziło za mną pewne przeczucie (ciężko sprecyzować jakie) ale dwa dni po spodziewanej @ (dziś, chociaż dalej odczuwam dolegliwości typowo okresowe) zrobiłam rano dwa testy (AMIL) i obydwa wyszły mocno pozytywne aczkolwiek potem w drodze do pracy zahaczyłam o aptekę i kupiłam jeszcze jeden test (PINK) i w pracy wyszedł negatywny
Pozostaje mi chyba poczekać do jutra i zrobić kolejny test
Ale ten pink co robiłaś w pracy to pewnie z siuśków juz mocno rozcienczonych...
Spokojnie. On moze miec mniejsza czułość. U mnie jak już wielokrotnie pisałam sprawdzały sie żółte bobo testy. Na kolejny miesiąc juz sobie zamówiłam
Ale faktycznie, beta dałaby Ci 100% pewnosci.Drzwiona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sylwia_80 wrote:Ale ten pink co robiłaś w pracy to pewnie z siuśków juz mocno rozcienczonych...
Spokojnie. On moze miec mniejsza czułość. U mnie jak już wielokrotnie pisałam sprawdzały sie żółte bobo testy. Na kolejny miesiąc juz sobie zamówiłam
Ale faktycznie, beta dałaby Ci 100% pewnosci.
Taką mam nadzieję07/2017 💕 Misia
07/2021 💔7tc Aniołek
04/2022💕Gaja 🌈 -
nick nieaktualny
-
Madziulla wrote:Majetta ja ponad 3 lata w grudnio klinika...no chyba ze za tydz zobacze cud na tescie.
ja byłam przekonana, że u nas też bez kliniki się nie obejdzie ...ale na cud zawsze warto czekać!07/2017 💕 Misia
07/2021 💔7tc Aniołek
04/2022💕Gaja 🌈